Curs de Optimizare Fiscala

Shares

Cum să ieși cu bine din controlul ANAF – Curs de salvat afacerea de ANAF

 

INFORMAȚII ESENȚIALE

 • Folosește-te de drepturile tale pentru dreptatea TA
 • Cum te apără legea şi instanţele
 • Scapă afacerea de amenzi, penalități, popriri, sechestru ABUZIV
 • Află armele legale care aduc liniștea la controlul fiscal!
 • Studii de caz cu cele mai frecvente ABUZURI și SOLUȚIILE la ele
Cum-sa-iesi-cu-bine-din-controlul-ANAF-560x534

Cum să ieși cu bine din controlul ANAF

970,00 Lei 873,00 lei

Consultantul Horatiu Sasu iti dezvaluie solutiile care au salvat clientilor sai zeci de mii si uneori sute de mii de euro. Te invata tehnici simple, din experienta celor care au avut succes, ca sa nu-ti lasi ruinata afacerea (ba dimpotriva, sa ramai cu mai multi bani in buzunar).

Salutare,

In aprilie 2016 am implinit 22 de ani de cand am ales calea antreprenoriatului si pana in urma cu 5 ani am dezvoltat o afacere de comert exclusiv offline. Mi-am pornit afacerea in 1994 fara bani, fara nici un plan de afaceri, fara experienta si fara a avea un spatiu propriu (sediul firmei era pe domiciliul parintilor)

Peste 10 ani, chioscul de tabla (de 2m/2m) avea sa devina un magazin alimentar de 60 mp cu un rulaj zilnic de invidiat. In acea perioada, am mai achizitionat si o terasa si o cafenea pe o suprafata de 170 mp2.

In toti acesti ani m-am confruntat, nu doar o data, cu controale de prin toate sectoarele, incepand de la Garda de Mediu, ITM, Protectia Consumatorului si bineinteles… Garda Financiara! Probabil ca, daca esti angajat si tu in dezvoltarea unei afaceri proprii (dar nu numai!) stii la ce fac referire!

Insa, pentru ca spre deosebire de altii mi-a placut sa fiu mereu un om corect, de fiecare data am scapat cu bine (chiar daca am mai primit si amenzi sau am platit penalitati de intarziere!)

Stiam ca existau si pe atunci atat metode legale cat si metode ilegale pentru a spori averea firmei, insa, nu le stiam care sunt si nici nu aveam de unde sa le aflu. Nu sunt chiar genul de informatii care sa ti le spuna oricine! 🙂

La unul dintre evenimentele Business Days, de anul trecut l-am cunoscut pe Horatiu Sasu, economist, jurist si consultant de afaceri – un profesionist desavarsit care, de-a lungul carierei sale a connsiliat si a salvat zeci de firme din ghearele ANAF-ului.

De la Horatiu Sasu am aflat ca DA, ESTE POSIBIL SA IESI CU BINE SI CU BANI DINTR-UN CONTROL CU A.N.A.F.-ul!

Prin intermediul unui curs online pe care l-a creat, Horatiu iti ofera solutii concrete, care iti pot salva afacerea scutindu-te de multe batai de cap. Pentru acest curs,Cum să ieşi cu bine din controlul ANAF„, a ales cele mai frecvente situaţii care periclitează afacerile şi soluţiile celor care au avut succes (unele sunt ale sale, altele ale echipei sale, altele culese din experienţa celor care au reuşit să iasă cu foarte mulţi bani şi de pe urma afacerii şi de pe urma controlului ANAF).

Vei putea afla singur ca DA, se poate! Este POSIBIL!

In cursul online Cum să ieşi cu bine din controlul ANAF„, Horatiu iţi va arăta exemple concrete, studii de caz si te va invata:

 • cum sa reduci la tăcere inspectorii ANAF veniţi cu gânduri „mari”! 
 • cum sa foloseşti secretul fiscal în favoarea ta
 • cum te apără legea şi instanţele de REverificările abuzive
 • care este prima greşeală când vine controlul fiscal, pe care o fac toţi cei care încasează popriri, penalităţi, amenzi
 • cum poate Fiscul să prelungească la nesfârşit inspecţia fiscală, în ce situaţii şi ce SOLUŢII simple ai tu
 • cum să te foloseşti de greşelile procedurale ale inspectorilor ca să le demontezi „constatările”
 • cum să faci să NU ai probleme cu ANAF 
 • ce sa faci dacă ai pierdut documentele justificative şi vine controlul
 • ce cuvinte te scapă de acuzaţia de infracţiune de evaziune fiscală

Intamplarea a facut ca intre timp sa devin prieten cu Horatiu si astfel ca am avut prilejul sa il cunosc si ca OM, nu doar ca profesionist. Cu mana pe inima pot afirma ca este omul care ofera SOLUTII, nu vorbe: soluţiile celor care au reuşit.

Pe unii i-a ajutat chiar el, pe alţii echipa sa, iar alte soluţii le-a aflat căutând bob cu bob. Si la fel cum a ajutat pe altii te va ajuta si pe TINE. 

Deja ai citit probabil cele 7 metode legale si ilegale prin care sa poti scoate bani din firma un articol excelent scris de Horatiu pentru AISUCCES.ro, ai regasit metode punctuale care pot fi aplicate imediat! Si DA, după cele 30 de lectii video din curs vei scăpa de amenzi, penalităţi, sechestre, acuzaţii ABUZIVE de evaziune fiscală, de spălare de bani sau de popriri de conturi pentru că partenerii tăi nu şi-au plătit dările la stat.

Ah, dar stai ca am uitat sa iti spun cateva chestii pe care le va dezvolta Horatiu in curs si pe care le cei afla si tu (daca nu le stiai inca):

 • Serviciile de consultanţă – sunt decontabile fără probleme! Iată argumentul
 • Cum te apără instanţele
 • Cheltuieli umflate şi venituri neevidenţiate
 • Studii de caz privind un abuz foarte des întâlnit cu privire la diurne. Soluţia pas cu pas
 • Combaterea abuzurilor e uşoară. Afli mai multe exemple.
 • Concluzia că nu eşti în regulă se trage înainte de verificare. Cum te aperi?
 • Metodele de „estimare” a faptului că averea ta nu e legală şi punctele lor slabe. Foloseşte-le!
 • Trei situaţii în care refuzul de prezentare a documentelor nu este ILEGAL
 • NU EXISTĂ sustragere ilegală de la plata impozitelor dacă organul de control nu dovedeşte ceva foarte greu de dovedit

Pretul cursului este de 970 lei. Pentru o perioada foarte scurta de timp insa, tu il poti achizitiona cu doar 873 lei, economisind 97 lei! Totusi, cred ca dupa ce vei fi terminat de urmarit tot cursul vei realiza ca investitia de 873 lei este mult mai mica iar banii economisiti de tine pentru firma sunt mult mai multi!

Si fac aceasta afirmatie pentru ca stiu, spre exemplu, ca acest curs, in decembrie 2015, a  salvat două afaceri de sechestru de 150.000 de euro (Baia Mare) şi de contribuţii plătite în contul partenerului „fantomă” de 185.000 euro (Cluj-Napoca).

Cum?

Au aplicat lecţiile 13 şi 14, copiind pur şi simplu din bonus exemplele din deciziile CJUE, obligatorii pentru ANAF. Astfel au salvat 150.000, respectiv 185.000 de euro din profitul firmei.

De asemenea, în curs vei găsi si soluţia care va salva încă o afacere de la poprire de 300.000 de lei (Sibiu; in prima faza a contestaţiei clientul a câştigat, urmează recursul. Soluţia se găseşte în ziua 18 din curs). 

Acum ma intelegi, probabil, de ce afirm ca suma de 873 lei este infima cand ca si investitie cand stii ca vei economisi zeci de mii de euro? 🙂

P.S. Spune-am ca poti invata de la Horatiu Sasu „Cum să ieși cu bine din controlul ANAF” si cum sa nu-ti lasi ruinata afacerea (ba dimpotriva, sa ramai cu mai multi bani in buzunar) cu doar 873 lei!

Iar daca vei alege ca acest curs este cu adevarat de valoare si il vei achizitiona in urmatoarele 10 zile (pana pe 20 iulie 2016) vei mai primi cateva bonusuri de 850 de lei; aproape cât prețul cursului

Care sunt bonusurile:

A. Cele trei aspecte obligatoriu de cunoscut ca să ieşi cu bine din controlul ANAF:

 • Bonus despre elementele pe care poți să le ataci cu succes într-un proces-verbal de contravenţie întocmit de Finanţe – în valoare de 100 de lei
 • Bonus despre infracțiunile din domeniul fiscal și din domenii conexe afacerii și cum să scapi de acuzații, la zi (inclusiv dupa noile Coduri fiscale) – în valoare de 200 de lei
 • Bonus despre cum pot să ajute instanțele de judecată în lupta cu ANAF – în valoare de 100 de lei

B. O oră de consultanţă PERSONALIZATĂ GRATUITĂ (în valoare de 450 lei), în oricare din domeniile:

 • Creşterea profitului
 • Îmbunătăţirea randamentului echipei (metode manageriale adaptate Codului muncii român: spre exemplu cum să plăteşti mai bine performanţa, rămânând ca manager/antreprenor cu mai mulţi bani în buzunar; flexibilizarea timpului de lucru şi scăderea costurilor etc.)
 • Apărarea profitului de oaspeți neinvitați (scăderea impozitelor şi creşterea profitului neimpozabil; firma cu impozite minime sau zero, după caz; controlul ANAF şi al ITM)
 • Finanţări cu dobândă zero și consultanţă gratuită din partea finanţatorului; utilizarea instrumentelor fiscale pentru obţinerea de fonduri din afacere, pentru afacere.

P.S.2 Este adevarat ca acest curs m-a entuziasmat mai mult decat orice alt curs, training sau seminar pe care l-am promovat si recomandat pana acum si probabil daca ma cunosti stii ca sunt foarte serios si selectiv cu recomandarile pe care le fac! Nu stiu daca vei alege sau nu sa investesti in cursul lui Horatiu, desi sunt 100% convins ca daca o vei face nu vei avea decat de castigat!

Personal, eu nu am nimic de castigat, in afara de satisfactia ca tehnologia de astazi m-a ajutat sa imprastii la cat mai multa lume despre acest curs, repet, UNIC, eficient si extrem de necesar. Tu insa, vei avea foarte multe de castigat: si bani, si timp, si cunostinte!

Daca vrei sa economisesti bani si sa iti aperi afacerea de inspectorii ANAF, comanda-ti imediat Cursul + bonusurile si consultanţa cu soluţii verificate, care au salvat afaceri, apasand butonul de mai jos:

Ce pierzi dacă ratezi acest curs:

 • Pierzi prilejul de a primi răspuns EXACT la întrebările TALE, într-o oră, GRATUIT
 • Rămâi printre cei 90% care nu ştiu să îşi folosească dreptul de a fi verificat o singură dată pentru fiecare impozit, taxă sau contribuţie socială şi pentru fiecare perioadă supusă verificării/impozitării.
 • Îţi laşi activitatea firmei la bunul plac al inspectorilor care vin, găsesc “probleme” şi apoi suspendă inspecţia
 • Vei săvârşi greşeala generală care conduce la dispariţia dovezilor care îţi sunt favorabile ţie şi păstarea doar a dovezilor pentru Fisc!
 • Te trezeşti că eşti declarat contribuabil inactiv peste noapte – şi nu ştii ce ai de făcut ca să îţi salvezi afacerea
 • Pierzi dreptul fantastic de a închide LEGAL uşa în nas inspectorilor atunci când nu vrei să îi primeşti. Puţini ştiu – află şi tu!
 • Dai documente peste documente din care Fiscul îşli extrage probe (adesea fanteziste), fără să ştii la ce eşti într-adevăr obligat şi ce nu este obligatoriu să prezinţi
 • Un abuz strigător la cer la adresa comercianţilor de bună-credinţă: plata TVA sau a contribuţiilor partenerului de afaceri declarat inactiv. Iată cum să îi răspunzi ca să scapi de sechestru
 • Cum pot fi “liniştiţi” inspectorii fiscali care pleacă de la prezumţia de fraudă
 • Confuzii voite care conduc la dosar penal… sau îl înlătură
 • Împiedicarea verificării din partea organelor de control nu e întotdeauna evaziune fiscală ilegală!
 • În România e liber pentru metode subiective de determinare a faptului că eşti evazionist – ce soluţii simple ai?
 • Decizii europene obligatorii pentru ANAF, care îţi salvează afacerea
 • Cele mai importante hotărâri care aduc dreptatea
 • Exemple recente de contribuabili care au câştigat pentru că şi-au cunoscut drepturile – fă şi tu la fel!

Daca esti si tu o persoana deschisa la minte, ca si mine, sunt convins ca nu iti vei permite sa ratezi un astfel de curs, asa ca, apasa pe butonul de mai jos.

ÎNDRĂZNEŞTE PENTRU CĂ SUNT SOLUŢII FISCALE LA ÎNDEMÂNĂ!
IAR HORAŢIU ESTE AICI, GATA PREGĂTIT PENTRU A ŢI LE ÎMPĂRTĂŞI!

____________________________________________________________________________________________

horatiu-sasuHoraţiu Sasu este jurist şi economist, consultant în afaceri

Îl poti citi articolele pe avocatnet.ro sau la Rentrop&Straton ori poate ai auyit de el prin intermediul programelor legislative Legis şi Indaco.

De cate ori timpul îi permite răspunde invitaţiei de a-şi împărtăşi experienţa celor interesaţi la evenimentele Business Days şi participă la multe evenimente de consultanţă şi training.

De câte ori are ocazia, Horaţiu îţi împărtăşeşte soluții. Soluţii practice, cu rezultate testate, din experienţa în domeniile: eficientizarea rezultatelor echipei, dezvoltarea societăţilor şi apărarea profitului de oaspeţi pe care nu ţi-i doreşti (ANAF, ITM şi alţii).

Îl poţi urmări pe Horaţiu în interviul de mai jos sau poţi citi mai multe despre expertiza lui Horaţiu, aici.

Pentru succesul si sanatatea financiara a afacerii tale,

ADRIAN IACOB
Fondator AISUCCES.ro
Consultant de Strategie si Marketing Online