CADOU – Cum poti face 1 milion de dolari fara sa ai un produs, fara capital, fara … nimic!

Shares

Fara indoiala ca  Jay Abraham, este expertul expertilor in marketing!

AnthonyRobbins-logo

Ted Turner, Ross Perot, Carl Icahn, Howard Hughes, Bill Gates, Michael Dell, Steve Casesi  precum si inca o duzina de antreprenori Jay-abrahamcelebri, datoreaza o mare parte a strategiilor de dezvoltare si crestere a afacerilor pe care le conduc, si datorita carora au facut averi fabuloase, sfaturilor si invatamintelor si strategiilor invatate de la acelasi maestru, expert al expertilor in Marketing, JAY ABRAHAM

Ca  fondator  si CEO al AvraamGroup, Inc din Los Angeles, California, Jay Abraham a petrecut ultimii 25 de ani cautand o rezolvare a problemelor legate de modalitatile de cresteresemnificativ a veniturilor, consiliind  peste 10.000 declienti din peste 400 tipuri deindustriidin întreaga lume. Jaya observat si s-a ocupat cu precadere de fiecare tip de afacere, studiind si  rezolvand orice  problema, provocare si oportunitate de afaceri a intampinat. De altfel, sa ajungi sa lucrezi pentru  nume ca Brian Tracy, Tony Robbins, T. Harv Ecker, Stephen Covey sau Fran Tankerton iar acestia sa vorbeasca in termeni elogiosi despre tine, asta spune multe…

Iata-l pe Jay Abraham dovedindu-si clasa,  intr-o scurta demonstratie, din care veti afla cum poti face 1 MILION DE DOLARI fara sa ai un produs, fara capital, fara … nimic!  Doar urmariti:

 

Cunoaste-ti cu totii  zicala „Dar din dar se face rai” nu-i asa? 
Ce legatura are asta cu Jay Abraham? Pai are, caci dupa cum va spuneam, Jay este cel mai bun dintre cei mai buni, iar resursele si instrumentele pe care le poti obtine de la acest mare maestru, sunt nepretuite!!!
 
Astfel, in calitate de abonat de 1 an la site-ul oficial al lui Jay, www.Abraham.com, am primit un CADOU astazi,  care … m-a zapacit!
Ce contine atat de special acest CADOU?
Ei bine, este accesul la o pagina speciala, numita „Brain Rattling” (zgomotul creierului, sic!), o pagina a carei destinatie se doreste a fi stimulare a initiativei antreprenoriale, dar si ce contine si strategii de dezvoltare a unei afaceri in curs.
 
Continutul acestui CADOU reprezinta rezultatul a multor simulari si sedinte de consultanta ale lui Jay, imbinate cu interviuri celebre cu staruri si oameni de afaceri, recunoscuti drept adevarate legende, strategii de restructurare, diferite modele de afaceri.
Vei putea vedea, si citi cu ochii tai, vei putea auzi cu urechile tale cum poti deveni si TU o persoana de afaceri prospera, prin urmarirea unei sesiuni de 90 de minute de training si vei afla mai multe despre parteneriate, aliante strategice, relationare, maximizarea capitalului si monetizare!

Este o adevarata mina de aur, as putea spune!
Revenind la zicala Dar din dar se face rai„, dar si datorita faptului ca mi-a placut din totdeauna sa daruiesc si sa impart informatiile de buna calitate pe care le asimilez si le primesc, cu cei ce isi doresc cu adevarat sa reuseasca si sa aiba succes, vreau sa ofer la randu-mi, acces tuturor cititorilor site-ului AISucces.ro, la toate aceste resurse pentru o perioada scurta de timp.
Astfel ca, pana la training-ul de 2 zile de la Londra cu Jay Abraham (4-5 noiembrie), toti cititorii acestei pagini se vor putea bucura de TOATE MATERIALELE pe care eu le-am primit de la Jay, GRATUIT si fara nici o obligatie!

Un singur anunt vreau sa fac, dar sa fac si un avertisment, si anume,  ca nici unul dintre materiale, inregistrari  video, audio, trancripturi sau alt gen de materiale pe care le veti primi NU SUNT DESTINATE VANZARII!!! Ele  se afla sub protectia legii de copyright, si  pentru ca sunt GRATUITE INTERZIS A FI COMERCIALIZATE!!!

Asadar dragilor, bucurati-va, savurati si devorati cu nesat toate aceste informatii nepretuite si mai ales, folositi-va de instumentele si informatiile pe care le obtineti! Click pe imagine si ia-ti CADOUL!

Da-ti apoi un LIKE si SHARE pentru a se bucura cat mai multi de aceste informatii nepretuite!
Si poate ca in curand vom putea vorbi si la noi, de ce nu?, despre adolescenti antreprenori milionari, precum se vorbeste azi prin alte parti! Voi ce parere aveti, nu meritam, sau nu avem resursele necesare?

 

banner FB

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: