Awesomeness Fest si 7 lectii de business de la Vishen Lakhiani, fondatorul MindValley

Shares

Pentru ca tot vine vacanta, si pentru ca am primit un comunicat de presa cu un scurt Raport de 15 pagini ce contine 7 lectii de business de la Vishen Lakhiani, m-am gandit ca informatia pe care ti-o voi da te va putea duce la Bali in Indonezia sau la Punta Cana, in Republica Dominicana.

Pentru cine nu stie inca, Vishen Lakhiani este fondatorul unei companii unice si … ciudate (in felul ei), MindValley, formata din 50 de tineri incredibil de inteligenti reuniti din peste 20 de tari diferite.

Misiunea declarata a acestuia este ca,  impletind realizarile din domeniul tehnologiei cu cele ale marketingului, sa se realizeze raspandirea „ideilor iluminate”  la peste 500 milioane de oameni.

Impreuna cu echipa sa, Vishen (declarat consilierul de afaceri nr.1 al lui Richard Branson) colaboreaza cu autori, ganditori,  antreprenori si leaderi spirituali, pasionati de dezvoltare personala si vizionari, etc.

Incepand din 2010, MindValley sustine o conferinta anuala de dezvoltare personala  intitulata Awesomeness Fest , in diferie locatii exotice ale lumii. Astfel, in urma unor interviuri sustine online, Awesomeness Fest, reuneste cele mai stralucite minti ale lumii, oameni care isi doresc sa schimbe lumea,  in locuri minunate pentru o perioada de 4 zile.  Toti cei ajunsi aici se bucura de un training  concentrat, meditatii si schimbari profunde de paradigme, idei inovatoare,  aventuri incredibile si oportunitati unice.

Despre ce poti afla dintr-o experienta MindValley, poti afla si tu acum, urmarind-o pe Alexandra Nicorici, o tanara studenta din Iasi care a trait o experienta ca intern la MindValley, anul trecut, in 2012.

In acest an, pentru prima data, Awesomeness Fest 2013 va fi gazduita in doua locatii exotice: Bali, Indonezia si Punta Cana, Republica Dominicana. Dupa cum iti spuneam, poti aplica si tu gratuit aici, raspunzand la 5 intrebari online in urma carora poti fi selectat(a) pentru participarea in una din cele doua experiente.

De cand a fondat compania MindValley, companie ce aduce venituri anuale de 15 milioane de dolari, Vishen Lakhiani a invatat cateva lectii destul de puternice (si contra-intuitive) pe care le-a adunat si le-a facut publice intr-un Raport in care vei gasi, poate si tu, sfaturi practice  aplicabile si valabile oriunde in lume. Fara indoiala ca aceste lucruri pe care le vei citi nu se predau in scolile de afaceri, fiind rezultatul experientelor din lumea reala, o lume in care succesul are aceleasi sanse ca si esecul.

Bucura-te si tu de acest Raport, dand click pe imagine dupa care sa nu uiti sa te intorci si sa-mi spui printr-un comentariu care dintre lectii ti s-a parut tie mai interesanta pentru tine.

 7 Lessons From MindValley

Download raportul sub forma de PDF de aici.

Si nu uita sa te intorci dupa ce il citesti si sa imi spui intr-un scurt comentariu – care crezi TU ca este cel mai important sfat pe care ti l-a dat Vishen Lakhiani ?

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: