Anastasia Soare, Regina Sprâncenelor: „Iubesc ceea ce fac!”

Shares
Anastasia Soare, Regina Sprancenelor

Povestea româncei din Beverly Hills intrată în topul Forbes cu o avere de 1,2 miliarde de dolari

Anastasia Soare, supranumită astăzi „Regina Sprâncenelor”, este o româncă din Constanța care s-a mutat la Los Angeles în 1989. La scurt timp după ce a ajuns acolo și-a dat seama că femeile nu acordă atenție felului aspectului sprancenelor și a simțit că poate face ceva în direcția asta. Și-a fondat o companie care a evoluat în 30 de ani de la un salon de frumusețe închiriat la o rețea mondială, precum și la o linie de cosmetice distribuite în peste 3.000 de magazine.

Revenită în țară pentru a deschide un nou salon, Anastasia Soare a fost invitata Andreei Esca, la emisiunea „La Radio... cu Andreea Esca!” pentru un interviu în exclusivitate! La rândul ei o la fel de bună profesionistă, Andreea Esca a reușit să facă în cele 90 de min. un adevăral regal. Cu surprize inedite și lecții de viață și de afaceri!

Trebuie să spun că, dintre toate femeile pe care le-am cunoscut sau despre care am citit, mi-ar fi greu să găsesc pe cineva care este mai determinat, mai tenace, cu mai mult spirit antreprenorial, care muncește din greu în fiecare zi, cu mai multa atenție la detalii, pentru a face lucrurile bine decât Anastasia.

O cunosc de peste 20 de ani și, încă de prima data de când am avut-o invitata în show-ul meu, mi-am dat seama că este o femeie cu o viziune clară nu doar despre cine este, dar și despre cine poate deveni”, a spus celebra realizatoare TV, Oprah Winfrey, într-o intervenție telefonică în direct.​​

Anastasia, sunt atât de mândră de tine! Ești minunată, ești mereu pe drumuri, călătorești, dar de data asta este vorba despre România și știu cât de mult înseamnă asta pentru tine.

Nu-mi vine să cred că visul vieții tale se îndeplinește în sfârșit în țara ta, în magazinele Sephora, și sunt foarte mândră de tine. Ești o inspirație pentru toți cei din jurul tău și vreau să te felicit și să-ți spun că te iubesc. Abia aștept să te văd într-o zi când vei reveni din turneul tău mondial. Îmi e dor de prietena mea, te iubesc!”, a spus Kris Jenner, devenită faimoasă în întreaga lume după ce a apărut în serialul de televiziune ”Keeping Up with the Kardashians”​​

Iată doar două idei pe care le-am extras din interviul cu Anastasia Soare, interviu pe care îl puteți urmări integral, mai jos. Chiar îl recomand cu tărie! Garantez că vor fi 90 de minute investite cu folos ce nu vor plictisi deloc!

1. Golden Ratio. În scoală, Anastasia a aflat de la profesorul de artă pentru prima dată de Golden Ratio, un termen cunoscut și ca “numărul de aur” - o proporție geometrică, descoperită de Euclid cu mai bine de 2000 de ani în urmă. Este notat cu litera τ (de la grecescul τομη, care înseamnă „tăietură“) sau, mai frecvent, cu φ (phi, de la numele sculptorului grec Phidias), despre care istoricii artei spun că l-ar fi folosit frecvent în sculpturile sale. 

2. Importanța sprâncenelor pentru look-ul unei femei. „In 1997, am decis să deschid un salon în Beverly Hills. În acel moment nu existau produse pentru sprâncene, așa că am dezvoltat o linie specială. În 1999, le-am lansat în salon, iar în 2000, în 20 de magazine Nordstrom. Am avut nevoie de aproximativ zece ani pentru a convinge toată țara  că sprâncenele sunt extrem de importante pentru look-ul unei femei.”

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: