CRAIOVA Business Days – Castiga 2 Tichete de Acces GRATUIT in 3 Pasi!

Shares

Bun gasit iubitorule de succes!

Astazi vin sa iti aduc o veste care cu siguranta te va bucura. Si asta, mai ales daca esti antreprenor, manager sau un simplu simpatizant al seriei de evenimente Business Days! Si bineinteles un aspirant catre SUCCES! 🙂

Toate acestea sunt motive pentru care NU TREBUIE sa ratezi probabil cel mai important eveniment de business networking al anului, Craiova Business Days, ce se va desfasura pe 3-4 iulie in noul sediu al Facutatii de Drept si Stiinte Adminnistrative!

Cu siguranta ca daca te-as intreba: Ai vrea sa participi si tu la acest eveniment?, mi-ai raspunde: O intrebare mai stupida nu ai putut gasi?

Ei, bine! Vin sa iti dau o veste buna: AISucces.ro ofera 2 tichete de acces GRATUITE (tip PREMIUM 2 fara masa – in mod normal acesta costa 90 EURO/tichet – poti verifica aici) la Craiova Business Days, 3-4 iulie 2013! 

Cum poti castiga aceste tichete? Sa urmezi doar 3 pasi:

  1. Apreciaza cu un LIKE paginile AI Succes si Business Days;

  2. LIKE & SHARE la aceste poze cu Workshopurile Craiova Business Days;

  3. Explica aici, pe pagina de Facebook, ce inseamna pentru tine SUCCESUL ca antreprenor sau viitor antreprenor, sau ca manager sau viitor manager!

Asteptam sa daruim cele 2 tichete GRATUITE  pana in data de 28 iunie, ora 7:00. Cei doi castigatori vor fi desemnati pe seama numarului de Like-uri obtinute pentru comentariu!

Pentru cei care nu doresc sa obtina aceste 2 tichete, ii anunt ca in general, pretul tichetelor este gandit astfel incat sa multumesca toate categoriile de participanti, de la 20 Euro la 90 Euro, si doritorii le pot achizitiona de AICI.
Pentru mai multe informatii despre eveniment, program, locatie sau parteneri, te invit sa vizitezi site-ul oficial www.craiova.businessdays.ro
Si pentru ca tot am vorbit de parteneriat, poti deveni si tu Partener Business Days in conditii foarte avantajoase de win-win-win! Pentru asta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa imi lasi un comentariu mai jos, sau sa-mi trimiti un e-mail pe adresa  adrian.iacob@businessdays.ro cu titlul: VREAU SA DEVIN PARTENER, si te voi contacta personal pentru a-ti propune conditiile in care acest lucru se poate realiza.
In speranta ca aceste vesti te vor bucura si iti vor fi de folos, singura rugaminte pe care o am la tine este impartasesti aceasta veste si altora, printr-un Like, Share, mail, sau orice alta metoda consideri tu de buna cuviinta!
Iti multumesc si te-astept sa ne vedem la Craiova pe 3-4 iulie!

Sanatate, Bucurie, Prosperitate!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: