Descoperă Cei 7 Pași Spre Libertatea Financiară Din Cartea Aşteptată De Milioane De Oameni

Pune mâna pe cartea aşteptată de milioane de oameni, acum, disponibilă şi în limba română!!! 

BANII: STĂPÂNEȘTE JOCUL
(MONEY: MASTER THE GAME)

de Tony Robbins, Autor, Coach Peak Performance

Produs disponibil in format:

* Carte tiparita:
22,5 x 14,5 (cm), copertă broșată, cu aripioare, 800 pag., Ed. ACT si Politon

În prima sa carte scrisă după 20 de ani, Anthony Robbins abordează un subiect sensibil pentru toţi: Cum să ne asigurăm securitatea financiară atât pentru noi cât şi pentru familiile noastre ...

Cumpără acum cartea: 88,00 lei

Taxa unică de transport:  15,00 lei

LIVRARE PRIN CURIER RAPID (GLS)
IN 24-48 ORE

* Pretul de oferta are inclus TVA

"Dacă ar exista un Premiu Pulitzer pentru cărţi de investiţii, fără doar şi poate, această carte ar câştiga cu siguranţă detaşat pentru că este o mină de aur” - Steve Forbes, Director al revistei Forbes și CEO la Forbes Inc.

"Această carte nu este sub nici o  formă o carte obişnuită pe teme financiare. Este încărcată cu înţelepciune şi filozofii vitale pentru a-ţi îmbogăţi viaţa. O mulţime de cărţi oferă multă vorbărie şi puţin conţinut. Cartea lui Tony este altfel. Este o carte care îţi va schimba viaţa!" - Dr. David Babbel, profesor de finanţe, Wharton School, Universitatea Pennsylvania

Dă-mi voie să îţi spun în câteva cuvinte DE CE îmi doresc ca să ai şi tu această carte.

"În ultimii 38 de ani am devenit o obsesie pentru mine să ajut oamenii să îşi crească nivelul de calitate al vieţii. Şi sunt doar câteva aspecte majore în viaţa fiecăruia care contează cu adevărat: 

  • Sănătatea corporală
  • Calitatea emoţiilor trăite
  • Calitatea relaţiilor
  • Finanţele proprii ... BANII

Când a avut loc criza economică din 2008 şi am văzut cum oamenii îşi pierd peste noapte casele şi averea dobândită, am ştiut că trebuie să fac ceva. Pentru că eu ştiu cum este să nu ai bani şi să te duci la culcare flămând.

Am sperat ca guvernele sau altcineva va face ceva pentru a le veni oamenilor în ajutor, dar văzând că nimemi nu face nimic, am ştiut că eu am acest dar de a reuşi. 

Darul meu special ... Accesul

Multă lume nu ştie, însă Paul Tudor Jones, unul dintre top 10 consultanti financiari ai lumii din toate timpurile (nu a pierdut nici un ban în 28 ani), mi-a fost client pentru coaching.

Și m-am gândit, că dacă i-aș putea lua un interviu lui, precum și altor 50 top experți financiari ai lumii ... 

Oameni ca tine sau ca mine, care am pornit de la nimic ... și am ajuns să câștig miliarde ...

Dacă aș putea lua toate informațiile primite și le-aș aranja într-un sistem de 7 pași simpli și suficienți pentru toată lumea care să îi conducă din starea în care sunt în locul în care își doresc să ajungă din punct de vedere financiar, atunci aș putea schimba viețile a milioane de oameni.

Mi-am petrecut 4 ani in această călătorie ... pentru TINE!

În această călatorie am aflat lucruri incredibile pe care nici eu nu le cunoșteam. Însă lucrul care m-a șocat cel mai mult a fost acela că ...

Trăim într-o lume în care, ceea ce nu știi TE va răni din punct de vedere financiar.

Astfel că, am fost la cei mai buni investitori din lume și am aflat exact ceea ce știu despre bani. Mi-au împărtășit lucruri pe care nu le-au mai spus niciodată, nimănui. 

Acum, ai și TU ocazia să le afli și să le aplici pentru a atinge acea libertate și siguranță financiară pe care ți-o dorești pentru tine și familia ta."

Autorul: Tony Robbins

Tony Robbins este antreprenor, scritor de succes, filantrop şi un coach de performanţă care, de peste 38 de ani a impactat viaţa a mai mult de 50 milioane de oameni din peste 100 de ţări. Peste 4 milioane de oameni au participat până acum la evenimentele pe care Tony le sustine live in SUA, Europa, Australia şi Asia.
De-a lungul timpului a interacţionat şi a fost solicitat pentru coaching de multe celebrităţi din lumea sportului, a muzicii, de la Hollywood, manageri generali din Fortune 500 şi chiar din politică. Câteva nume doar: Serena Williams, Andre Aggasi, Nelson Mandella, Margareth Thatcher, Prinţesa Diana, Bill Clinton, Anthony Hopckins, Melissa Etheridge, Maria Menounos, Oprah s.a.

Robbins este fondator şi/sau partener în peste o duzină de companii din domenii variate, de la o stațiune de 5  stele pe o insulă în Fiji până la aparatură medicală de protezare personalizată imprimată 3-D. Acum, pentru prima dată - în prima carte scrisă după 20 de ani - Tony abordează un subiect care ne interesează pe toţi: Cum să ne asigurăm libertatea financiară, nouă şi familiilor noastre.

Iată ce trebuie să faci tu în continuare ...

Acum, este timpus să îți comanzi și tu unul sau mai multe exemplare din cea mai căutată și bine vândută carte a mea.

Doar spune-mi în pagina următoare în ce loc și la ce adresă să îți expediez cartea. Vei fi întrebat despre modalitatea de plată care îți este mai convenabilă, la livrare sau online cu cardul bancar. Un exemplar al cărții costă doar 68,00 lei iar taxa de transport este unică, în toată țara, de doar 15 lei (indiferent de numărul exemplarelor comandate).  
Livrarea se face prin curier rapid (GLS) in 24-48h de la comandă, și ...

Da, este adevărat! Poți afla și tu SECRETELE celor mai sclipitoare minți în domeniul financiar din această carte pentru doar 68 lei + 15 lei transportul

După cum ai aflat și tu probabil, atât Putere Nemărginită cât și Trezește Uriașul din tine - cărțile care au fost traduse și care au apărut și în România, s-au vândut ca pâinea caldă și nu cred că se mai găsesc (decât poate cu rare excepții). Ce este mai important e faptul că mesajul lor a ajutat la schimbarea vieții in mai bine a celor mai mulți din cei care le-au cumpărat.

Astfel că recomandarea mea este ca să nu mai stai mult pe gânduri și să îți comanzi acum propriul exemplar al acestei cărți pentru a afla și tu cei 7 pași simpli către libertatea financiară.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat pentru citirea acestui mesaj!

Sper să te bucure această carte iar efortul meu depus pentru a o scrie să nu fie fost în zadar!"

Tony Robbins

Fă cunoştință cu o parte din experţii intervievaţi pentru această carte?

Ray Dalio

Ray conduce cel mai mare fond speculativ de investitii din lume cu peste $160 miliarde active. 

Cu o valoare de etichetă, care de obicei necesită o avere de $5 miliarde net şi $100 miliarde pentru a ajunge să ai acces la mintea strălucitoare a lui Ray, această ţintă a fost aproape de neatins pentru investitorul mediu - asta, până acum.

Carl Icahn

Celebra publicație TIME Magazine i-a pus chipul pe coperta cu titlul de Maestru al Universului și este recunoscut drept omul cel mai de 

temut de pe Wall Street. Abilitățile sale de a face afaceri a făcut din Carl Icahn unul dintre cei mai bogați oameni din lume

John C. Bogle

Ca fondator al Vanguard, cea mai mare companie de administrare a fondurilor mutuale din lume, cu active in administrare de 2,86 

trilioane $, John a câștigat ca investitor individual mai mult ca oricare alt om de afaceri.

Paul Tudor Jones

Unul dintre top 10 traderi financiari din istorie, a devenit legendar nu doar pentru predicția sa din 1987 privind Black Monday crash (Vinerea neagră la bursă)

ci mai ales prin dublarea banilor investitorilor săi exact in același an. Timp de 28 de ani consecutivi, Jones nu a pierdut nici măcar un singur an.
Mai mult, în 2008, când lumea financiară părea să se prăbușească din nou, Jones a reușit un randament de recuperare al investițiilor de 23%. 

David Swensen

David a transformat active de $1 miliard in $20 miliarde oferind un randament anual de recuperare a investiției de 13,9% operațiune care l-a făcut unul dintre cei mai 

mari investitori instituționali din toate timpurile. La bază, Swensen este un investitor și un disruptor cu o mare dragoste pentru jocul investițiilor.

Warren Buffet

Warren Buffen nu mai are nevoie de nici o introducere. În calitate de CEO Berkshire Hathaway el se află la cârma celei de-a 5-a

companii publice din lume cu active de aproape jumătate de trilion de dolari. Oracolul din Omaha, cum este cunoscut, Buffet este exemplul perfect al Visului American. De la începuturile sale umile ca și agent de bursă în Nebraska la achiziția unei afaceri de textile aflată in faliment din New England, numită Berkshire Hathaway, averea sa a ajuns la o valoare netă de $68 miliarde.

Mary Callahan Erdoes

Considerată de mulţi ca fiind cea mai puternică femeie din lume, Marz Callahan Erdoes se "îngrijeşte" ca CEO de Managementul Activelor de

peste $2,5 miliarde la J.P. Morgan Chase. Într-o industrie dominată de bărbaţi, Erdoes a ajuns în top prin contribuţia la creşterea activelor cu 30%.

Kyle Bass

Kyle este un Maestru al riscului - pariind calculat mereu când simte o bulă imobiliară riscând doar 3 cenţi pentru fiecare dolar aflat în 

creştere şi întorcând o investiţie de $30 milioane, pe timp de criză, în 2 ani, în ... $2 miliarde!!!

T Boone Pickens

Poreclit "Oracolul Petrolului", T Boone a fost întotdeauna un vizionar. Pickens a făcut primul miliard de dolari după ce a investit șapte și a început o a 

doua carieră investind in active energetice. A transformat imediat o investitie de un miliard de dolari în $4 miliarde. $2,4 miliarde i-a pierdut din nou iar $1 miliard l-a donat.

Sir John Templeton

De la începuturile sale modeste, Sir John a devenit unul dintre cei mai mari investitori ai tuturor timpurilor și unul dintre eroii 

personali ai lui Tony. Angajându-se să renunțe la 50% din ce a câștigat, Templeton a valorificat puterea de a agrava economiile  pentru a le transforma în $10,000 miliarde, după cel de-al doilea război mondial.
Din această carte vei afla ce consideră Templeton a fi secretul bogăției. 

Marc Faber

Cu toate că miliardarul elvețian are un buletin informativ de investiții numit Gloom, Boom & Doom (Beznă, Vâlvă și Osândă)

prognozele și diagnozele puse de el nu trebuie înțelese greșit, acolo unde alții văd disperare, el vede oportunități. Supranumit Mr Doom (Dl. Osândă) pentru anticiparea supraevaluării activelor populare, Faber este un critic vehement al băncilor și personal, ignoră bursa de valori din SUA. În schimb, urmărește cu atenție piețele din Asia pentru chilipiruri și investiții pe creștere.

Charles Schwab

Charles este un revoluționar care a condus deschiderea bursei de pe Wall Street și pentru

investitorul individual. Compania sa care are o cifră de afaceri de $2,8 miliarde are o reputație excelentă pentru angajamentul personal și sfaturile de încredere pe care le oferă, ceea ce îi aduce milioane de clienți.


Tony Robbins și Fundația Umanitară Feeding America

Prin intermediul Fundației Anthony Robbins, Feeding America și a fondurilor primite în contrapartidă, Tony Robbins hrănește peste 4 milioane de persoane nevoiașe pe an din 56 de țări. De asemeni, Tony a inițiat programe în peste 1.500 de școli, 700 de închisori și 50.000 de organizații caritabile și adăposturi.
Toate veniturile obținute din vânzarea cărții MONEY: Master the Game (BANII: Stăpâneşte Jocul) sunt donate Fundației Feeding America. Îl poți ajuta și tu pe Tony în această nobilă cauză prin cumpărarea acestei cărți și opțional printr-o donație.