10 lectii video de negociere

Tactici de negociere aplicabile pentru ambele sexe

VIDEO 1. In ce parte a persoanei trebuie sa te asezi in negocieri si de ce?

Care este pozitia avantajoasa pe care e bine sa o adopti in orice discutie sau negociere, cu oricine? E important pentru ca astfel stimulezi in celalalt pozitivism/negativism, trecut/ viitor, compasiune, intelegere/proiectie spre rezultat etc.

VIDEO 2. ”Problema e simpla” = raspuns gresit pentru femei in negociere!

Tentatia barbatilor este de arata cat de grozavi si increzatori sunt, denigrand in mod inconstient capacitatile femeii din fata lor. Iata un exemplu concret dezvaluit de John Gray.

VIDEO 3. Studiu de caz: cum sa NU ratezi o negociere importanta cu o femeie?

John Gray povesteste cum a pierdut o negociere importanta, poate cea mai importanta, si care este lectia pe care a invatat-o de acolo referitoare la abordarea intr-o negociere.

VIDEO 4. Cum negociezi cu femeie, ce sa faci si ce sa nu faci?

Iata cateva tactici de negociere de baza pentru a comunica eficient intr-o negociere cu o femeie. Tine cont de aceste mici si importante detalii pentru orice femeie!

VIDEO 5. Negocierea femeie-femeie: aspecte interesante

Simtul intuitiv al femeii identifica imediat tipul de femeie care se afla in fata sa si cum trebuie abordata. Sunt femei care si-au dezvoltat partea masculina foarte mult si atunci trebuie comunicat putin diferit. John Gray explica exact cum in acest video.

VIDEO 6. Negocierea unui deal mare cu un barbat

Cand vorbim de riscuri mari intr-o negociere, aboradarea fata de un barbat se schimba putin decat abordarea clasica bazata pe evidentierea rezultatelor si solutiilor.

VIDEO 7. Cum negociezi in mod inteligent cu un barbat?

Sunt anumite lucruri, punctuale, care ii stimuleaza pe barbati si care ii determina sa aiba incredere in tine astfel incat sa colaboreze cu tine sau sa cumpere de la tine. Nu sunt foarte multe, dar esentiale, atat pentru barbati, cat si pentru femei 🙂

VIDEO 8. Negociezi cu barbati? Afla ce NU trebuie sa faci sau sa zici!

De multe ori femeile trateaza barbatii intr-o negociere asa cum si-ar dori ele sa fie tratate. Ceea ce este gresit, din pacate. Iata cum interpreteaza barbatii ceea ce-i intrebi sau ce le spui.

VIDEO 9. Care sunt cele 3 avantaje pe care barbatii (le au) le pot avea in negociere

Instinctiv, un barbat intelege un alt barbat si astfel negocierea decurge natural. Acest lucru nu este valabil daca acesta negociaza cu o femeie decat daca invata cateva lucruri de abordare si atunci va avea un avantaj mai mare decat orice alta femeie care va negocia cu ea 🙂

VIDEO 10. Aspecte cheie in negocierea barbat-barbat

Exista fraze magice pe care, daca le adresezi unui barbat in cadrul unei negocieri, vor avea efecte la fel de magice:). Nu este vorba de manipulare, ci de comunicare eficienta si de tactici de negociere care functioneaza.

Imi doresc ca macar o parte din aceste tactici de negociere (poate toate, de ce nu!) iti vor fi de folos. Daca ai urmarit aceste lectii video in timp util, poate mai reusesti sa prinzi un loc si sa il intalnesti pe John Gray LIVE, în data de 17 Noiembrie 2015. Detalii complete prin click aici! 

Totodata, daca vreti sa te perfectionati in arta negocierii, si vrei sa iti dezvolti o cariera in domeniul personal sau business coching-ului, sau vrei sa iti dezvolti la un nivel superior abilitatile de leadership, iti recomand cu mare caldura programul „Coach pentru Campioni” care se desfasoara in 6 orase. Click aici pentru detalii.

Iar daca tu crezi ca aceste mici filmulete video-lectii de negociere le-ar fi de folos si altora fa un Share pe orice retea iti este mai comod! Iti multumesc!
 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: