CLIENTI …

Shares

Fa cunostinta cu cativa dintre clientii cu care am desfasurat parteneriate de succes …

logo BD

ADESCO – Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online – LASZLO PACSO

Adesco, prin fondatorul coordonatorul Laszlo Pacso, este organizatoarea evenimentelor Business Days – cele mai mari evenimente de business-networking din Romania si singurele care ofera pe durata celor 2 zile cel putin 5 modalitati de a genera oportunitati reale prin sesiunile formale si informale de business networking:

  1. sesiuni de business networking organizate sub forma unor seri internationale
  2. sesiuni de business networking organizate sub forma unor sesiuni open
  3. întâlniri de business networking generate prin aplicatia de matchmaking în zona speciala de business networking din aria de socializare si interactiune
  4. întâlniri informale de business networking ce au loc pe durata desfasurarii manifestarilor speciale (degustari de vinuri, prezentari de moda, lansari de produse si servicii, seri speciale pentru clientii companiilor partenere, întâlniri ale diverselor comunitati care folosesc pentru întâlnire platforma Business Days, workshopuri speciale cu acces liber)
  5. cine speciale de tip VIP networking, la care accesul se face pe baza unei invita?ii speciale din partea organizatorilor. Aceste cine sunt cu un numar restrâns de participanti. Participantii cu tichete de acces de tip VIP au acces la aceste manifestari.

Evenimentele Business Days combina cu eleganta si cu eficienta unelte online si mobile de business networking cu numeroase oportunitati de generare de interactivitate pe toata durata evenimentului.Scopul evenimentelor Business Days este sa dinamizeze mediul de afaceri din România, generând oportunitati reale pentru dezvoltarea afacerilor prin încurajarea spiritului asociativ, a cooperarii, prin interactiuni, schimb de experienta si nu în ultimul rând prin facilitarea accesului la resurse de inteligenta si know-how.

AISucces.ro colaboreaza cu Adesco de la inceputul anului 2013 fiind solicitata, ca si partener principal de promovare pentru toate editiile care au urmat. Vezi care este calendarul evenimentelor Business Days, aici.

logo-asAS TRAINING SI ANDY SZEKELY

Andy Szekely este autor a 4 carti si a peste 80 de ore de materiale educationale audio-video, speaker motivational în 7 tari si antreprenor cu peste 11 ani de experienta, fondator a 3 companii. În 2003 a creat proiectul BOOTCAMP UNIVERSITY – programul complet de dezvoltare personala pentru oamenii care îsi doresc mai mult de la viata. AISucces.ro colaboreaza cu AS Training, firma lui Andy, din primavara lui 2014 in calitate de partener principal atat in promovarea tuturor bootcamp-urilor: Self Mastery, People Mastery  si Speaker Mastery, precum si a city-campurilor – Money Mastery(un proiect mai nou)
Pe langa aceste tabere, AISucces.ro a fost si este partenerul principal pentru alte programe ale lui Andy, precum Speaker Elite, Persuasion Elite sau Powerful Business Persuasion. Astfel ca, in aceasta calitatate doar pe AISucces.ro veti gasi mereu cele mai mari discunturi si cupoane de reducere la toate produsele marca Andy Szekely. Inclusiv materiale educationale: carti, audiobook-uri s.a.

logoLorandTRANSILVANIA BUSINESS SEMINARS SI LORAND SOARES-SZASZ

In urma unei bune colaborari in martie 2013 pentru evenimentul How to be a people magnet, cu ALAN PEASE(martie 2013), AISucces.ro a fost solicitata pentru a fi partener principal si in promovarea altor evenimente de mare impact si anvergura organizate de Transilvania Business Seminars si Lorand Soares-Szasz: Maximum Acievement  cu Brian Tracy la Cluj si Bucuresti (martie 2014);  Investitii Financiare Inteligente cu ROBERT ROLIH (noiembrie 2014)

 

logoAmaliaAMALIA STERESCU – BUSINESS COACHING, PUBLIC SPEAKING SCHOOL, OUTSOURCING ADVISORS

Public Speaking School este doar unul dintre proiectele Amaliei Sterescu, dezvoltat împreuna cu o echipa de profesionisti.
Cursurile sale au o puternica latura practica, perfectionarea abilitatilor facandu-se prin exercitii practice, condimentate cu multe exemple din experienta consultantilor. Filmarea prestatiilor individuale se face de mai multe ori în cadrul sesiunii, fiind însotite de feedback-ul facilitatorului. În concluzie, nu te plictisesti, înveti sa îti descoperi potentialul personal prin exercitii, exersezi abilitati de vorbire în public si asimilezi prin învatare experientiala.
Colaborarea AISucces.ro a inceput in decembrie 2014 pentru  promovarea a doua cursuri de exceptie Mastering Public Speaking si Networking Strategic. Pe langa aceste 2 cursuri, Public Speaking School mai ofera si Advanced Public Speaking, Public Speaking Insights, O scoala de moderatori de evenimente, Curs de Cum conduci un webinar/webcast., Discursuri la cerere sau Coaching individual. Poti vedea detalii si calendarul acestora, aici.

amalia sterescu 33M-am bucurat sa colaborez cu Adrian Iacob si platforma AISUCCES.ro. Am apreciat promptitudinea serviciilor de promovare oferite, personalizarea mesajelor si profesionalismul cu care Adrian a condus campania pentru sustinerea programului Mastering Public Speaking la Iasi. Am convingerea ca vor urma si alte colaborari si ca aceasta nu a fost decat prima din multele ce vor urma! Mult succes Adrian Iacob!

AMALIA STERESCU, Sr. Business Consultant, Fondator Public Speaking School si Outsourcing Advisors.

logoHPHI-PERFORMANCE – Training For Excellence

Hi Performance este cea mai mare firma specializata in training si organizarea de mari evenimente internationale printre evenimentele promovate aflandu-se nume de rezonanta in industria self-help, life balance si high performance: ROBERT CIALDINI, DEEPAK CHOPRA, TONY ROBBINS, ROBIN SHARMA, JACK CANFIELD, JEFFREY GITOMER, WILLIAM URY s.a.
Cererea de serviciile de colaborare si promovare cu AISucces.ro a venit odata cu Seminarul lui Robert Cialdini de la Milano – The Science of Influence. Increase YES!(noiembrie 2013). Urmare a unei colaborari de succes, s-a inceiat un nou protocol de promovare pentru 2 dintre evenimentele pe care TONY ROBBINS, considerat cel mai bun coach de performanta din lume, le sustine o singura data pe an in Europa, la Londra: UPW – Unleash The Power Within 2014 si 2015, si Business Mastery. Urmatoarea editie, in 2017, UPW-ul se desfasoara in perioada 27 – 30 Aprilie, iar prezentarea evenimentului o puteti gasi aici.

“I have the pleasure to collaborate with Adrian and Business Days from 2013 being my official partner in Romania. He is very passionate about self development always prompt to help and suggest people who want to improve their lifes. We continue to work together at the promotion of the european Anthony Robbins UPW event through the Romanian business community.”Vincenzo Lanza, Management Consultant Hi Performance

logo-extreme-l-transparent-2200EXTREME TRAINING – MARIAN RUJOIU

Extreme Training – lider de piata in domeniul dezvoltarii profesionale si personale – este o companie de training cu capital romanesc, nascuta si dezvoltata din pasiune. Pasiune pentru oameni, pasiune pentru dezvoltarea lor .
Cursurile sustinute de Marian Rujoiu si echipa Extreme Training sunt bine alese si frumos gandite, chiar cu preturi promotionale. Acestea sunt adresate atat pentru companii cat si persoane fizice incluzand atat cursuri acreditate si de soft skills. Agenda si catalogul cursurilor 2015 o poti consulta aici.
Colaborarea AISucces.ro cu Marian a inceput in septembrie 2013 cu Seminarul de Leadership si Inteligenta Emotionala sustinut de Daniel Goleman si a continuat, in conditii exceptionale, cu seminarul de Vanzari si Negocieri sustinut de Jordan Belfort – Adevaratul Lup de pe Wall Stret in noiembrie 2014, la Bucuresti.

veraraduIntotdeauna a fost o placere sa lucrez cu Adrian prin platforma AISucces. Nu doar ca este un partener de incredere, dar este un om extraordinar pe care te poti bizui oricand.
Am apreciat mereu promptitudinea, deschiderea, implicarea, sinceritatea cu care a abordat fiecare parteneriat pe care l-am agreat. Si acestea nu se pot materializa decat in rezultate si satisfactii de ambele parti. Multumesc, Adrian!
” – Vera Radu, Specialist PR si Comunicare

logo_full-smallEVOLUAM IMPREUNA – ALINA FINTA

Evoluam Impreuna reprezinta un conector intre oamenii interesati de evolutia proprie si traineri cu experienta in domeniul dezvoltarii personale, spirituale, cat si profesionale. Echipa este intr-o continua evolutie si pune la cale lunar pentru tine cele mai importante si interesante evenimente de dezvoltare personala.

Alina-190x190Cu implicare si daruire Evoluam Impreuna a adunat pana acum peste 3000 de participanti deschisi spre progresul personal in cele peste 30 de evenimente organizate pana in prezent. Pti afla mai multe despre activitatile organizate aici.

Implicare, seriozitate, profesionalism,  rezultate, asta a insemnat in cateva cuvinte colaborarea pe care am avut-o cu Adrian. E important sa ai langa tine un astfel de partener cu care sa pleci la drum, pentru ca astfel succesul este garantat.”Alina Finta, Fondator Evoluam Impreuna

logo CP 200x130SCOALA DE COACHING – COACHING PARTNERS

Scoala de Coaching – Coaching Partners este rezultatul a patru dintre cei mai buni specialişti in livrarea de programe şi cursuri de training şi coaching care şi-au stabilit ca misiune formarea de profesionişti in domeniul coaching-ului. Infiinţaţă în luna ianuarie 2015, Şcoala de Coaching – Coaching Partners concepe și livreaza programe profesioniste de coaching, care să contribuie la creșterea bunăstării și calității vieţii, a performanţei personale și a organizațiilor.

Este o cale sigură, rapidă şi profesionistă pentru:

  •  profesioniştii care doresc să-şi alinieze performanţele organizaţiei la nivel de excelenţă cu ajutorul tehnicilor, instrumentelor şi cele mai bune practici livrate de coachi recunoscuţi la nivel internaţional
  • oricine doreşte să-şi dezvolte o carieră în domeniul coaching-ului prin programe certificate de ANC (Asociaţia Naţionala pentru Certificări) şi ICF (International Coaching Federation)

 

diamond_cutter_logoDIAMOND CUTTER ROMANIA

Institutul Diamond Cutter ofera o idee noua si importanta pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viata ta. Se bazeaza pe adevarul imperturbabil ca tot ceea ce ni se intampla vine din modul cum ii tratam noi pe cei din jur. Mai mult de atat, Institutul Diamond Cutter ofera o explicatie clara despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei seminte in mintea noastra. Aceasta samanta inrodeste in minte si apoi determina lucrurile si oamenii pe care-i vedem in jurul nostru. Daca invatam metoda prin care sa plantam si sa ingrijim semintele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta in viata noastra, orice vis ne dorim. Numele Institutului Diamond Cutter isi are originile in stravechea scriere intitulata “Sutra Slefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte printata din lume si se gaseste in multe tari din Asia. Explica cele mai importante idei despre cum putem planta semintele ce ne creeaza viata si lumea noastra. Institutul Diamond Cutter a fost infiintat de Michael Roach. Michael a crescut in Statele Unite si a absolvit cu onoruri Universitatea din Princetown. A primit Medalia Scolara Prezidentiala la Casa Alba, din partea Presedintelui Statelor Unite. A studiat timp de 25 de ani intr-o manastire traditional budista, fiind primul americat in 600 de ani care a primit titlul de Geshe, sau Maestru Doctorand in budism. Impreuna cu o echipa lui de traineri, Michael calatoreste in intreaga lume si impartaseste intelepciunea streveche ce a dobandit-o in toti acesti ani.

tavi babanClaborarea cu AISucces.ro a inceput in vara lui 2015, odata cu promovarea unui training de 2 zile si jumatate, in Romania.

Pot spune ca AISucces si Adrian Iacob reprezintă un model pe care multi oameni de afaceri din Romania merita sa-l urmeze. Bunul simț și profesionalismul cu care ești întâmpinat face ca toată munca să fie cu atât mai plăcută. Mulțumesc Adriane că ai contribuit la realizarea unuia din cele mai importante evenimente de afaceri din Romania” – Octavian Baban (www.diamondcutter.ro)

Logo-nou_set_LifeCare_CMYK_OK-600x242  LIFE CARE® – CRISTIAN ONETIU

Life Care® este cea mai mare companie româneasca din Industria de Network Marketing, în top 5 ca si marime, în aceasta industrie din Romania,alaturi doar de companii multinationale. Life Care a fost fondata în data de 4 iulie 2005, în Timisoara , de Dan si Cristian Onetiu, fiind una dintre initiatoarele „Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse bio din România” si membra activa în Asociatia RODSA. (Romanian Direct Selling Association ). In 21 mai 2014, alaturi de Asociatia “Discover yourself” , Life Guru si AISucces.ro au oferit un CADOU tuturor romanilor facilitand intalnrea pentru o zi cu Neale Donald Walsch,  autorul “Conversatiilor cu Dumnezeu“.  A fost pentru prima oara cand Neale a ajuns in Romania si pentru ultima oara, cum a declarat domnia sa la sfarsitul evenimentului Succes si Stare de bine.


construim-imperii-300x72 STEPOUT MEDIA – DANIEL ZARNESCU

Stepout Media este firma sub a carei umbrela, Daniel Zarnescu a dat nastere uneia dintre cele mai mari comunitati de dezvoltare personala din Romania: Construim Imperii, dar si primei scoli de de afaceri din Romania care propune un model de mentorat bazat pe sinceritate, pasiune si dorinta de rezultate: MIB Online.
Site-ul AISucces.ro, prima platforma de promovare si incurajare a initiativei antreprenoriale prin intermediul cursurilor, seminariilor si evenimentelor de dezvoltare personala si business-networking este rezultatul acestei scoli si in semn de recunoastere si recunostinta a fost alaturi ca partener la editiile urmatoare ale scolii MIB.

the_JourneyTHE JOURNEY – Romania

The Journey Romania –  Procesul Calatoriei descris de Brandon Bays este o tehnica uluitor de simpla care faciliteaza vindecarea fizica si emotionala într-un timp foarte scurt. Tehnica poate fi învatata si aplicata practic de catre orice om, aproape instantaneu si ofera rezultate extrem de profunde, chiar daca persoana a încercat pana atunci alte tehnici care nu au dat randament. Recomand din toata inima Procesul Calatoriei, tuturor oamenilor!

Calatoria nu este un procedeu pe care il utilizezi o singura data – odata invatat, il poti apoi folosi pentru tot restul vietii. Este un procedeu puternic, eficient si iti transforma complet viata! Datorita faptului ca metodele reunite sub numele „Calatoria” acceseaza si rezolva cauzele psihoemotionale ale bolilor, ele sunt foarte eficiente intr-o gama larga de afectiuni.
Echipa The Journey Romania, prin Alina Goanta (Coaching for Change), a reusit sa organizeze in Romania doua Seminarii de 3 zile, in mai si in octombrie, prilej cu care AISucces.ro a fost un partener de nadejdie!

AccessMBA-logoACCES MBA

Acces MBA este liderul mondial in evenimente de recrutare One-to-One, pentru universitati de top din lumea. In cadrul intalnirilor, fiecare participant la eveniment beneficiaza de intalniri individuale cu directorii de admitere ai programelor MBA, o conferinta panel cu reprezentanti ai univeristatilor si alumni si consiliere individuala si pregatire pentru sustinerea testului GMAT.

In cadrul Access MBA Tour si Bucuresti-ul a fost unul dintre orasele in care liderul mondial in evenimente One-to-One MBA a facilitat tinerilor din Romania intalnire cu scoli de busines de top la nivel international. www.aisucces.ro a fost angajat pentru promovarea evenimentului, iar rezultatul obtinut este redat mai jos, in cuvintele Project Mangerului, Vlad Dramaliev:

Vladislav DramalievDear Adrian,
Thank you for your help during our campaign. The event went  smoothly and we managed to attract many qualified candidates. I hope next year we will be partners again!

 

Kind regards,” – Vlad Dramaliev, International Project Manager, Advent Group