100.000 de carti vandute in 24h!!!

100.000 de carti „Expert Secrets, vandute in 24h de la lansare!!! Chiar nu imi vine sa cred!!!

Nu au trecut nici 48 ore de cand link-ul de comanda pentru aceasta carte,”Expert Secrets”, a fost lansat oficial, iar astazi dimineata…intr-o postare LIVE, pe Facebook, autorul cartii , Russell Brunson, anunta ca 10.016 carti deja au plecat catre cititorii care le-au comandat!!!

Mi se pare EXTRA-ORDINAR!!!

Multi vor spune ca este o intamplare, insa, personal, nu cred asta.

Cum nu cred ca doar faptul ca pentru cateva zile cartea „Expert Secrets” se poate comanda GRATUIT, a
condus la aceasta masiva cerere. Ci mai degraba valoarea cu care acest tanar de doar 37 ani a venit pe piata de
marketing online, si care a condus, de-a lungul a aproape 10 ani, la cresterea si dezvoltarea a mii de companii si
antreprenori.

Cu ce a venit nou Russell Brunson?

Mai intai, cu crearea unui software – ClickFunnels, pe care se poate construi un site de la zero, fara cunostinte
tehnice, cu autoresponder inclus, platforma de membership si cel mai important, funnel-uri de vanzari. Pentru orice
tip de afacere ce foloseste mediul online pentru promovare si vanzari.

Pentru ca este atat de eficient, usor de folosit si profitabil acest soft a ajuns sa fie folosit de majoritatea companiilor si a antreprenorilor online. Din aproape orice industrie: a suplimentelor nutritive, training, coaching sau consiliere, vanzari de carti, produse fizice, MLW sau alte produse informationale si multe altele.

Apoi, in 2015, Russell a publicat prima carte, DotCom Secrets – The Underground Playbook For Growing Your Company Online, – o carte de mare succes pentru ca dezvaluia in premiera, ce se petrece cu adevarat, care sunt strategiile si tacticile, care stau la baza campaniilor de marketing de succes.

Acum, aceasta carte, Expert Secrets – The Underground Playbook for Creating a Mass Movement of People Who Will Pay for Your Advice, vine firesc, dezvaluind de aceasta data, secretele expertilor – acele persoane pe care ii admiram, ii urmam si urmarim pe Facebook, Linkedin, Twitter, si alte canale de mass-media, si la care apelam cand avem nevoie si pe care ii platim pentru sfaturile si consilierea lor!

Mai mult, aceasta carte reprezinta si un ghid pe care oricine il poate urma pentru a-si dezvolta un statut de expert – pe baza pasiunii pe care o are – mai mult, cum sa-si poata dezvolta o afacere pe aceasta, si sa fie platit regeste!

Din ce am inteles din mesajul lui Russell de azi dimineata nici el nu se astepta la o asemenea afluenta de comenzi
insa, are comandate 100.000 de exemplare. Din acestea peste 10.000 s-au vandut deja, deci astazi sau cel tarziu maine daca vei considera ca iti este utila, si o vei comanda, probabil ca vei reusi sa mai prinzi un exemplar.

Urmareste trailler-ul de prezentare a cartii, si comanda-ti apoi si si tu un exemplar gratuit cu un click pe butonul de mai jos:

 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: