CONCURS – Cum poti castiga o excursie de 7 zile (all-inclusive) pe un vas de croaziera de lux in Marea Mediteraneana pentru doua persoane?

Shares

Te salut!

Abia am aflat o veste de care sunt realmente entuziasmat, si ma grabesc sa ti-o impartasesc si tie, caci poate esti tu, de ce nu, castigatorul unei croaziere de 7 zile (all inclussive) pe un vas de croaziera, in Marea Mediterana!

Premiul CONCURSULUI este oferit de BONAVENTURA-Next Level Holiday, partener al evenimentulor organizate de echipa Business Days, Leadership Summit, miercuri, 22 Mai 2013 si  Excellence in Quality and Process Improvements, pe 23 Mai 2013, in Bucuresti.

La final, iti urez sa fii cat mai inspirat in alegerea imaginii si a citatului,  iar personal, ti-as ramane recunoscaror daca pe pagina de concurs mi-ai da un vot si citatului insotita de imaginea de mai jos, pe pagina de concurs!

Iti MULTUMESC anticipat!

AISucces!

„Men make history and not the other way around. In periods where there is no leadership, society stands still. Progress occurs when courageous, skillful leaders seize the opportunity to change things for the better.”— Harry S. Truman

„Oamenii fac istoria si nu invers! In perioadele in care nu exista leadership, societatea(vezi si organizatiile) stagneaza. Progresul apare atunci cand lideri curajosi, stiu sa profite intr-un mod iscusit de oportunitatea de a schimba lucrurile in bine.”- Harry S. Truman

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: