Consilierul Nr. 1 a lui Robert Kiyosaki, Blair Singer LIVE in Romania!

Blair Singer in Romania. AISUcces.ro

In urma cu aproximativ un an de zile, cand  citeam cu nesat cartea lui Blair Singer „Cainii Vanzarilor” nu imi inchipuiam ca voi avea ocazia sa il vad vreodata in Romania pe consilierul nr.1 al lui Robert Kiyosaki, cel care la finalul cartii dadea urmatorul sfat: „Pentru a fi un agent de vanzari bun, trebuie sa te nasti cu anumite abilitati sau le poti deprinde in timp. Numai voi puteti hotari asta.

Cu siguranta ca Robert Kiyosaki, parintele educatiei finantelor personale si  autorul cartii „Tata bogat, tata sarac” si a intregii serii care i-a urmat, nu mai este un nume necunoscut pentru nimeni. Cele 18 carti scrise de Kiyosaki care s-au vandut intr-un total de peste 26 milioane de exemplare.

Despre Blair Singer, Kiyosaki afirma intr-un interviu ca „… este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei timp de peste 20 de ani. Are capacitati de comunicare nemaipomenite, este un profesor si un om extraordinar.

Zilele trecute am aflat ca pe 10 Aprilie Blair Singer va sustine la Bucuresti la  Crystal Palace Ballrooms, un training care are ca tematica subiectul  „Arta vanzarii- aplicare in afaceri precum si in viata personala”. Mi-am spus ca un asemenea eveniment nu trebuie ratat nici de mine, dar nici de cititorii AISucces care au decis vor mai mult decat majoritatea!

Astfel ca, am luat legatura cu organizatorii evenimentului si astfel am devenit parteneri oferindu-ti posibilitatea de a-ti rezerva biletul direct de aici de pe site. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi acest link si sa introduci la Cod Agent 003, urmand ca apoi sa primesti biletul pe mail,  bilet care trebuie printat si prezentat in ziua evenimentului.

Deci, daca vrei sa participi la seminar, va trebui sa:

  1. Alegi tipul de pachet care consideri ca ti se potriveste cel mai bine si contacteaza-ma în cel mai scurt timp posibil pentru a beneficia de bilet la pre?urile promotionale afisate mai jos.
  2. Platesti biletul la Banca Transilvania folosind Formularul de Plata.
  3. Confirmi plata folosind acest formular in care mentionezi codul 003, atasand chitanta de la banca, si comunici adresa unde vrei sa primesti biletul/biletele.
  4. Primesti biletul ales pe email, in format electronic, iar daca il doresti si fizic, acesta iti va fi trimis prin curier, direct la adresa specificata de tine, cu plata curierului suportata de tine.
  5. Printezi biletul electronic ?i te prezin?i cu el la seminar.
  6. Participi si inveti direct de la Blair Singer cum sa conduci, sa inveti si sa ii inspiri si pe altii sa traiasca cele mai extraordinare vieti!

Mai multe detalii despre acest eveniment gasesti AICI

IMPORTANT!!! Nu uita sa treci Codul 003.

cost participare fxxxx

pachet business

pachet vip

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: