Alan Seale in Romania pentru un trainning de 5 zile!!! Transformational Presence Leadership and Coach Foundation Training (TPLC) – Evolutionary Awareness, Enlightened Action

Shares

Viitorul este acum. Lasa viitorul sa te ghideze! – Alan Seale – Training de 5 zile in Romania, TPLC Foundation Training

     Alan_Seale soul-egoIn saptamana 4 – 8  noiembrie 2013, Alan Seale  (PCC, CTPC, MSC, fondator, Director si Principal Coach în cadrul ICA – International Coach Academy), va sustine un training de  de 5 zile , in Bucuresti, Transformational Presence Leadership and Coach Foundation Training (TPLC) – Evolutionary Awareness, Enlightened Action,     Prin participarea la training  cele 52 de ore de training, participantilor (in numar de DOAR 24), le vor fi recunoscute de ICF ca ore de pregatire continua, necesare coach-ilor pentru mentinerea acreditarii ICF.

Personal, prima oara cand l-am vazut pe Alan Seale am ramas fascinat iar asta se intampla urmarind videoul de mai jos! Dan Manolache, care a avut deja ocazia a-l cunoaste si personal mi-a marturisit  ca, „Simpla prezenta a lui Alan Seale te umple de energie. Daca incepi sa vorbesti cu el, zambetul sau larg, vocea calda si calma si atitudinea pozitiva te conving ca totul e posibil. Iar a participa la un workshop sau mai mult, la un training de-al sau este o experienta  coplesitoare, inspirationala, motivationala, desavarsita.

Traim vremuri imprevizibile, totul in jurul nostru se schimba cu viteza. Cum reparam acest lucru? Pai nu e nimic de reparat! Ne adaptam!”, concluzioneaza  Alan Seale,  in  cartea pe care o vei primi la curs  Create A World That Works si unde vei gasi enumerate cele  sapte paradigme care ii ajuta pe coachi sa tina pasul cu vremurile in schimbare. Intr-o scurta enumerare acestea sunt:

1. Prezenta transformationala. Ce inspira persoana ta, atunci cand intri intr-o incapere? Ce fel de prezenta esti? Transformarea vine din interior, la nivel esential, si ceea ce se petrece in interiorul tau genereaza energie, putere. Coach-ul transmite energie partenerului de discutie sau grupului caruia i se adreseaza.

2. Gandirea intuitiva. Intelectul – o piesa dintr-un intreg  – este un foarte bun organizator. De aceea, asculta si fii atent(a) la tot ce are omul din fata ta de spus.

3. Intelegerea vietii. Fizica cuantica ne invata ca totul este energie si energia nu poate fi creata sau distrusa – doar transformata. Prin urmare: nu putem scapa de toate problemle, dar le putem transforma. Lumea noastra, mai spune Allan Seale, este construita pe relatii intre oameni, idei, organiza?ii etc. Asadar, coachii se ocupa de armonizarea acestor relatii, prin aducerea in ecuatie a energiei de care vorbeam, si nu de rezolvarea anumitor probleme.

4. Creeatia prin orice. Muzica, teatru, spiritualiate – orice iti pune la dispozitie partenerul tau de discutie in coaching (clientul), orice il pasioneaza, te poate ajuta ca si coach.

5. Viitorul este acum. Lasa viitorul sa te ghideze, spune Alan Seale. Priveste situatia in profunzimea ei si in perspectiva. Stabileste-ti niste tinte marete si gandeste-te ca problema la care lucrezi acum face parte dintr-un intreg mult mai mare.

6. Traim intr-o lume complexa. Dar cand intalnim complexitatea, nu e nevoie sa raspundem cu solutii la fel de complexe. Ci sa ne gandim: care e cea mai simpla solutie la indemana? A complica solutiile inseamna, de cele mai multe ori, a cauta scuze pentru a nu merge mai departe.

7. Conditii optime. Jobul unui coach este acela de a crea conditii optime deoarece coach-ul se implica si se stoarce de energie,  si ce este mai important – cei din jur devin dependenti de energia coach-ului.

Mai multe despre tehnicile de coaching ale lui Alan Seale  poti sa afli de pe blogul personal, dar dar pana atunci grabeste-te si rezerva-ti de aici  un loc daca mai prinzi (jumatate deja am inteles ca s-au ocupat)

Un asemenea curs costa in jur de 2.000 de EURO, insa datorita bunavointei lui Alan dar si a puterii de convingere a lui Dan Manolache, cel care a reusit sa il aduca pe Alan in Romania, un bilet poate fi achizitionat nu la pretul de 2.000 de EURO ci   doar pentru 1195 EUR !!!

Pretul poate fi platit in doua transe a cate 50%, iar contravaloarea  acestuia cuprinde:

  • training personal cu Alan Seale;
  • o anumita certificare ICF;
  • mesele de pranz in toate cele 5 zile si cate doua cofee-break-uri pe zi.

Rezerva-ti locul acum aici.

In speranta ca cu aceste informatii, astazi, am reusit sa iti fac ziua un pic mai buna iti urez sanatate, bogatie si prosperitate!

A.I. Succes!

P.S. Daca consideri ca aceste informatii ar fi de folos si altcuiva te invit sa dai un Like si un Share. De asemenea, nu-ti ascund ca m-ar bucura tare mult sa aflu intr-un comentariu si parerea ta despre Alan Seale.Multumesc!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: