10 Tickete GRATUITE la 10X Growth Conference 2019

Cel mai mare eveniment din lume adresat antreprenorilor și oamenilor de vânzări, 10X Growth Conference, a ajuns la a 3-a ediție și se va desfășura la Miami, în perioada 1-3 Februarie 2019.

Ca și în anii precedenți, se anunță un regal la care vor participa peste 10.000 de oameni.

Iar unul dintre ei poți fi CHIAR TU!!!

Citește mai departe pentru a afla cum poți participa și tu GRATUIT la 10X Growth Conference 3

Dar…

Mai înainte însă, ca să-ți faci o idee despre atmosfera de acolo privește acestă scurtă înregistrare video în care îl vei recunoaște, cu siguranță, pe unul dintre cei mai cunoscuți și populari traineri din România…

Probabil că nu este întâmplător faptul că citești acum această postare… Pentru că astăzi, este o zi specială : 11.11.2018 (2+0+1+8=11) deci de 3 ori 11. Adică 11.11.11  

De regulă, aceste momente sunt destul de rare și din acest motiv este bine să profităm din plin de această zi spectaculoasă. Cifra 11 este cifra Maestru, orientata mereu către evoluție spirituală, către învățare, către performanță și către oameni.

La ultima ediție 10X Growth Con, unul dintre speakeri, Russell Brunson, a reușit performanța de a sustine o prezentare de 90 de min. în fața a 9.000 de oameni, în urma căreia a făcut vânzări de 3,2 milioane de dolari!!! (poți vedea înregistrarea completă și Oferta Specială cu care i-a „ispitit” pe participanți, aici.)

Btw, chiar și Lorand mărturisește că a fost unul dintre cei care i-au cumpărat oferta!

Acest fapt, a făcut din Russell Brunson, unul dintre cei mai bine plătiți speakeri de pe planetă!

Ca să îți faci o idee care este tariful pentru un speech, iată…

În semn de recunoștință pentru cei care i-au cumpărat produsele, Russell i-a invitat în ziua următoare la un training gratuit de 6 ore,  în care le-a explicat pas-cu-pas, toată strategia și coregrafia care a condus la această performanță uriașă.

Acum, la aprox. 8 luni, a ambalat acest training de 6 ore într-un produs digital pe care l-a numit 10X Secrets Masterclass și pe care îl pune la dispoziția celor interesați la un preț de 297 dolari!

Bineînțeles, oferta este însoțită de mai multe bonusuri, unul mai valoros decât altul.


Mai mult decât atât, pentru că Grant Cardone l-a invitat și la ediția a 3-a, Russell oferă astăzi 10 tichete GRATUITE la 10 persoane din România care cumpără oferta sa 10X Secrets Masterclass

Dacă vrei să fii și tu unul dintre norocoșii care vor participa gratuit la cel mai mare eveniment de business și vânzări din lume, 10X Growth Con 3, iată ce trebuie să faci în continuare:

PASUL #1: Cumpără de aici oferta lui Russell Brunson ce include bonusuri de ~$8.000, la un preț special de doar $297.

PASUL #2: Trimite o copie a confirmării de plată la contact@aisucces.ro  însoțită de datele tale de contact pentru a-ți trimite biletul. Imediat ce voi avea dovada faptului că ai cumpărat oferta lui Russel, vei putea primi ticketul GRATUIT la 10X Growth Con 3.

PASUL #3: Începi să-ți faci bagajele pentru Miami ca să îi vezi și să înveți, în cele 3 zile, strategii de marketing și vânzări de la cei mai buni, dintre cei mai buni traineri și oameni de afaceri de pe planetă: Grant Cardone, Steve Harvey, John Maxwell, Ryan Deiss, Russell Brunson și alții:)

Mai jos, poți vedea zona locurilor alocate celor 10 norocoși care vor ajunge la marele eveniment precum și prețul cu care se vinde un bilet în acea zonă, $995.

 

IMPORTANT DE REȚINUT!

Cele 10 bilete GRATUITE la 10X Growth Con 3 vor fi alocate pe principiul primul venit, primul servit, oferta AISUCCES fiind valabilă până miercuri, 14 Noiembrie 2018!

Pentru a intra în posesia unui ticket GRATUIT tot ce trebuie să faci este să cumpări de aici oferta lui Russell Brunson ce include bonusuri de ~$8.000, la un preț special de doar $297.

Apoi, îmi trimiți o copie a confirmării de plată la contact@aisucces.ro însoțită de datele tale de contact pentru a-ți trimite biletul.

Asta e tot!

Sper să ne vedem la Miami, la 10X Growth Con 3!

 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: