Calendar evenimente BUSINESS DAYS 2015 – 2018

Shares

Calendarul evenimentelor Business Days pentru anii 2015-2018

unnamed (1)

Echipa Business Days iti ureaza un 2016 cu împliniri pe toate nivelurile: personal, profesional si spiritual! … Si dacă ti-a plăcut ceea ce am realizat în cele 21 de ediții Business Days te așteptăm și la edițiile din 2016, 2017, 2018, un an care anunta mult networking, speakeri internationali si nationali de top si actiuni cu un continut valoros.
Iata calendarele evenimentelor Business Days pentru anii 2016-2018 pentru cei care vor sa si le treaca in agenda:

harta

Vezi cum a fost la ultima editie din 2015, Bucuresti Business Days … Statistici și infografice…

Vezi si cine au fost cei 25 de antreprenori și manageri premiați la prima Gală Business Days din 9 decembrie 2015!

calendar

Alaturi de evenimentele deja consacrate din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, 2017 vine 2 concepte noi de evenimente:

  • Business Focus. Aceste editii Business Days sunt evenimente locale ce se vor desfasura pe durata unei zile. Se adreseaza antreprenorilor, managerilor si profesionistilor si le ofera participantilor beneficii pe 3 planuri: inspiratie, experienta si generare de oportunitati de business. Temele sesiunilor vor fi special alese pentru a raspunde la problemele, provocarile si nevoile cu care se confrunta mediul de business din orasul in care se va desfasura evenimentul. In realizarea acestui demers, Business Days va efectua o cercetare de piata in fiecare oras gazda a evenimentelor Business Focus si, totodata, va realiza o serie de intalniri punctuale cu reprezentantii mediului de business din fiecare regiune.
  • Business Days HR Summit este un eveniment special care se desfasoara pe durata unei zile. Evenimentul se va concentra pe doua teme de interes si de actualitate atat pentru specialistii in resurse umane, cat si pentru antreprenorii sau managerii care isi construiesc echipe, respectiv pentru profesionistii care intentioneaza sa isi formeze echipe: recrutarea si retentia personalului. Pe durata sesiunilor vor fi prezentari, paneluri de discutie, dezbateri si sesiuni de tipul know-how circle care au rolul de a oferi solutii, de a prezenta trenduri si de a arata bune practici in cele doua domenii. La acest eveniment sunt asteptati in jur de 350 de participanti. In cadrul summit-ului va fi amenajata o zona speciala de socializare si business networking si, de asemenea, o zona expozitionala.

Vezi cum a fost la cea de-a doua editie CEE Entrepreneurship Summit 2016.

*Pentru a afla mai multe detalii despre profilul participantilor la evenimentele Business Days, puteti consulta acest infografic.

editiile BD (4)

Alte patru numere ale revistei Business Days Magazine iti pregatim pentru 2017 si tot cate patru in anii ce urmeaza, in care vei regasi un continut valoros si multe povesti de succes ale antreprenorilor, managerilor cunoscuti sau mai putin cunoscuti, dar care pot sa te inspire si sa te ajute sa depasesti provocarile afacerii.

 

Rasfoieste mai jos ultimele numere ale Business Days Magazine

BusinessDaysMag_nr.8_Cover

BusinessDaysMag_nr.7_Cover

BusinessDaysMag_nr.6_Cover

In Octombrie 2015, echipa Business Days a organizat prima editie internationala, CEE Entrepreneurship Summit 2015 – Cluj-Napoca. Vezi, mai jos, spotul de promovare al editiei si conceptului:

De crezi ca merita … LIKE si SHARE mai departe!