350 de locuri GRATUITE in sesiunile speciale dedicate studentilor, elevilor si profesorilor la Iasi Business Days

Super beneficii pentru studenti, elevi si profesori la Iasi Business Days 2016

In perioada 29 si 30 iunie va avea loc in cadrul Congress Hall din incinta Palas Iasi editia 23 Business Days – cel mai mare eveniment de afaceri din Romania – o editie speciala prin cateva noutati inovatoare.

ss4

Pentru ca ne pasa de tanara generatie si pentru ca vrem sa-i ajutam sa treaca cu bine pragul de la etapa de formare la etapa de acces pe piata muncii am creat in cadrul evenimentului o serie de manifestari care sa-i ajute sa se orienteze in cariera si sa inteleaga mai bine diferenta intre a fi angajat sau angajator.

Ajuta-ne sa ajunga aceasta informatie la cat mai multi studenti, elevi si profesori. Este o ocazie rara sa poata intalni pe durata a cate 3 ore pe zi o serie de ministrii si oameni de afaceri de succes care vor sa-i ajute sa aiba succes in viata profesionala si cariera.

ss3
In cadrul evenimentului vom avea 4 sesiuni speciale dedicate studentilor si elevilor la care accesul acestora este GRATUITA:
Pentru confirmarea participarii la aceste sesiunistudentii, elevi si profesorii trebuie sa completeze formularul de la acest link. Doar cei care completeaza formularul vor avea acces la sesiune, in limita locurilor disponibile.
 
Pentru cei care doresc o experienta extinsa in cadrulIasi Business Days 2016, oferim studentilor, elevilor si profesorilor urmatoarele beneficii:
  • cei care participa la sesiunile gratuite pot solicita upgrade la tichetul de acces BASIC pentru o zi cu suma de 50 de lei sau upgrade la tichetul de acces BASIC pentru ambele zile cu suma de 90 de lei. Acest upgrade le permite acces la sesiunile de dezvoltare personala care au loc dupa-masa intre orele 14:30 si 20:10.
  • toti studentii, profesorii si elevii pot beneficia de reducere de 50% din valoarea oricarui tip de acces pe baza carnetului de student, elev sau pe baza legitimatiei de profesor.
  • In cazul in care participa din cadrul unei Universitati sau Liceu mai multe persoane, pe langa discountul de 50% se acorda in cascada si discounturile de volum (intre 5% si 35% in functie de numarul de participanti) cu conditia ca factura sa fie achitata de unitatea de invatamant.
La linkurile de mai jos poti consulta:
Atentie sunt doar 350 de locuri GRATUITE in sesiunile speciale dedicate studentilor, elevilor si profesorilor si aceasta informatie va fi trimisa catre toate unitatile de invatamint liceale, profesionale si universitare.
Locurile se ocupa dupa principiul primul venit, primul servit, pentru cei care completeaza formularul de inscriere.
Echipa de suport va sta cu placere la dispozitie cu informatii si cu suport in procesul de inscriere:
ea6e8b0f-9617-49a4-9104-a2894ad75f03
ss

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: