COACHING SI FORMARE IN COACHING

Shares

Cele mai bune Scoli ce livreaza cursuri de coaching si programe de formare pentru dezvoltare abilitatilor de formare in coaching, in Romania:

 

logo-thumbneil 80x80Scoala de Coaching – Coaching Partners

 • rezultatul a patru dintre cei mai buni specialişti in livrarea de programe şi cursuri de training şi coaching care şi-au stabilit ca misiune formarea de profesionişti in domeniul coaching-ului: Dan Berinde, Costel Coravu, Paul-Adrian Costin si Alexandru Frumosu 

Cel mai cautat program: Cursul de formare in coaching, COACH pentru Campioni

rocoachRoCoach

 • fondata si condusa de Mihai Stanescu, RoCoach este promotorul Coaching-ului în România, oferind exclusiv servicii integrate de Coaching. Viziunea RoCoach este de a fi centrul dezvoltării Coaching-ului în România şi în zona de sud-est a Europei. Pentru aceasta, dedicarea catre clienţi şi parteneri prin oferirea de servicii la cele mai înalte standarde profesionale cunt la nivel de excelenta

CLI-Romania (denumita anterior Wisdom Coaching)_tbs 

 • scoala este condusa de Ramona Ioana Lacatus, Master Coach acreditat international si impreuna cu partenerii sai Coaching and Leadership International Inc (CLI) ofera programe de pregatire si certificare in coaching pentru minte, corp si suflet atat pentru afaceri cat si viata personala.

Metasysteme Coachinglogo_color

 • Condusă de Alain Cardon, Metasystème face parte dintr-o reţea internaţională de profesionisti care, fie prin consiliere strategică, fie prin coaching-ul de lider sau de echipă de conducere, sunt capabili să îndrume dezvoltarea întreprinderii dumneavoastră în Europa şi pretutindeni în lume. Pe lânga activitatea sa prioritară – coaching-ul de lider, de echipă de conducere, de întreprindere –, Métasystème propune, în cadrul programului METACOACH, ateliere de formare şi grupuri de supraveghere pentru orice coach sau consultant confirmat.

Academia de Coachinglogo-academia

 • Asociatia ACADEMIA DE COACHING, fondata de Loredana Latis si Catalina Olteanu, a fost infiintata cu scopul de a aduce o contributie valoroasa la dezvoltarea personala si profesionala a cetatenilor prin autocunoastere si descoperirea unicitatii si genialitatii individului.

Coach Mastery – Scoala de Formare in Coachingscoala_de_coaching

 • Scoala de Formare in Coaching (Coach Mastery) este unul dintre cele mai intensive cursuri de dezvoltare personala (pe de o parte) si de formare profesionala, daca vrei sa profesezi ca si Life Coach & Business Coach. Cursurile sunt livrate de Daniel Zarnescu, fondatorul comunitatii ConstruimImperii.RoGratian Sonu si Marius Simion, fondatorul NLPMania.Ro

ACADEMY OF EXECUTIVE COACHING (U.K.) & A.C.E.A. (RO)logo-aoec1

 • Şcoala este un rezulatat al parteneriatului dintre Asociaţia de Coaching Executiv şi de Afaceri pentru dezvoltare sustenabilă – ACEA şi Academy of Executive Coaching – AoEC din Marea Britanie. Şcoala şi-a început activitatea în 2010, iar cursurile derulate în România sunt recunoscute de: EMCC, ICF, AC şi Middlesex University.

Noble Manhattan Coachingnoble

 • Noble Manhattan Coaching se afla in topul companiilor de coaching din Europa si intre primele sase la nivel international, fiind infiintata din 1993  de catre Gerard O’Donovan, o autoritate in domeniul coachingului la nivel international fiind de asemenea si presedintele Institutului International de Coaching – IIC.
  Scoala ofera o gama larga de programe individuale si dedicate companiilor, majoritatea fiind acreditate de Institutul de Leadership si Managemanet – ILM (de nivelul 7 – echivalent colegiilor) si Institutul International de Coaching – IIC.

Coaching Essencecoaching-essence-upg

 • Programe de formare in Business coaching si life coaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach.

Școala de Coaching SolutionSurfersSolutionLogoCornel

 • SolutionSurfers este o rețea de consultanți, coachi și formatori care s-au angajat să implementeze Solution Focus atât în organizații și afaceri cât și la nivel individual. Din 2015, SolutionSurfers Romania  oferă o gamă completă de servicii începând cu coaching individual,  mini evenimente, programe de formare, consultanță croită pe nevoile clienților mergând până la Școala de Coaching. Detalii si programe, aici.

Mind Masterlogo_mm

 • Mind Master este o scoala de certificare formata din 11 traineri internationali cu o vasta experienta. (despre fiecare: CLICK) ce ofera programe de training si formare adresat celor interesaţi de Coaching cu NLP & NLPt psihoterapie neuro lingvistică, aplicat în viaţa de zi cu zi şi cea profesională.

Competent Consultinglogo

 • Competent Consulting este firma creata de Daniel Bichis care de peste 10 ani facilitează maximizarea performanţelor personale şi organizaţionale prin aplicarea tehnicilor de NLP, coaching şi de inteligenţă emoţională. Oferta scolii cuprinde: cursuri open de formare în calitate de Life Coach NLP, conforme cu standardele româneşti şi cele internaţionale ale SNLP, ICI şi ICF, cursuri open de psihologie managerială aplicată, conforme cu standardele SNLP şi IANLP, cursuri in house de vânzări consultative, dezvoltare a abilităţilor manageriale, leadership autentic şi soft skills.

Leader Coachresized_logo_130

 • Centrul de Excelenta LEADER COACH a fost fondat de catre MARIA E. CUSUTA si BOGDAN SERBANESCU in primavara anului 2011 cu scopul a promova in Romania cele mai avansate metode de leadership si coaching. Oferta cuprinde programe intensive de formare in coaching si asimilare a coachingului in comportamentul organizational, creat dupa standardele International Coach Federation

ICF-certification-coaching