Cum să creezi SMV-uri?

Ce inseamna SMV? Surse Multiple de Venit! Crezi ca te-ar interesa subiectul? 

„Exista un fel de snobism spiritual care ii face pe oameni sa creada ca pot fi fericiti fara bani.” (Albert Camus)

Workshopul „Surse Multiple de Venit  a pornit sa prinda contur cu mai bine de zece ani in urma, cand am luat decizia de a-mi plati integral datoriile si de a elimina pentru totdeauna „problema facturilor lunare”. Mai intai de toate am invatat cateva lucruri cu totul inedite despre bani, apoi am invatat cateva lucruri, la fel de inedite, despre oameni si puterea relatiilor, pentru ca mai apoi sa invat, in sfarsit, ceea ce era mai important: lucruri inedite despre mine si despre felul in care relationez cu banii. Si odata ce am inteles mecanismul intern al banilor in viata omului, am putut sa trec la actiune si sa fac ceea ce a condus, dupa mai bine de doi ani de la momentul deciziei, la atingerea rezultatelor dorite: eliminarea datoriilor si asigurarea unor Surse Multiple de Venit care sa imi acopere, fara griji, facturile lunare!

Am impartasit multor prieteni si cunoscuti metodele pe care le-am aplicat si, spre bucuria mea (dar mai ales a lor!), acestea au dat aceleasi rezultate. In timp, mi-am dat seama ca toate aceste sfaturi, metode, actiuni, strategii si tehnici de management al banilor puteau fi stranse la un loc intr-un sistem unic, usor de explicat, usor de inteles si, mai ales, usor de aplicat!…

Ceea ce veti vedea, veti auzi si veti invata la workshopul Surse Multiple de Venit este acest sistem UNIC, al carui beneficiu va fi, evident, mai intai indepartarea grijilor legate de bani si, mai apoi, crearea de active (surse de bani) care sa va ofere siguranta financiara mult dorita.

Pregatiti-va ca cele patru ore pe care le veti petrece impreuna cu mine si cu ceilalti participanti sa se transforme in cea mai inteligenta investitie pe care ati facut-o vreodata in propria dvs. persoana! Veti pune, efectiv, valoare in viata dvs. – si veti putea cuantifica aceasta valoare in numai cateva saptamani. Aplicand ceea ce veti invata la workshopul Surse Multiple de Venit, veti putea sa va bucurati mereu de roade din ce in ce mai bogate, luna de luna mai consistente, luna de luna mai pline de invataminte valoroase, care, in cele din urma, va vor imbogati intreaga viata!

Vom aborda impreuna subiecte „fierbinti”, cum ar fi: 

  • metode de sporire a veniturilor de pe o zi pe alta;
  • achitarea datoriilor inainte de termen;
  • achitarea datoriilor cu mai putini bani decat sumele specificate in contract;
  • „metoda dublarii”, cea mai revolutionara tehnica de a face bani;
  • calea economisirii pe termen lung, fara efort;
  • utilizarea cu succes a cercului de cunostinte pentru marirea veniturilor lunare;
  • tehnici de marketing relational, menite sa creeze plus-valoare in viata tuturor celor implicati;
  • crearea unor obiceiuri simple de relationare cu banii;
  • depasirea blocajelor mentale si emotionale cu privire la bani
  • … si multe altele, in functie de nevoile dvs. reale.

Practic, intreaga mea experienta de trainer licentiat, de networker si de om de afaceri va sta la dispozitie pe parcursul celor patru ore de curs. Si daca nu stiu ceva (…caci este posibil si asta!), va promit ca in cadrul consultantei GRATUITE pe care v-o ofer timp de 90 de zile dupa finalizarea cursului, voi cauta raspunsul si vi-l voi oferi cu mare drag.

pasi-bun-simt-213655Prinde cel mai avantajos pret  și primește CADOU CD-ul audio 

„30 de pasi de bun simt catre Siguranta Financiara”, (Val. 27,00 lei) aici: http://sursemultipledevenit.weebly.com/

 

Iar daca nu esti din Iasi, forwardeaza acest mesaj cunoscutilor din zona capitalei Moldovei! Iti vor multumi pentru ca te-ai gandit la ei! 🙂

Cu respect si consideratie,

Constantin D. Pavel

afis

 

Cine este trainerul?

 pavelScriitor, traducator, jurnalist, editor si om de afaceri, Constantin D. Pavel s-a nascut in Bucuresti, cu 47 de ani in urma.

A fondat propria companie, PAVCON eDucational, in anul 2002, pentru a oferi oamenilor acces la educatia non-liniara si la dezvoltarea personala continua.

A fondat cea dintai revista motivationala si de dezvoltare personala din Romania, „Profesor de… Fericire„.

A editat carti si reviste diverse si a scris, sub propria semnatura sau sub pseudonim, mai bine de 25 de volume si sute de articole. A tradus in limba romana zeci de capodopere ale literaturii motivationale si de dezvoltare personala.

A pus pe picioare o afacere clasica stabila, iar in paralel a demarat o afacere de marketing relational, ajungand in scurt timp la un nivel foarte important si stabil financiar.

A fondat „Programul pentru Succes„, un program de dezvoltare personala care a schimbat in bine vietile a sute de oameni, pe parcursul a aproape 8 ani, atat in tara, cat si in strainatate.

A fondat, la 1 martie 2012, cel dintai sistem educational din Romania care functioneaza pe principiile marketingului relational, SELF COACH SYSTEMS ROMANIA!

Este un speaker plin de carisma, reusind sa transmita informatii deosebit de greu de asimilat intr-un mod simplu, amuzant si usor de inteles si de integrat. A studiat direct cu Bob Proctor, Sandra Gallagher, Jordan Belfort, Brian Tracy, Nick Hallik si alti traineri de renume mondial.

A sustinut prezentari si seminarii de dezvoltare personala si marketing relational atat in Romania, cat si in strainatate, de experienta si sfaturile sale beneficiind, in peste un deceniu si jumatate de activitate, mai bine de 12.500 de cursanti.

In urma rezultatelor remarcabile, la 19 ianuarie 2010 a fost inclus oficial in „Enciclopedia Personalitatilor din Romania”.

Crezul sau in viata este: „Doar ajuntandu-i pe ceilalti sa obtina ce vor, poti obtine ce iti doresti!„.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: