Curs de formare Trainer NLP sustinut de FRANK PUCELIK in Romania

header-nlp

Unul dintre cei  trei fondatori ai Programarii Neuro Lingvistice, FRANK PUCELIK, se va afla pentru prima oara in Romania pentru a sustine cursuri de formare specializata de NLP de durata (cum este programul de trainer NLP). Este SINGURUL CURS de formare trainer NLP din Europa si din lume, si este sustinut de Frank PUCELIK pe o durata de 18 ZILE.

 Alegerea de a participa la acest curs insa,  este cruciala, asa ca este importantsa iei decizia corecta. Un astfel de curs ar trebui sa iti asigure abilitatile necesare si credibilitatea te a te lansa ca trainer NLP (asta, daca NU esti trainer NLP). Daca esti acreditat ca trainer, participa la acest curs doar daca esti serios in legatura cu cresterea ca profesionist NLP. 

inscriere online

CURS de formare trainer NLP se desfasoara la Bucuresti, pe parcursul a 3 module de cate 6 zile, conform orarului de mai jos:

– Modulul I: 12 – 17 NOIEMBRIE 2014 
– Modulul II: 17 – 22 FEBRUARIE 2015 
– Modulul III: 15 – 20 MAI 2015

Locatia exacta se va anunta ulterior persoanelor inscrise! 

DE CE ACEST CURS?

Mai inainte insa de a-ti spune de ce ar trebui sa urmezi acest curs, da-mi voie sa fac o foarte istorie a NLP (pentru necunoscatori) …

In 1971, Frank Pucelik si Richard Bandler (ambii studenti la Universitatea din California – Santa Cruz) aveau preocupari în domeniul terapiei Gestalt si aveau grupuri de practica dupa modelul lui Pearls. Dupa cateva luni de practica în cadrul acestor grupuri, cei doi invita un profesor în domeniul lingvisticii pentru a observa anumite patternuri de limbaj sau alte tipuri de patternuri. Acest profesor, John Grinder,  va pune bazele alaturi de acestia, de ceea în prezent se numeste Programare Neuro – Lingvistica(Neuro-Lingvistic Programming)

Dupa mai multe saptamani, John a participat la sesiunile grupurilor de modelare si dupa plecarea studentilor, acesta a pus întrebari celor doi creatori despre patternuri, întrebari si metodele folosite. Richard si Frank au descoperit ca existau similitudini si apropieri între mai multe modele, si care puteau fi aplicate unitar. Astfel, primii pasi în crearea NLP-ului erau facuti.  

Pe parcursul urmatorilor ani, la acest grup format din 3, s-au adaugat si alte personalitati, devenind din ce în ce mai numeros ( Judith DeLozier, Robert Dilts, Steve Gilligan, Jim Eicher, Leslie Cameron, David Gordon, Michael Patton, Peter Gaarn, David Wick, Pat LeClair etc).  Chiar si  activitatea  Virginei Satir si a altor persoane da fost modelata si supervixata pe video sau dupa transcripturi, de cei trei creatori. Dar asta, este o alta poveste! 

In concluzie, de ce acest curs? 

Raspunsul este unul simplu: obtinand certificarea din partea lui Frank Purcelik, unul dintre fondatorii NLP, ai poti avea garantia si certitudinea ca Cerificarile primite sunt cu adevarat autentice. Deci nu doar ca vei obtine formare de cea mai inalta calitate ci vei avea si credibilitate prin certificarile obtinute.

CERTIFICARILE SI DIPLOMELE CARE SE OBTIN ÎN URMA FORMARII DE TRAINER NLP

 •   META International Inc.

META International Inc, a fost fondata in California in 1977 de catre John Grinder si Frank Pucelik. Este prima organizatie de NLP autorizata oficial sa acorde certificari!  John Grinder garanteaza personal certificarile oficiale oferite în numele organiza?iei « META International Inc. »

 •   Asociatia pentru Programare Neuro Lingvistica

ANLP este asociatia internationala pentru cei care profeseaza în NLP. ANLP este deja recunoscuta în toata lumea pentru bune practici si si-a stabilit reputatia ca cea mai profesionista si de încredere organizatie NLP independentaScopurile ANLP le poti regasi aici.

 • Participantii la « Formarea de Trainer NLP » care au absolvit NLP Master la oricare dintre scoli primesc diploma «TRAINER IN PROGRAMARE NEUROLINGVISTICA» acreditata de « META International Inc. » si Asociatia pentru Programare Neuro – Lingvistica (ANLP).
 • Participantii care nu au absolvit NLP Master vor primi Diploma de Patricipare semnata de Frank Pucelik

IMPORTANT! Spre deosebire de alte cursuri care se numesc asa, aceasta nu este doar o prezentare deghizata, este o experienta profunda destinata persoanelor care isi doresc sa practice si sa predea NLP. Este o premiera absoluta in Romania, si ai ocazia sa inveti NLP direct de la sursa

inscriere online

Este pentru prima oara in Romania cand se va desfasura un curs de trainer NLP cu unul din fondatorii NLP.  Nici un alt creator sau dezvoltator NLP nu a mai fost in Romania pentru a sustine cursuri de formare specializata de NLP de durata (cum este programul de trainer NLP). Din acest motiv, pretul de participare la cursul de formare de trainer NLP este unul promotional!

CINE POATE PARTICIPA LA ACEST CURS?

 • Toti cei ce doresc sa isi imbunatateasca competentele profesionale de traineri, comunicare si relationare
 • Practicienii si viitori traineri de NLP, indiferent de scoala din care fac parte
 • Coach, business coach, life coach
 • Manageri, top manageri, directori, team-leaderi
 • Experti educationali din domeniul social sau sanatate
 • Psihologi
 • Profesori
 • Asistenti sociali
 • Terapeuti
 • Consultanti
 • si nu numai…

POTI PARTICIPA SI DACA NU AI FORMARE SAU EXPERIENTA IN NLP! La acest curs vei afla totul. 

CE AI DE CASTIGAT participand la la cursul sustinut de Frank Pucelik?

 • o experienta extraordinara, intensiva, la un alt nivel
 • o formare de top, la nivel mondial, pe care sa o incluzi in promovarea ta
 • informatii si tehnici direct de la sursa NLP
 • imbunatatirea competentelor profesionale de training, relationare si comunicare
 • abilitatile de formare în domeniul NLP si transformarea participantilor în cei mai buni traineri;
 • crearea unei structuri coerente de training si exercitii, ca sa întelegi mecanismele dezvoltarii
 • cum sa faci cea mai buna prezentare
 • obtinerea diplomei « Trainer în Programare Neuro – Lingvistica » acreditata de « META International Inc. » si Asociatia pentru Programare Neuro – Lingvistica (ANLP).
 • interactiunea intre grup si trainer, cum sa te simti confortabil, sa ramâi autentic si sa controlezi dinamica grupului în acelasi timp.
 • Prezentarile (“aquarium”) si discutiile de grup inregistrate pe camera video ii vor ajuta pe participanti sa isi dezvolte abilitatile practice de formare si antrenare a viitorilor clienti.

CARE SUNT COSTURILE CURSULUI?

 • Costurile standard ale formarii: 1 800 EURO;
 • Plata integrala (100%) pana la 15 Septembrie – 1 530 EURO (mai putin de plata pentru tine cu 15 % );
 • Plata integrala (100%) pana la 1 Octombrie – 1 620 EURO (mai putin de plata pentru tine cu 10 %);
 • Plata integrala (100%) pana la 1 Noiembrie – 1 656 EURO (mai putin de plata pentru tine cu 8 %);
 • Plata integrala în prima zi a trainingului – 1 710 EURO (mai putin de plata pentru tine cu 5%);
 • Plata în 3 rate x 600 Euro (300 euro în avans pân? la 15 Septembrie 2014) – 1 800 EURO
 • Plata în 3 rate x 630 euro (300 euro în avans pân? la 1 Octombrie 2014) – 1 890 EURO
 • Daca ai deja certificarea de Trainer NLP 1 260 EURO (mai putin de plata pentru tine cu 30%);
 • Daca esti trainer, specialist, manager, expert HR, profesor, alt specialist fara experienta de formare în NLP 1.440 EURO (mai putin de plata pentru tine cu 20%).

Costurile includ manualul de formare, certificarea / acreditarea, pauzele de cafea, traducerea ?i testul de evaluareReducerile nu se cumuleaza!

In loc de concluzie, daca ar fi sa fac o analiza rapida a raportului Investitie-Rezultat, luand in considerare calibrul lui Frank Pucelik, calitatea si perioada de desfasurare a cursului, acest Curs de formare Trainer NLP,  are cel mai bun raport calitate-pret in ceea ce priveste preturile de pe piata, disponibile oriunde in acest moment!

Astfel ca daca iti doresti sa respiri prospetime si excelenta in domeniul NLP, cel mai eficient mod de a face acest lucru este sa te alaturi aventurii NLP.  Totii trainerii vor avea avantajul de a deveni membrii ANLP, o retea de traineri cu inalta calificare din toata lumea. Fiind membru al acestei asociatii, veti beneficia oricand de tot suportul necesar.

inscriere online

P.S. Pentru a te familiariza cu Frank Pucelik te invit pe aceasta pagina unde vei putea gasi materiale video filmate cu fragmente din traininguri, interviuri sau conferinte si unde vei putea afla raspuns la multe dintre intrebarile tale.

materiale video-nlp 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: