7 Cuvinte Magice cu ajutorul carora poti convinge pe oricine sa creada, sa gandeasca sau sa faca un anumit lucru

Shares

In urma cu cativa ani (prin 2005 mai exact), aflam in cadrul unui curs complet de psihologia persuasiunii cu Andy Szekely, despre Kevin Hogan, omul datorita caruia influentarea a devenit din arta, o stiinta!

Am avut foarte multe de invatat de la acest expert recunoscut in domeniul persuasiunii de specialisti precum Jeffrey Gitomer(autor al lucrarilor Biblia Vanzarilor si Cartea Rosie a vanzarilor), Dr.Joe Vitale (Factorul de atractie, Zero Limite. Sistemul secret pentru atingerea unui nivel inalt de sanatate, bunastare si pace,  Cheia. Secretul pentru a atrage tot ceea ce va doriti, Manualul pentru viata si Cursul pentru trezire), Richard Brodie (asistentul tehnic personal al lui Bill Gates, creatorul programului Microsoft Word si autor al cartii Virusul Mintii) ca  sa enumar doar cativa.

Spuneam ca am avut multe lucruri de invatat din cele cateva carti publicate in limba romana: Limbajul secret de business, Psihologia pesuasiunii – Cum sa-i convingeti pe altii de modul vostru de gandire, Cei 12 factori ai succesului in afaceri. Descopera-ti, dezvolta-ti si foloseste-ti punctele forte sau Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii, dar si mai multe am invatat din newsletterul periodic pe care il primesc, si care se are si un titlu destul de … familiar: Coffee withh Kevin Hogan! 🙂

In ultimul newsletter am regasit un video-training de ~ 10min. din care am inteles cu adevarat cat de valoroare si importante sunt cateva cuvinte care folosite cum si cand trebuie, devin … magice! Alaturandu-le NUMELUI  persoanei careia i te adresezi, capata o putere de persuasiune aproape completa. Aceste cuvinte sunt: PENTRU CA, ACUM, IMAGINEAZA-TI, TE ROG, MULTUMESC, NUMELE PERSONAL si  o categorie de cuvinte ce definesc conceptul de … LIBER in a detine controlul!

Va invit sa urmariti acest videotraining  cu Kevin Hogan si sa folositi aceste cuvinte magice caci veti vedea cum veti putea convinge aproape pe oricine sa creada, sa gandeasca sau sa faca cum spuneti voi!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: