Cum sa Creezi Surse Multiple de Venit – Workshop la Cerere

Exista un fel de snobism spiritual care ii face pe oameni sa creada ca pot fi fericiti fara bani. (Albert Camus)

surseWorkshopul „Surse Multiple de Venit” a pornit sa prinda contur cu mai bine de zece ani in urma, cand am luat decizia de a-mi plati integral datoriile si de a elimina pentru totdeauna „problema facturilor lunare”. Anul acesta, a XIII-a editie se organizeaza la cerere, sambata, 7 februarie 2015, si are un numar limitat de locuri 25, dintre care 17 sunt deja s-au si ocupat!!!

Costul workshop-ului este de 200 lei, insa am reusit sa negociez o reducere de 34%, astfel ca toti cei care vor folosi la inscrierea telefonica codul AIS00033 vor plati doar 150 lei!!!

Pentru ca am fost curios sa aflu cum a luat nastere acest workshop si de unde atata interes, l-am rugat pe d-l Constantin Pavel sa ne spuna domnia toata povestea. Iat-o:

„Mai intai de toate am invatat cateva lucruri cu totul inedite despre bani, apoi am invatat cateva lucruri, la fel de inedite, despre oameni si puterea relatiilor, pentru ca mai apoi sa invat, in sfarsit, ceea ce era mai important: lucruri inedite despre mine si despre felul in care relationez cu banii. Si odata ce am inteles mecanismul intern al banilor in viata omului, am putut sa trec la actiune si sa fac ceea ce a condus, dupa mai bine de doi ani de la momentul deciziei, la atingerea rezultatelor dorite: eliminarea datoriilor si asigurarea unor Surse Multiple de Venit care sa imi acopere, fara griji, facturile lunare!

Am impartasit multor prieteni si cunoscuti metodele pe care le-am aplicat si, spre bucuria mea (dar mai ales a lor!), acestea au dat aceleasi rezultate. In timp, mi-am dat seama ca toate aceste sfaturi, metode, actiuni, strategii si tehnici de management al banilor puteau fi stranse la un loc intr-un sistem unic, usor de explicat, usor de inteles si, mai ales, usor de aplicat!…

Ceea ce veti vedea, veti auzi si veti invata la workshopul Surse Multiple de Venit este acest sistem unic, al carui beneficiu va fi, evident, mai intai indepartarea grijilor legate de bani si, mai apoi, crearea de active (surse de bani) care sa va ofere siguranta financiara mult dorita.

Pregatiti-va ca cele patru ore pe care le veti petrece impreuna cu mine si cu ceilalti participanti sa se transforme in cea mai inteligenta investitie pe care ati facut-o vreodata in propria dvs. persoana! Veti pune, efectiv, valoare in viata dvs. – si veti putea cuantifica aceasta valoare in numai cateva saptamani. Aplicand ceea ce veti invata la workshopul Surse Multiple de Venit, veti putea sa va bucurati mereu de roade din ce in ce mai bogate, luna de luna mai consistente, luna de luna mai pline de invataminte valoroase, care, in cele din urma, va vor imbogati intreaga viata!

Vom aborda impreuna subiecte „fierbinti”, cum ar fi:

  • metode de sporire a veniturilor de pe o zi pe alta;
  • achitarea datoriilor inainte de termen;
  • achitarea datoriilor cu mai putini bani decat sumele specificate in contract;
  • „metoda dublarii”, cea mai revolutionara tehnica de a face bani;
  • calea economisirii pe termen lung, fara efort;
  • utilizarea cu succes a cercului de cunostinte pentru marirea veniturilor lunare;
  • tehnici de marketing relational, menite sa creeze plus-valoare in viata tuturor celor implicati;
  • crearea unor obiceiuri simple de relationare cu banii;
  • depasirea blocajelor mentale si emotionale cu privire la bani

si multe altele, in functie de nevoile dvs. reale. Practic, intreaga mea experienta de trainer licentiat, de networker si de om de afaceri va sta la dispozitie pe parcursul celor patru ore de curs. Si daca nu stiu ceva (…caci este posibil si asta!), va promit ca in cadrul consultantei gratuite pe care v-o ofer timp de 90 de zile dupa finalizarea cursului, voi cauta raspunsul si vi-l voi oferi cu mare drag.

Cu respect si consideratie,

Constantin D. Pavel”

Costul workshop-ului este de 200 lei, insa am reusit sa negociez o reducere de 34%, astfel ca toti cei care vor folosi la inscrierea telefonica codul AIS00033 vor plati doar 150 lei!!!

Iata ce au spus participantii la acest workshop:

MARIANA GUSITA – Bucuresti
Multumesc!
      Au fost cateva ore care au trecut in zbor, intr-un mod placut si relaxant, lasand in urma incredibil de multe informatii… dupa cum am constatat la ‘recapitulare', asa cum am fost sfatuiti sa facem.
      Luni, ‘samanta' mea de dublare ajunsese la 3,20 lei...”PETRU MATEI POP – Beclean
Va multumesc mult pentru ca am avut sansa sa particip la workshopul dumneavoastra si sa-mi transmiteti informatii foarte necesare pentru viata de zi cu zi.
      Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc personal. Sunteti o persoana care transmiteti foarte multa energie pozitiva si doresc sa incepem o colaborare pe termen lung.”

CONSTANTIN CIOBANU – Bucuresti
Legat de workshop, consider ca am fost foarte inspirat in momentul in care am decis sa vin, o experienta extrem de utila si in acelasi timp placuta. 
     Pot sa va spun ca dupa workshopul din luna mai, am aplicat in practica metoda propusa atunci de dumneavoastra, si anume aceea legata de economisirea bancnotelor de un leu si functioneaza foarte bine. Mai mult, a devenit chiar o vanatoare haioasa a acestor bancnote si, dupa fiecare suta de lei economisita, mai adaug o suta, cu care fac exact ce ne-ati invatat la workshop!

MIHAELA DOICAN – Bucuresti
As vrea sa va spun ca participarea la workshopul Dvs. a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata, in intreaga mea viata!
     Sper din tot sufletul sa fiu perseverenta si sa aplic ce am invatat. Am recomandat workshopul si prietenelor mele.
     Va multumesc!

Costul workshop-ului este de 200 lei, insa am reusit sa negociez o reducere de 34%, astfel ca toti cei care vor folosi la inscrierea telefonica codul AIS00033 vor plati doar 150 lei!!!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: