Cum poti obtine 1 milion de dolari pentru finantarea start up-ului

visezi

Esti un antreprenor altruist?

Crezi ca afacerile pot fi folosite pentru a schimba in bine societatea?

Ai o viziune de business care sa aiba un impact pozitiv pentru societate, si pe care vrei sa o sustii in fata lumii intregi?

Ai un start-up cu implicare socială, care are mai puțin de trei ani de la înființare, o cifră de afaceri mai mică de 500.000 euro (pe an) sau deții o afacere în plină dezvoltare, cu o vechime mai mare de 3 ani, dar cu încasări anuale mai mici de un milion de dolari?

Daca raspunsul tau la una dintre intrebarile de mai sus este DA, atunci … nu iti poti permite sa ratezi acest CONCURS, aceasta oportunitate de a deveni un antreprenor social de SUCCES …

Cu finanţare de un milion de dolari şi sprijinul unui expert, Chivas Regal, pune în scenă o mare competiție de antreprenoriat social deschisă tuturor oamenilor cu idei din România. Chivas The Venture va permite unei noi generații de antreprenori să creeze o schimbare pozitivă în societate. Dacă aii o afacere care contribuie la a face lumea puţin mai bună şi ambiţia de a lupta pentru acest scop, este timpul să faceţi un pas în faţă


Esti asteptat in program daca ai un start-up cu implicare sociala, care are mai putin de trei ani de la infiintare, o cifra de afaceri mai mica de 500.000 euro (pe an) sau daca detii o afacere in plina dezvoltare, cu o vechime mai mare de 3 ani, dar cu incasari anuale mai mici de un milion de dolari. 

Competitia are doua etape: una locala, in cadrul careia va fi decis start-up-ul castigator din tara noastra, si cea globala, in care concureaza cele mai bune 20 de start-up-uri selectate.
 
La faza pe tara, sunt alesi cinci finalisti care vor trebui sa convinga un juriu, dupa patru probe, ca afacerile lor sociale merita sa reprezinte mai departe Romania. 

Andreea-Esca

Cristian-China-Birta

Juriul este format din Marius Ghenea (Antreprenor), Andreea Esca (Jurnalist), Cristian China-Birta (Consultant), Tudor Furir (Director General, Pernod Ricard)

Tudor-Furir

Marius-Ghenea

 
Finalistii vor beneficia de acces gratuit la eMAG Marketplace timp de un an, iar start-up-ul castigator in Romania va primi un premiu de 5.000 de euro si consultanta pentru dezvoltarea proiectului sau.
Inscrierile sunt deschise pana la 31 octombrie, pe site-ul www.TheVenture.com.
 
Faza internationala se va desfasura in intervalul aprilie – iulie 2016.
Antreprenorii calificati in finala se vor bucura de experienta unui accelerator de business in Los Angeles, unde, timp de o saptamana, se vor intalni cu antreprenori din US. Astfel vor fi pregatiti pentru marea finala de la Shanghai, unde premiul pus in joc este de 750.000 de dolari. Cei 250.000$ ramasi vor fi alocati prin vot public finalistilor.
inscrie

Chivas Regal este un brand global de whisky și principalul scotch whisky al producătorului Chivas Brothers, fiind prezent în peste 150 de tări din Europa, Asia și America. Gamă Chivas se remarcă prin stil, consistentă și exclusivitate și cuprinde băuturile Chivas Regal 12, 18 și 25 Year Old.

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on:

Popular posts