FRICA! Ce te ajuta sa-ti invingi frica, garantat 100%

Share

FRICA!  Este o emotie pe care toata lumea o simte!

O simtim, mai ales atunci cand se apropie momentul pentru a face ceva ce ne poate cauza vatamari corporale sau durere: fizica, financiara, sentimentala s.a. Frica este ceea ce ne asigura siguranta  in fata  lucrurilor periculoase.

Insa, uneori, frica ne poate opri de la a face lucruri marete sau semnificative. De exemplu , teama de esec sau pierderea de bani are, de multe ori oameni darul de a-i infrana sau a taia elanul in a demara o afacere si a-si lua responsabilitatea in a deveni un antreprenor.

Frica este una dintre subiectele cele mai des luate in obiectiv de catre vorbitorul motivational, scriitor, coach si consilier de afaceri,  Anthony Robbins in seminariile sale. S-ar putea sa fi auzit deja de  modul in care el a gasit sa scape de frica si de a-i determina si pe participantii la seminariile sale sa o faca: Tony cere participantilor sa mearga pe jaratecul obtinut de carbuni aprinsi. Da , ai citit corect!  Scopul ? Sa-i invete pe oameni sa-si depaseasca temerile si sa faca primul pas pentru a se rupe de ceea ce s-ar putea sa ii „traga”  inapoi.

In timp ce unii critica aceasta practica , altii depun marturie despre eficacitatea  acestui metafore. Chiar vestita realizatoare Oprah Winfrey a trecut peste covorul „rosu” din carbuni aprinsi!  Experienta ei de firewalking precum si o dialogul premergator cu Robbins, au fost relatate intr-un episod din 2012 a showului ei, Oprah's Next Chapter.

Prin natura lor, oamenii sunt educati chiar de la nastere, cu frica de foc, pentru a se feri si a se speria de foc, si de aceea se feresc de foc” –  spune Anthony Robbins. „Acesta este motivul pentru mersul pe un covor de carbuni incinsi este o expresie atat de puternica pentru cineva in a-si depasi si invinge temerile. Mersul pe orice suprafata fierbinte include unele riscuri bineinteles, insa acest lucru, respectandu-se anumite conditii de siguranta, s-a practicat si se practica de secole, iar atunci când este administrat in mod corespunzator poate valora enorm ca un memento pentru ceea ce suntem cu adevarat capabili.

La UPW 2014 – Anthony Robbins te provoaca sa iti dezvolti potentialul interior: Elibereaza Puterea din tine! Vii si tu acolo unde IMPOSIBILUL devine POSIBIL, la Londra, in Martie, 2014?

Deci, nu este atat important  actul de mers peste covorul de carbuni incinsi, ci  despre momentul in care oamenii se confrunta si isi depasec fricile.

Este pur si simplu o metafora pentru oameni in a-si depasi temerile si limitele personale” – spune Robbins. „Daca privesti cu atentie, ceea ce ii retine si tine in loc pe oameni in a actiona in directia trasnsformarilor necesare in a le transforma in bine, relatiile, cariera, afacerile sau impact asupra copiilor, invariabil , este frica – frica de esec, frica de succes, frica de respingere, frica de durere si de necunoscut.”

In seminariile sale de afaceri, Anthony Robbins incurajeaza atat antreprenorii cat si oameni de toate conditiile sociale sa … treaca frica la trecut, atat  in viata personala cat si  profesional, cu scopul de a deveni mai increzatori, mai productivi si de succes in tot ceea ce intreprind.

Participarea la un eveniment de patru zile cu Anthony Robbins iti poate schimba cursul vietii atat pe plan profesional cat si financiar sau familiar. A facut-o pentru milioane de oameni, de la presedinti de stat, la sportivi, oameni de afaceri, angajati, oameni despartiti sau oameni ai strazii! Din 20 12, Seminarul UPW-Unleash the Power Within, care se desfasura doar in Statele Unite, a intrat in calendarul anual al evenimentelor de dezvoltare personala ce se desfasoara si in Europa, la Londra!

De anul acesta, Business Days a devenit singurul partener oficial de promovare al UPW in Romania, ocazie cu care a negociat tichete la preturi cu aprox. 150 euro mai ieftine decat preturile oficiale (adica 690 € EURO si nu £ 695, aprox.840 euro!)

Daca doresti sa te alaturi si tu grupului de romani care s-a format pentru a merge si a-l vedea LIVE pe Tony la Londra, intra aici si afla detalii! 

ar

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: