7 Motive Pentru a-ti Promova Afacerea sau Produsul cu Aplicatia pentru Telefon, SmartAdLIVE (infografic)

_144Unul dintre workshop-urile pe care le-am urmarit cu foarte mare interes la recenta editie Cluj Napoca Business Days, a fost cel al carui subiect a fost Arta vanzarii prin telefon. Am ales acest workshop din trei motive:

  1. unul, pentru ca telefonul a devenit un instrument indispensabil pentru oamenii de vanzari. In proportie de 90% prima interactiune cu clientii B2B o ai prin intermediul telefonului. Pe langa asta, din ce in ce mai multe companii aleg vanzarea prin telefon sau telemarketingul pentru a isi creste vanzarile. Asta, prin campanii de calificari de baze de date, de generari de leaduri sau de vanzari directe prin telefon.
  2. al doilea, pentru ca datorita aparitiei telefoanelor smart, utilizatorii acceseaza tot mai des internetul de pe telefon. Iar acest lucru, daca este exploatat cu inteligenta, poate conduce la cresterea traficului pe site, la o crestere a vanzarilor…
  3. al treilea motiv, si care m-a determinat sa scriu si acest articol – poate cel mai important, este acela ca tot la Cluj am aflat ca un Start-up romanesc tocmai a dezvoltat o aplicatie care revolutioneaza piata de publicitate pe terminale mobile.

Astfel ca, in aceste conditii, a-ti promova afacerea, produsul sau website-ul prin telefon sau chiar pe telefon, nu poate fi decat mai mult decat si-ar dori orice vanzator! 

Iata de ce acum, solutia pe care o recomand oricui are un telefon Android, un produs, o afacere sau un serviciu pe care doreste sa le promoveze sau sa le vanda, sa isi instaleze neintarziat aceasta aplicatie pe telefon, dupa care sa-si creeze propria campanie de promovare. Este simplu, usor si extrem de eficient! Personal, ii voi invata GRATUIT cum se face asta, pe toti cei care ma vor contacta! Click aici: http://bit.ly/AplicatiaSmartAdLIVE

In plus, iti voi exemplifica doar 7 motive pentru care ar trebui sa faci asta:

1. Esti tot timpul „in buzunarul ” sau in geanta clientului

In mod obisnuit, fiecare barbat pastreaza in buzunar 3 lucruri de care nu se desparte: cheile, banii si telefonul. Aceste lucruri nu lipsesc nici din posetele doamnelor sau domnisoarelor!

A fi mereu langa client (oriunde s-ar duce) iti ofera tie o mare oportunitate de a-ti creste vizibilitatea companiei sau produsului si a realiza vanzari repetate.

2. Poti comunici mai des, iar voucherele si discounturile tale pot ajunge la client, de cate ori acestuia ii suna telefonul. Iar clientilor le place asta!

Email-urile nu mai sunt atat de apreciate, postarile nu mai sunt atat de vizualizate, insa notificarile pe telefon sunt la fel cum erau email-urile la inceput! Au rata mare de deschidere, iar utilizatorii sunt bucurosi ca le primesc deoarece pot suna direct, accesa pagina web sau activa google maps(harta)

Partea si mai frumoasa este ca instalarea aplicatiei nu te costa nimic, fiind GRATUITA,  si campaniile de marketing se pot automatiza (in functie de anumite evenimente prestabilite). INSCRIE-TE aici!

3. Atat clientii cat si datele acestora simt o perfecta siguranta garantata

Aplicatia SmartAdLIVE livreaza intr-un mod total permisiv reclamele catre un public targetat. Target-area se poate face in functie de mai multe criterii cum ar fi: sex, varsta, locatie (rezidenta, geolocatie), hobby-uri, obiceiuri, interese de turism, preferinte culinare, preferinte shopping, studii, familie, ocupatie, nivel de trai plus alte informatii care pot ajuta la o targetare eficienta. Nivelul de securitate al aplicatiei este extrem de mare, datele utilizatorilor fiind pastrate in siguranta deplina. Compania care detine drepturile de administrare ale aplicatiei SmartAdLive este inscrisa la ANSPDC (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

4. Rata de conversie a utilizatorilor care efectueaza comenzi este mult mai mare decat orice alte medii

67 % dintre cei care vad o reclama pe un dispozitiv mobil viziteaza site-ul comerciantului, 37 % contacteaza telefonic comerciantul, iar 52 % dintre ei ajung sa viziteze magazinul fizic al comerciantului daca acesta este locat in proximitatea lui. Si tot statisticile arata, de asemenea, ca utilizatorii care acceseaza site-urile companiilor de pe telefon conduc la o rata de conversie cu mult mai mare fata de orice alte medii.

5. Telefonul mobil este cel mai folosit device in viata de zi cu zi

Dezvoltatea aplicatiei SmartAdLIVE vine ca o solutie fireasca a cererii din ce in ce mai mari de publicitate la nivelul dispozitivelor mobile (smartphone-uri, tablete, etc) datorita numarului din ce in ce mai mare al utilizatorilor care folosesc aceste medii. Telefonul mobil este cel mai folosit device in viata de zi cu zi, practic media de utilizare a unui smartphone sau tableta fiind de 2 ore si 21 de minute zilnic pentru un utilizator. S-a demonstrat ca 50 % dintre utilizatorii de smartphone-uri folosesc aceste dispozitive pentru a accesa internetul.

6. Multiple optiuni virale de promovare

Poate nu stiai, dar o campanie de promovare cu ajutorul unui aplicatii pe telefon este mai virala decat o aplicatie pe Facebook. In plus, daca utilizatorul este motivat corect, va face acest lucru cu mare placere.

7. Acesta este momentul cel mai bun pentru a incepe

In acest moment exista circumstantele perfecte pentru a-ti instala gratuit aplicatia SmartAdLIVE si a-ti crea propria campanie de promovare a afacerii sau produsului prin aceasta aplicatie pe telefon. Majoritatea clientilor tai au smartphone si acceseaza mai des internetul in acest fel.

Tehnologia se afla in momentul cel mai bun pentru a te folosi de aceasta aplicatie fantastica pe telefon disponibila pentru terminalele care folosesc sistemul de operare Android, sistem care a trecut de o cota de piata de peste 75 % in 2013.

Concluzionand, dorinta fiecarei companii este de a ajunge cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient la utilizatorii terminalelor mobile. Ca un raspuns la nevoia de mai sus, solutia vine de la SmartAdLive, o aplicatie care revolutioneaza conceptul de mobile advertising. Aplicatia are in spate un sistem extrem de complex care asigura eficienta maxima, mii de ore de testare si reprezinta rezultatul muncii unui numar de 45 de programatori si designeri.

Consumul de aplicatii este in crestere. Comunicarea prin notificari este acum foarte bine primit de utilizatori. Daca nu incepi acum, s-ar putea sa fie prea tarziu.

Asa ca,

  • daca lucrezi in industria network marketing si vrei sa iti promovezi produsul sau produsele cu discounturi
  • daca esti freelancer sau profesionist si vrei sa iti promovezi serviciul sau serviciile,
  • daca vrei sa castigi bani de fiecare data cand iti suna telefonul, fara nici o obligatie,
  • daca ai un magazin online sau o afacere de orice gen (pensiune, restaurant, spalatorie auto, program de training etc) pe care vrei sa o promovezi prin intermediul aplicatiei SmartAdLIVE, direct pe telefon, te invit sa te inregistrezi-te si tu acum, online GRATUIT, dupa care sa descarci aplicatia tot GRATUIT pentru a vedea cum functioneaza.

Click aici: http://bit.ly/AplicatiaSmartAdLIVE

In Google Play, aplicatia este disponibila la adresa: https://play.google.com/store/search?q=smartadlive&hl=ro

Daca crezi ca aceste informatii ti-au fost de folos, m-as bucura sa aflu si in ce fel, printr-un comentariu adresat, mai jos. De asemeni, eu iti multumesc pentru un LIKE pe care il vei da caci pentru SHARE iti vor multumi prietenii! iris_mobile_infographic

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: