Cadouri GRATUITE Pentru SUCCESUL Tau De La Expertul Expertilor In Internet Marketing!

Shares

Jay Abraham, expertul expertilor in marketing!

 

Ted Turner, Ross Perot, Carl Icahn, Howard Hughes, Bill Gates, Michael Dell, Steve Case si  inca o duzina de antreprenori celebri isi datoreaza o mare parte a strategiilor de dezvoltare si crestere a afacerilor pe care le conduc, si datorita carora au facut averi fabuloase, sfaturilor si invatamintelor si strategiilor invatate de la acelasi maestru, expert al expertilor in Marketing, JAY ABRAHAM!

Ca fondator si CEO al Avraam Group, Inc din Los Angeles, California, Jay Abraham a petrecut ultimii 25 de ani cautand o rezolvare a problemelor legate de modalitatile de crestere semnificativ a veniturilor, consiliind  peste 10.000 de clienti din peste 400 tipuri de industrii din întreaga lume. Jay a observat si s-a ocupat cu precadere de fiecare tip de afacere, studiind si  rezolvand orice  problema, provocare si oportunitate de afaceri a intampinat. De altfel, sa ajungi ca nume ca Brian Tracy, Tony Robbins, T. Harv Ecker, Stephen Covey sau Fran Tankerton sa vorbeasca in termeni elogiosi despre tine, asta spune multe…
Iata-l pe Jay Abraham intr-o scurta demonstratie, din care veti afla cum poti face 1 milion de dolari fara sa ai un produs, fara capital, fara…nimic! Doar urmariti:

Acum, cunoaste-ti cu totii  zicala „Dar din dar se face rai” nu-i asa?
Ce legatura are asta cu Jay Abraham? Pai are, caci dupa cum va spuneam, Jay este cel mai bun dintre cei mai buni, iar resursele si instrumentele pe care le poti obtine de la acest mare maestru, sunt nepretuite!!!
Asta, daca lesi folosesti cum trebuie!!!
Astfel, in calitate de abonat de 1 an la site-ul oficial al lui Jay, am primit  drept CADOU astazi,  acces la o pagina speciala cu resurse, „Brain Rattling” ( zgomotul creierului, sic!),  o pagina a carei destinatie se doreste a fi stimularea initiativei antreprenoriale, dar si dezvoltarea in mod strategic a afacerilor in curs.
Continutul acestui CADOU reprezinta rezultatul a sase saptamani de simuari si relatii de consultanta ale lui Jay, interviuri celebre cu staruri si legendari oameni de afaceri, strategii de restructurare, modele de afacere.
Veti putea vedea, citi si auzi cum poti si TU deveni o persoana de afaceri prospera, prin urmarirea unei sesiuni de 90 de minute de training ;veti afla mai multe despre parteneriate, aliante strategice, relationare, maximizarea capitalului si monetizare!
Mi-a placut intotdeauna sa ofer clientilor mei mai mult decat le promit din dorinta de a fi cat mai multumiti.
Asa ca, revenind la zicala Dar din dar se face rai” , m-am gandit, ca la inceput de an, dar si inceput de Proiect,  sa ofer tuturor cititorilor site-ului ASSUCCES.ro acces la toate aceste resurse pentru o perioada scurta de timp.
Vreau sa anunt, dar sa fac si un avertisment ca toate materiale, inregistrari video, audio, trancripturi sau alt gen de materiale sunt sub protectia legii de copyright, si NU SUNT DESTINATE VANZARII.
Sunt GRATUITE, dar este INTERZIS A FI COMERCIALIZATE.
Deci, bucurati-va, savurati si devorati cu nesat toate aceste informatii nepretuite si mai ales, folositi-va de instumentele si informatiile pe care le veti gasi aici!
Click pe imagine si ia-ti CADOUL!

P.S.Daca  ti-a placut ceea ce ai citit aici si crezi ca ti-a fost defolos,si de asemeni daca crezi ca aceste randuri ar putea fi utile si altor cititori, te invit sa il recomanzi la randu-ti, familiei, apropiatilor, prietenilor de pe Twitter, Facebook sau unde crezi TU ca este mai oportun!De asemeni, daca ai alte opinii, sugestii sau pareri, mi-ar face placere sa le discutam impreuna pe rubrica de Comentarii. Ce zici, esti de acord?

Iti multumesc!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: