AI Succes Cu Year Of English! Curs GRATUIT De Limba Engleza!

Share

 

index

 

Intr-o  Europa a multi-cultulturalismului, invatarea limbii engleze,  limba vorbita de aproape o treime din populatia globului, 1,9 miliarde!!! de oameni, nu mai este nici un moft, nici un capriciu, ci o necesitate !

Mai mult ca oricand, succesul unei afaceri on-line este asigurat in cea mai mare masura prin dezvoltarea si penetrarea pietei din afara tarii, unde limba tacit adoptata ca oficiala este limba engleza!

Pentru toti  cei dornici si amatori sa invete, sau sa-si desavarseasca cunostintele de limba engleza, Aaron Knight, un antreprenor american, a lansat Proiectul Year of English, un proiect sponzorizat de firme mari, care  este un Curs GRATUIT de limba engleza, tinut zi de zi prin lectii primite prin e-mail, petot parcursul anului 2013!

Cursul se adreseaza, in special, persoanelor ca mine, care am studiat si invatat limba engleza la un anumit moment (scoala, facultate) dar neexistand conditiile prielnice, nu au mai exersat-o si nu au mai vorbit-o fluent!

Trebuie sa recunoastem ca si in ziua de astazi, o multime de tineri invata limba engleza, fara a deveni insa vorbitori fluenti de limba engleza. Si acest lucru se intampla dintr-o sumedenie de motive, a caror discutie nu isi are nici locul si nici momentul acum. Caci oricare ar fi acesta, acum poate fi dat uitarii! Nu ai nevoie decat de un pic de curaj, desi pare greu, pentru a-ti spune „Am de gand, ca in decursul acestui an  sa devin vorbitor fluent de limba engleza!

Angajeaza-te si tu sa devii o persoana de succes si prin devenirea unui vorbitor fluent de limba engleza! ACUM!

 yerof

P.S. Cred ca realizezi cat de importanta ocazie este aceasta de a-ti arata prietenia si sociabilitatea fata de colegi, rude sau prieteni, asa ca te rog copie acest link si da-l mai departe. Pe Facebook, LinkedIn, Google+, Twitter, unde consideri TU ca este mai vizibil si poate fi citit de cati mai multi posibili doritori!

 

https://www.aisucces.ro/ai-succes-cu-year-of-english-curs-gratuit-de-limba-engleza/

 

Iti MULTUMESC!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: