Cauti o schimbare in viata?!? Aici gasesti inspiratie si atitudine !

Shares

Am pregatit un articol aparte, reprezinta sintetizat sfaturile unei zile pe care le anunt pe Facebook-ul meu personal.

aisucces.ro

Lucrurile marunte si disciplina fac diferenta intotdeauna !!!

M-am trezit ieri dupa un somn dulce de dupa amiaza cu 2 concluzii superbe.
Prima ar fi aceea  ca daca ai un scop maret, cu siguranta vor veni si pasii pe care trebuie sa-i urmezi, iti vei afla ideile si vei sti cu certitudine ce ai de facut.
Ma culc, visez, ma trezesc si traiesc cu aceeasi pasiune, emotie si traire in suflet, iar viziunile care ma inspira nu au intarziat sa apara.

A doua concluzie pe care am simtit-o vibrand pe pielea mea este ca poti face minuni daca iti daruiesti recompense, premieri pe masura efortului depus.

Unele lucruri sunt denumite marunte pentru ca majoritatea oamenilor nu le constientizeaza, iar acestea dupa ceva timp, poti ajunge sa le vezi in orice.

Si am mai reusit ceva extraordinar !!!
Am reusit in ultimele zile ceva care mi se parea IMPOSIBIL, am izbutut sa-mi controlez emotiile, impulsurile nervoase, momentele in care reactionezi fara sa gandesti.

Si am sa-ti dau doar un exemplu care te poate inspira.
Eram in centru. Aveam 3 locuri unde trebuia sa fiu cam in acelasi timp la un moment dat. Am ales ce era mai important pentru mine, sa ajung in 20 de minute la o locatie. Apoi am luat cea mai neinspirata decizie, sa iau un autobuz care este foarte circulat, care circula din 6 in 6 minute, dar pe care l-am asteptat 20 de minute.
Framantari si ganduri peste ganduri, dar mai ales tentatia de a ma lua la harta cu soferul de ce a intarziat atat de mult fix atunci.
Relaxat, l-am intrebat frumos ce s-a intamplat de a intarziat.
Soferul mi-a raspuns trist ca a murit un sofer de autobuz…

 

 

Gandim, deci traim !

Smile !

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: