Bucuresti Business Days 2015 in statistici și infografice

Conform feedback-urilor si testimonialelor primite, evenimentul desfasurat in 8-9 decembrie la Bucuresti, Bucuresti Business Days, a fost una dintre cele mai reusite!(dintre toate cele 21 desfasurate pana acum). Cu siguranta, ca meritul este atat al organizatorilor, dar si al speakerilor, partenerilor, colaboratorilor si sustinatorilor Business Days.

Ernst&Young, una dintre cele mai renumite companii de audit si analize statistice din lume, au prezentat de curand rezultatele statistice ale Bucuresti Business Days, sub forma unor infografice, pe care le poti analiza si tu, mai jos:

  • Numarul de participanți prezenti la București Business Days 2015 și din ce categorie socio-profesională au făcut parte: 

1

  • 98% dintre participanții la București Business Days 2015 ar reveni la o ediție viitoare. 76% dintre cei prezenți au fost din București și zonele limitrofe.

2

  • Peste 15.000 de spectatori online au urmărit transmisiunile live gratuite ale conferințelor București Business Days 2015 și emisiunile din studioul live de la locul evenimentului în fiecare din cele două zile ale evenimentului. 86% dintre participanți au fost prezenți în ambele zile ale evenimentului. 56% dintre participanți au optat pentru tichete de acces PREMIUM și VIP.

3

  • TOP 20 domenii prezente la București Business Days 2015.

4

  • Care au fost cele mai alese sesiuni și workshopuri la editia 21 Business Days? Iată TOP 20 (conform opțiunilor alese de participanți înainte de inchiderea înscrierilor, fără selecțiile de la locul evenimentului).

5

  • Care au fost cele mai apreciate conferințe din cadrul București Business Days 2015?

6

  • Cum consideră că i-au ajutat oportunitățile de business networking pe cei care au participat la ele și le-au fructificat la București Business Days 2015

7

Dacă va plăcut ceea ce am realizat în cele 21 de ediții Business Days vă așteptăm și la edițiile din 2016… (vezi calendarul evenimentelor din 2016, aici)

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: