Anthony Robbins – UPW – Unleash The Power Within 2015

upw-2015banner

La UPW 2015 – Anthony Robbins te provoaca sa  Eliberezi Puterea din tine! 

Hai si tu acolo unde IMPOSIBILUL devine POSIBIL, la Londra, in Martie, 2015

Daca ai auzit despre impactul uimitor pe care l-a avut mersul descult pe carbuni incinsi la circa 1000 Celsius asupra vietii oamenilor din lumea intreaga care l-au experimentat, si vrei sa se produca si in viata ta, atunci trebuie sa FII ACOLO!


Tony, si-a dedicat intreaga viata pentru a descoperi cum i-ar putea ajuta pe altii sa-si schimbe viata, trecand de la o viata obisnuita, banala, la una extraordinara!

Multe dintre personalitatile lumii ca Oprah Wingfrey, Printesa Diana, Serena Williams, Hugh Jackman sau Bill Clinton au apelat la serviciile de coaching ale lui Tony, care  i-a ajutat sa-si transforme visele in realitate.

 Anthony Robbins este un trainer motivational de exceptie care reuseste sa transforme vietile participantilor ce aleg seminariile sale. Tony foloseste in mod genial tehnici NLP si ofera posibilitatea fiecaruia dintre noi de a-si modela excelenta.

La UPW-Unleash The Power Within vei putea descoperi cum poti deveni oricine vrei sa devii!

suna-ma acum

Este singurul eveniment din aceasta serie care are loc anual in Europa!

Este organizat de Success Resources, iar Business Days si AISucces.ro sunt parteneri oficiali de promovare pentru Romania  alaturi de HI Performance, Italia, reprezentantul oficial pentru Europa.

**********************************************************************************************************************

PROGRAMUL PE SCURT ESTE URMATORUL:

**********************************************************************************************************************

Evenimentul se desfasoara la Londra pe perioada a 4 zile, intre 27-30 Martie avand un curs de desfasurare unic si foarte intensiv, adica:

Prima zi: – seminarul incepe pe la ora 13:00 sau 14:00 fara pauza pana la finalul acesteia (adica ora 24:00 – 1:00 AM)
A doua zi:  9:00 – 24:00 cu pauza de 2 ore  la pranz
A treia zi:   9:00 – 24:00 cu pauza scurta  la pranz. Aici depinde de Tony, cum simte el sala…
A patra zi:  9:00 – 18:00 cu pauza de o ora la pranz.

Daca vei alege sa participi la UPW – Unleash The Power Within, vei invata sa:

 • iti controlezi emotiile si temerile care te tin blocat (inclusiv temerile inconstiente);
 • vei crea in viata ta acel momentum necesar pentru a transforma dificultatile din viata personala si profesionala, mult mai usor de depasit;
 • vei invata si vei dobandi noi obiceiuri de rutina puternice pentru a-ti crea un nivel maxim de energie, o sanatate optima si o vitalitate de varf;
 • NOU la UPW2015! Vei implementa un sistem de siguranta care sa iti ofere siguranta pe termen lung, mai ales atunci cand cererile, distragerile si frustarile vietii vor deveni un inamic pentru concentrare!
 •  NOU la UPW 2015! Veti exploata strategiile cheie pentru crearea bogatiei si prosperitatii, indiferent de starea economica sau orice alte forte externe.

difference

4 PASI CARE TE VOR DUCE LA TRANSFORMAREA TA RADICALA

Pasul 1

Pasul2Pasul3Pasul4

********************************************************************************************************************

CE SPUN LEADERI SI CELEBRITATI DESPRE ANTHONY ROBBINS?

********************************************************************************************************************

celebsCe pot avea in comun o campioana de tenis de Grand Slem, Serena Williams, legendarul designer vestimentar Donna Karan, fostul presedinte al USA, Bill Clinton, castigatorul premiului Oscar, actorul Anthony Hopkins, actorul Hugh Jackman si alti leaderi pe masura?

testimonials

 

 

 

 

In ultimul numar al revistei  The Hollywood Reporter, actorul Hugh Jackman, nominalizat pentru prima data la Oscar, a marturisit ca „Tony mi-a transformat cu adevarat viata!”

hugh-oscar

 

Hugh, care  avorbit in deschiderea celei de-a 81-a editii a decernarii premiilor anuale Oscar Academy Awards, a povestit cum Tony la ajutat sa se pregateasca pentru rolul provocator din filmul Les Miserables (Mizerabilii) prin gasirea unor modalitati de a-si invinge frica si anxietatea.

 

********************************************************************************************************************

CINE ESTE TONY?

********************************************************************************************************************

 Anthony Robbins – The Why Guy

Anthony Robbins este numit un speaker motivational – dar cum afirma el insusi, motivatia poate avea un efect temporar. Ceea ce face Tony este ca  produce rezultate pe termen lung si permanent.

El este „Why Guy” – Omul „De ce?”! El vrea sa stie DE CE  faci ceea ce faci – ce te indeamna, ce determina deciziile pe care le iei, si de asemeni, de ce viata ta este asa cum este, astazi!

„Ce poate determina o viata extraordinara?”

De peste trei decenii, Anthony Robbins, a urmarit cu pasiune sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare. Stilul de viata pe care si l-a creat i-a permis sa intalneasca personal, sa acorde consultanta sau coaching la peste 3 milioane de oameni, din peste 100 de tari diferite – de la prizonieri la presedinti, de la parinti la sportivi de inalta performanta, de la membri ai unor gasti de cartier la directori si CEO ai marilor corporatii.

La fel cum seminariile sale sau aparitiile la posturile de radio si tv LIVE au avut un impact direct asupra vietilor a aproape  50 de milioane de oameni din 80 de tari, acelasi lucru s-a produs si se produce cu cartile si programele sale audio.

In afara faptului ca este coach personal si consiliaza unele dintre cele mai mari stele ale sportului, giganti din lumea afacerilor sau leaderi ai timpurilor noastre, gestul sau de a lucra si cu oameni de toate categoriile sociale din intreaga lume, i-au creat reputatia de  „ultimate life coach‘” (antrenor suprem de viata) deoarece el stie exact de ce ai nevoie ca sa reusesti. El stie cum sa te fortifice si te invata cum sa O FACI SI TU, SINGUR!

 

DETALII LOGISTICE DESPRE EVENIMENT

*********************************************

LOCATIA: ExCeL Center, One Western Gateway, Royal Victoria Dock, E16 1XL London, United Kingdom

DATA SI PROGRAMUL EVENIMENTULUI: Evenimentul se desfasoara la Londra pe perioada a 4 zile, intre 27-30 Martie avand un curs de desfasurare unic si foarte intensiv:

Vineri: seminarul incepe pe la ora 13:00 sau 14:00 fara pauza pana la finalul acesteia (adica ora 24:00 – 1:00 AM)
Sambata:  9:00 – 24:00 cu pauza de 2 ore  la pranz
Duminica:   9:00 – 24:00 cu pauza mica mica la pranz.
Luni:  9:00 – 18:00 cu pauza de vreo ora la pranz.

Intervalele orare sunt aproximative, caci Tony, angajandu-se in cel mai inalt nivel in prezentare  si asigurandu-se ca tot materialul sa fie acoperit, programul se poate decala.

Check in(Inregistrarea): Toti participantii la UPW vor trebui sa se inregistreze! Check in-ul se va face vineri, 21 martie, incepand cu ora 9:00 pana la ora 12:00. Numarul de participanti fiind foarte mare, timpul de asteptare pana la inregistrare este de aprox. 60 min.

Usile se vor inchide la ora 12:00!!!

La inregistrare participantii vor primi:

Participantii cu tichete GOLD si VIP vor primi:seating

 • accesul la eveniment pentru 3,5 zile;
 • materialele de curs;
 • badgeul-ecuson nominal;
 • firewalking (EXPERIENTA mersului pe carbuni incinsi).

Participantii cu tichete DIAMOND vor primi:

 • loc in zona privata –  Private Diamond Lounge;
 • masa de tip bufet suedez pentru gustari si revigorare;
 • accesul la eveniment pentru 3,5 zile;
 • materialele de curs;
 • badgeul-ecuson nominal;
 • firewalking (EXPERIENTA mersului pe carbuni incinsi).

Participantii cu tichete din categoria SOLITAIRE vor primi:

 • LOC IN PRIMELE 4 RANDURI;
 • loc in zona privata –  Private Diamond Lounge;
 • masa de tip bufet suedez pentru gustari si revigorare;
 • accesul la eveniment pentru 3,5 zile;
 • materialele de curs;
 • badgeul-ecuson nominal;
 • firewalking (EXPERIENTA mer sului pe carbuni incinsi).

INSCRIEREA SI TICHETELE DE ACCES

Tichetele vor fi trimise catre toti participantii care s-au inscris in apropierea datei de desfasurare a evenimentului. Tichetul va asigura intrarea la eveniment. De aceea va trebui ca tichetul sa fie listat, pastrat cu grija si  prezentat vineri la intrarea la eveniment!

In cazul in care un tichet a fost cumparat, acesta nu va fi trimis prim email pana cand nu vor fi cunoscute toate detaliile detinatorului!!! Aceste detalii contin: Numele si Prenumele complet, adresa de e-mail valida, numarul de telefon mobil si adresa de domiciliu exacta! Va rog sa ma contactati pentru aceste detalii si pentru a primi un Formular de Inscriere la adresa: adrian.iacob@businessdays.ro

Accesul la programul evenimentului se face strict in urma prezentarii tichetului! Pe un tichet poate participa DOAR o singura persoana! Bratara si badge-ul ecuson vor fi inmanate in timpul inregistrarii. Este important sa pastrati bratara si badge-ul pe toata perioada celor 4 zile!

Pauzele de masa si relaxare vor fi petrecute doar in spatiile special amenajate in acest scop.

NU UITATI CA VA TREBUI SA VA LUATI LUCRURILE PERSONALE PESTE NOAPTE CU DVS.!

LUCRURI SI SFATURI UTILE PE CARE ORGANIZATORII RECOMANDA  

Sa aveti la dvs.:

 1. Ustensile de scris (pix, stilou, carioci);
 2. O jacheta sau un sacou(bluzon) mai gros;
 3. Cateva sandwich-uri, snacs-uri sau gustari datorita programului neregulat si a pauzelor scurte; (cateva recomandari legate de necesarul de apa, mancare sau sandwich-uri si alte recomandari extrem de utile gasiti aici, intr-un mic ghid de calatorie la UPW scris de Liviu Pasat, participant 5 ani consecutiv la eveniment!)
 4. Cateva sticle de apa pentru ca in fiecare zi ai nevoie de aproape 2 litri de apa pentru ca sa te poti hidrata. Este  elementul de alimentatie cel mai important de-a lungul seminarului!!! (Aici, Liviu recomanda doua strategii: 1. Sa vii cu apa de acasa – fie din Romania, sa iti iei 4-5 sticle de 2 litri in bagajul de cala (si Wizz si Blue au limita bagajului de cala pe la vreo 25 de kilograme)2. Sa iti iei apa din supermarketuri. E unul chiar in afara Excel Center – la 10 minute de mers pe jos . Nu e foarte ieftin, dar e mai ieftin daca iei la sticla de 1,5 l.
 5. Toate intr-un rucsac, pentru usurinta la transport si lejeritate in miscare!

Tinuta: Sunteti invitati sa va imbracati comod, intr-o tinuta casual.(Un pulover sau o jacheta este suficient pentru intreaga zi) La cererea lui Tony, temperatura in sala de eveniment poate varia de la rece la cald in functie de activitatea ce se desfasoara. Pentru sesiunea de firewalking (mers pe carbuni incinsi) va sugeram o incaltaminte care se poate scoate usor si pantaloni scurti pe sub pantalonii de zi!

Inregistrarile si filmarile nu sunt permise in sala de spectacol sau in zona carbunilor incinsi! Inregistrarile si filmarile in orice etapa a sesiunilor sunt INTERZISE!

Cazarea si transportul in zona: Pentru cazare si rezervari va invitam sa studiati oferta de pe acest web site: http://www.corporateteam.com/events/1133UPdar sa aveti in vedere si recomandarile de mai sus ale lui Liviu Pasat!

Email: hotels@corporateteam.com  Telefon: +44(0)20 7592 3050

ExCeL London ofera o parcare pentru 3.700 de autoturisme, inclusiv 2.000 de locuri direct la locul de desfasurare al evenimentului. Toate parcarile sunt cu automat de plata, cu exceptia parcarii Royal Victoria, o parcare supra-etajata situata la vest, si care poate fi platita la unul din cele 3 puncte de plata din zona parcului auto, la sfarsitul zilei. (Pentru toate masinile parcate la nivelul doi si nivelul zero este acceptata plata atat in numerar cat si cu cardul de credit)

Orientativ, taxele de parcare in zona sunt:

 • pana la 2 ore : £ 5.00
 • pana la 6 ore £ 10.00
 • pana la 15 ore £ 15.00
 • pana la 24 ore £ 20,00

Accesul persoanelor cu handicap si a invalizilor NU ESTE PERMIS pe intreaga durata a evenimentului!suna-ma acum

Pentru mai multe informatii legate de locatie si de transport accesati website-ul http://www.excel-london.co.uk/

CONTACT: Pentru orice informatii suplimentare trimiteti un email la adrian.iacob@businessdays.com sau sunati la 0745652220

Vezi mai jos Brosura de prezentare a evenimentului Anthony Robbins 2015 – UPW, pe care o si poti dowloada daca doresti,  GRATUIT in format Pdf . 

Organizator oficial UPW 2015,  Success Resources UK Ltd 

Partener oficial pe Europa, HI Performance Italia,  

Parteneri oficiali pe Romania Business Days si AISucces.

Contacteaza-ma ACUM pentru a-ti rezerva tichetul prin email la adrian.iacob@businessdays.com sau suna la tel. 0745652220!

IMPORTANT! Mare parte din informatiile si imaginile de pe acest site sunt preluate de pe site-ul oficial al evenimentului http://www.upwlondon.co.uk/, iar copierea si reproducerea sunt strict interzise!!!

liviu si irina

testimonial tony2

testimonial tony

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: