Branding YOU

Shares

Salut,

Articolul de astazi este despre branding, mai bine spus despre o Agentie de branding… BrandigYou prima agenție de servicii exclusive de personal branding ce se adresează profesioniștilor din Europa de Est și nu numai!

De fapt, este mai mult o stire decat articol… O stire valoroasa despre care am aflat aseara si care, m-a bucurat atat de mult incat am vrut sa o impartasesc la cat mai multa lume…

De ce?

… Pentru ca fondatorul ei este unul dintre cei mai buni si mai dedicati profesionisti pe care am avut ocazia sa ii intalnesc in cei peste 24 ani de antreprenoriat este, Amalia Sterescu!  Si am intalnit multi profesionisti, credeti-ma!

… Pentru ca am avut sansa sa lucrez si sa colaborez cu Amalia pe diverse proiecte,

… Pentru ca  am invatat multe „secrete” de la Amalia care m-au ajutat in cariera si

… pentru ca da, cred cu toata convingerea ca in domeniul branding-ului, a coaching-ului si a consultantei pentru performanta, Amalia Sterescu este #1!

Ei bine, dupa cum spuneam, aseara am aflat ziua de 25 Aprilie este ziua cand Amalia si-a lansat un nou proiect: BrandingYOU – prima agenție de servicii exclusive de personal branding ce se adresează profesioniștilor din Europa de Est și nu numai –

Personal cred ca este un proiect mai mult decat necesar, iar pentru initiativa o felicit din toata inima!

Ideea proiectului BrandingYOU  vine ca urmare a faptului ca Amalia, care are o douăzeci și unu de ani de experiență de lucru cu profesioniști din 51 de țări ale lumii, a observat o reticență din partea celor formați în perioada comunistă, în estul Europei – “in a avea curajul de a ieși din mulțime, de a comunica cu claritate și îndrăzneală despre ceea ce-i face speciali și diferiți ca profesioniști pe piața pe care activează”.

Din acest motiv a gandit crearea Agentiei de servicii exclusive de personal branding, BrandingYOU!

“BrandingYOU e pentru cei ce vor să îndrăznească. Pentru cei ce vor să-și lase amprenta profesională asupra lumii” ~ AMALIA STERESCU

Formată în multinaționalele ce intrau în România, în anii ’90, Amalia Sterescu a „pus umarul” la cresterea si dezvotarea unor companii precum Connex și Oracle (16 ani Corporate Leadership si 8 ani Vice-President Oracle).

Insa, nu doar ca  fondat portalul Outsourcing Advisors avand peste 10 ani experienta in industrie, o recomanda pe Amalia, dar si faptul ca a pus bazele primei scoli de public speacking, Public Speaking School, este membra a Bucharest Speakers Bureau, speaker permanent Business Days, speaker HR Summit, Ambasador  ”The Women”, este Vice Presidente Professional Women Network RO, profesor voluntar in licee (public speaking si leadership) si lista ar putea continua…

Ce as mai dori sa adaug e faptul ca Amalia este o persoana pentru care procesul de invatare este continua. Astfel ca participand la cursuri cu experti in domeniu, s-a certificat de specialist în Programare Neuro-Lingvistică și Personal Branding Strategist, a mentorat atat tineri aflati la început de drum dar si adulti care isi doreau sa faca o  tranzitie în cariera sau doar sa isi imbunatateasca si sa isi creasca performantele.

In incheiere, mai aflati ca Amalia este nu doar un profesionist desavarsit, dar este si sotie si mama a trei feti frumosi, iar in 2016 și-a lansat prima sa carte, “Tango cu viața” – o colecție de texte care ilustrează dansul propriu cu viața.

Ce iti recomand acum…

Daca esti si tu una dintre acele persoane care vrea si ii place să indrazneasca…

Daca esti una din acele persoane care vor să isi lase amprenta profesionala asupra lumii…

Intră chiar acum pe https://brandingyou.ro/ și spune povestea brandului TAU! 

Comentează AZI direct pe site și spune care este cea mai mare provocare pe care o ai acum legată de brandul tau personal? 

Poti castiga astfel una din cele 10 sesiuni 1:1 de consultanta în personal branding/tranziție cariera oferite de echipa BrandingYOU în 2018!

Mult succes! 🙂

Cu prietenie,
Adrian Iacob

Foto: Laura Bâlc

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: