CONCURS – Parteneriate profitabile si relatii autentice

Shares

concurs

Te salut

si te invit sa participi la un nou CONCURS in care poti castiga  premii sub forma de audiobook-uri de la Andy Szekely  in valoare de 325 lei si vouchere in valoare de 1.450 Euro(6.525 lei).

Pornind de la premiza ca oamenii fac afaceri cu oamenii si ca orice obiectiv major vrei sa atingi in viata, vei atinge doar cu ajutorul sau prin intermediul altor oameni, am ales ca pentru acest concurs sa oferim audiobook-ul „Parteneriate profitabile si relatii autentice” un material de o valoare inestimabila.
Cele 2 CD-uri + 1 booklet (80 pagini) reprezinta un ghid care îsi propune sa te ajute în plan relational iar din el vei invata:

 • Cum poti avea relatii de succes pe termen lung? – Care este Cheia Relationarii. 
 • Cum se stabilesc relatiile? – Cum sa-ti gasesti prieteni potriviti, un partener de afaceri potrivit sau un partener de viata compatibil.
 • Cum sa stabilesti relatii cu clientii? – Cum sa intri în relatie cu un viitor client al tau, care este un om foarte important pentru tine – un prospect esential pentru viitorul afacerii tale.
 • Cum sa-ti cresti valoarea în ochii unui om? – Cum sa faci în asa fel încât valoarea ta perceputa sa creasca în ochii oamenilor si care este ingredientul secret ce te ajuta sa interactionezi mai bine si mai des cu oamenii.
 • Ce fac oamenii care nu reusesc sa aiba relatii de succes? – Ce fac oamenii care nu au relatii de succes, astfel încât sa faci invers decât ei. Cele 3 principii pentru stabilirea relattiilor de succes, care pot fi aplicate cu mare usurinta de catre oricine.
 • Cum obtii curajul de a-ti schimba mediul si de a intra în cercuri sociale noi? – Ce trebuie sa faci pentru a diminua stresul legat de schimbare. 
 • Cum te ajuta relatiile în business? – Relatiile de succes în business îti elimina stresul, te fac sa te simti mai puternic, esti mai eficient si metaforic vorbind, „prinzi aripi”, adica dispui de mai multa energie. În acest material, si-am pregatit o serie de întrebari, care daca vei raspunde la ele,  vei avea o afacere mai prospera, mai dezvoltata, mai evoluata.
 • Cum se selecteaza prietenii? – vei învata cum sa identifici tipul de om, pe care ti-l doresti ca prieten. Îti voi arata cum sa identifici valorile celuilalt si cum sa-ti dai seama daca merita sa investesti timp si alte resurse, în relatia ta cu el.
 • Cum sa te prezinti astfel încât, celalalt sa vrea sa legati o relatie? – vei afla secretul functionarii unei relatii, precum si secretul ce-i face pe oameni sa valorizeze si sa pastreze anumite relatii.

voucher-cadou-discountDupa cum poti vedea aici, in shop-ul lui Andy, acest produs este la pretul de 65 lei, iar 5 persoane il pot castiga GRATUIT, inscriindu-se la acest CONCURS ce se desfasoara pe o perioada de doar 5 zile: 17.02 – 21.02.2013!!!

In plus, pentru fiecare participant, AISUCCES.ro adauga cate un VOUCHER CADOU de 290 Euro(1.305 lei reducere valorica) la oricare din Facultatile Bootcamp: Self Mastery BootCamp,  People Mastery BootCamp si Speaker Mastery 

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?

 1. Sa scrii un scurt comentariu de cateva randuri la poza concursului de pe Facebook, aici, in care sa argumentezi de ce meriti tu sa castigi unul din cele 5 audiobook-uri
 2. Pentru ca dupa cum spunea Jim Rohn, „Suntem media celor 5 oameni cu care ne petrecem cea mai mare parte a timpului”,  sa tag-uiesti in poza de concurs de pe Facebook 5 prieteni in preajma carora iti iti petreci cea mai mare parte a timpului
 3. Sa urmaresti pagina de Facebook AI Succes pe 22 februarie pentru a afla cine sunt cei 5 castigatori. Acestia vor fi declarati in functie de relevanta comentariului si numarul de LIKE-uri obtinute pentru acesta.

Mult succes!

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: