Cum poti obtine un bilet GRATUIT la seminarul de la Cluj cu Allan Pease!

 

Cod Promo: AISUCCES

Bun regasit iubitori de succes!

Fii unul dintre AMBASADORII evenimentului! Organizatorii Evenimentului anului in Transilvania, „How to be a people Magnet” au decis in cursul acestei dimineti sa acorde o sansa cat mai multor iubitori de astfel de evenimente sa participe, si in acelasi timp sa …sa acorde si cateva Cadouri!

Astfel ca, incepand de azi poti sa devii unul din AMBASADORII evenimentului “How to be a people magnet”! 

Cum?

Intr-un mod cat se poate de simplu:

  • la minim 2 persoane inscrise prin intermediul tau, primesti cadou o carte scrisa de Allan Pease.
  • daca se inscriu 4 persoane prin intermediul tau, vei primi automat o invitatie standard GRATUITA la eveniment!
  • in cazul in care reusesti sa aduni 7 participanti   inscrisi prin intermediul tau, organizatorii iti vom oferi o invitatie standard la eveniment, un loc VIP in sala, o carte scrisa de Allan Pease si Check-in VIP la eveniment!

ATENTIE! Participantii inscrisi prin intermediul tau trebuie sa efectueze plata pana cel tarziu luni, 25 Martie 2013 si sa  trimita confirmarea de efectuare a platii prin e-mail la adresa contact@transilvaniabizseminars.ro pana cel tarziu in 25 Martie, ora 20:00.

 

 

 

 

 

 

 

Daca doresti sa faci parte din grupul de Ambasadori ai evenimentului, trimite un mail la contact@transilvaniabizseminars.ro pentru a intra in posesia codului personalizat de ambasador. Acest cod, cum este AISUCCES, trebuie introdus in campul “Cod partener” din formularul de inscriere de catre participantii inscrisi prin intermediul tau.

Daca nu, inca mai poti economisi 10 EURO/bilet  folosind acelasi cod promo AISUCCES  pana pe 20 cumparand biletul de aici.

Sesiune de Intrebari si Raspunsuri

Toti participantii la eveniment vor gasi in mapa de prezentare pe care o vor primi la inregistrare cateva biletele prin intermediul carora vor putea pune intrebari la care sa primeasca raspunsuri. Aceste biletele vor fi colectate de catre organizatori in fiecare pauza iar din totalul de intrebari adresate, se vor alege prin extragere la sorti o parte. la care Allan va raspunde in timpul sesiunii de intrebari si raspunsuri.

Credite de formare profesionala continua pentru psihologi

Psihologii prezenti la eveniment vor primi diplome de participare, evenimentul fiind creditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania cu 8 credite de formare profesionala continua pentru specialitatea Psihologie Clinica.

Daca esti psiholog si doresti diploma de participare dar ai realizat deja inscrierea pe site-ul evenimentului, scrie-ne un mail pe adresa contact@transilvaniabizseminars.ro  in care sa mentionezi acest aspect.

Diplomele pot fi ridicate de la Secretariatul evenimentului dupa ora 15:00.

Meniu de pranz pentru invitatiile Standard

Pranzul poate fi servit alaturi de ceilalti participanti la eveniment chiar daca nu ai achizitionat pachetul VIP.   Taxa pentru meniul de pranz este de 25 euro. Pentru a putea servi pranzul alaturi de ceilalti participanti, te rugam sa ne trimiti un e-mail pe adresa contact@transilvaniabizseminars.ro in care soliciti participarea la masa de pranz, pana cel tarziu in 24 Martie 2013.

Citeste, da-ne un LIKE si un SHARE, si hai sa imprastiem vestea pentru a afla cat mai multi CUM POT DEVENI UN MAGNET DE OAMENI!

Description: Description: http://transilvaniabizseminars.ro/allanpease2013/newsletter/badge.pngPROMISIUNEA ORGANIZATORILOR

Pentru ca cel mai important pentru noi este ca tu sa fii multumit de eveniment si de investitia facuta iti oferim nu doar o promisiune, ci o garantie: daca nu esti multumit de informatiile primite, iti dam banii inapoi. Toate acestea, pentru ca suntem siguri de capacitatile lui Allan si de calitatea evenimentului nostru.
Suntem siguri ca intalnirea cu Allan iti va schimba viata, din toate punctele de vedere.

Description: Description: http://transilvaniabizseminars.ro/allanpease2013/newsletter/cta.jpg

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: