Craiova marilor iubiri va fi gazda editiei a XI-a a evenimentelor Business Days!

Share

 http://craiova.businessdays.ro

Am foarte multi prieteni in zona Olteniei, si in special in Craiova, si recunosc ca nu o data m-au intrebat, stiind ca sunt ambasador Business Days, … „Pe cand si o editie Business Days si la  Craiova?

Vreau sa iti spun ca tuturor le-am raspuns ca … foarte curand, desi acest termen nu depindea doar de vointa organizatorilor acestei suite de evenimente. Ce mai la deal, la vale, vestea excelenta este ca s-a hotarat: pe 3 si pe 4 iulie, a XI-a editie a echipa Business Days, insotita de peste 70 de speackeri  va sosi la Craiova pentru a interactiona cu managerii si antreprenorii  din Oltenia, in cadrul a 4 conferinte, 16 workshopuri, 4 mese rotunde, 6 sesiuni formale de business networking sau in intalnirile setate prin aplicatia „meet-me” in zona speciala de business networking din cadrul VIP lounge.

Printre speakeri se vor numara: Andy Szekely, Bogdan Comanescu, Sandor Kasza, Diana Vitan, Codruta Nicolescu, Ciprian Stavar, Sorina Bradea, si multi, multi altii despre care poti afla AICI.

Aplicatia meet-me este pusa gratuit la dispozitia tuturor participantilor si permite sortarea, filtrarea si selectia din baza de date a participantilor dupa 4 criteria: domeniu, compania, functia si numele. Totodata, aplicatia faciliteaza interactiunea intre cei prezenti la eveniment: participanti, parteneri, speakeri, in vederea dezvoltarii de parteneriate de afaceri.

 Vrei sa interactionezi cu antreprenori din zona Olteniei? O poti face participand la eveniment si stabilind intalniri prin intermediul aplicatiei MEET ME.

Scaneaza codul QR,  descarca ACUM aplicatia si poti afla mai multe detalii despre Craiova Business Days

si oportunitatile de networking de care poti beneficia ca participant la eveniment.

In cadrul editiei Business Day cu numarul 11, din Craiova focusul va fi centrat pe aducerea oportunitatilor de business networking la un alt nivel, incurajati si de declaratiile participantilor de la Oradea Business Days, care,  in proportie de peste 60% din numarul total de participanti au estimat la peste 10.000 lei nivelul afacerilor generate in urma intalnirilor din cadrul sesiunilor de business networking, iar peste 33% au apreciat ca nivelul afacerilor ce pot rezulta in urma participarii, in mod activ, la un astfel de eveniment este de peste 100.000 de lei. 
Imagineza-ti ce se poate intampla pe termen lung in urma unui eveniment Business Days la care participa peste 500 de oameni de afaceri… Ii incurajez pe toti cei care doresc  sa isi extinda afacerile si in zona Olteniei sau in partea de sud a tarii, sa isi  rezerve un loc in agenda in perioada 3-4 iulie 2013 la cel mai important eveniment de business al anului din Craiova. 
Fie ca vii din perspectiva de parteneri, fie ca vii din postura de simplu participant, oportunitatile pe care ti le poate genera evenimentul Craiova Business Days vor merita investitia de timp si efort…! Iti garantez 100% ca va fi asa!
Pretul tichetelor este gandit astfel incat sa multumesca toate categoriile de participanti, de la 20 Euro la 90 Euro, si pot fi achizitionate de AICI.
Pentru mai multe informatii despre eveniment, program, locatie sau parteneri, te invit sa vizitezi site-ul oficial www.craiova.businessdays.ro
Si pentru ca tot am vorbit de parteneriat, poti deveni si tu Partener Business Days in conditii foarte avantajoase de win-win-win! Pentru asta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa imi lasi un comentariu mai jos, sau sa-mi trimiti un e-mail pe adresa  adrian.iacob@businessdays.ro cu titlul: VREAU SA DEVIN PARTENER, si te voi contacta personal pentru a-ti proune conditiile in care acest lucru se poate realiza.
In speranta ca aceste vesti te vor bucura si iti vor fi de folos, singura rugaminte pe care o am la tine este impartasesti aceasta veste si altora, printr-un Like, Share, mail, sau orice alta metoda consideri tu de buna cuviinta!
Iti multumesc!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: