CADOUL lui Tony Robbins: cartea care schimba totul (plus un video).GRATUIT!

Tony's FREE E-Book for you!

Daca ma cunosti sau daca ma urmaresti de ceva vreme stii ca Anthony Robbins este unul dintre idolii si mentorii mei de suflet. Din acelasi considerent am creat pagina de Facebook, Anthony Robbins – Romania Fans, la care te invit sa dai un Like si un Share.

Din acelasi motiv am ales sa incepem colaborarea alaturi de Business Days, cu echipa lui Tony pentru evenimentul din Londra din martie 2014, UPW – UNLEASH THE POWER WITHIN , despre care poti afla mai multe aici.

Si, din motiv ca Tony este unul dintre oamenii cei mai recunoscstori si generosi pe care ii cunosc, acum, la implinirea a 20 de ani de la lansarea best sellerului  „Awaken the Giant” (Trezeste uriasul din tine), ofera acces GRATUIT la editia digitala Re-Awaken the Giant Within.   

„Awaken the Giant” este o carte care a revolutionat la propriu si a schimbat vietile a milioane de oameni. Lectura ei produce o constientizare, determinand nevoia de a lua masuri imediat, catre obiectivele proprii, de a lua masuri privind controlul sanatatii proprii, a emotiilor, a finantelor si nu in ultimul rand de armonizare a relatiilor de cuplu.

Accesul GRATUIT la editia digitala Re-Awaken the Giant Within este  adresata, in mod normal abonatilor VIP, insa acum, pentru o perioada scurta de timp, poti beneficia si tu de acest CADOU. Descarca-l pentru dispozitivul tau mobil, sau Kindle – astazi, si creeaza o transformare de lunga durata in orice domeniu al vietii.   

Nu ratati ocazia de a viziona si acest nou video in care Tony iti va dezvalui secretele sale de viata. Si daca consideri ca lucrurile au atins deja un nivel destul de inalt in viata ta, treci la nivelul urmator.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: