Curs Online de Public Speaking ca Afacere

Shares

Castiga o bursa GRATUITA la primul Curs Online de Public Speaking din Romania(val.999 lei) ce incepe pe 1 iunie 2015!

Ziarul Financiar a publicat de curand un articol: „Una dintre cele mai mari frici ale românilor: jumătate dintre români se tem să vorbească în public, iar 5% nu ar face-o pentru nimic”

Dupa 6 ani de vorbit in public la cateva zeci de conferinte si evenimente si 5 luni de lucru intens, Adrian Niculescu a creat un curs  … zic eu unic pe piata romaneasca despre public speaking. Exista mai multe cursuri despre public speaking pe piata insa nici unul nu abordeaza afacerea pe care o poti construi in jurul acestui skill iar cursul sau trateaza tocmai acest aspect.

Merita sa mergi din cand in cand sa vorbesti gratuit la cate un eveniment – si el o face daca are un interes anume, insa, majoritatea public speakerilor nu reusesc sa-si creeze nici macar un venit decent, nu vorbesc de un adeverat business din asta.

Este un curs de 3 luni, o combinatie de training si coaching, prima serie incepe pe 1 iunie, este exclusiv online si se accepta inclusiv plata prin Bitcoin si Paypal. Pretul de lansare este unul promotional si numarul de inscrieri este limitat datorita atentiei personalizate care se acorda fiecarui student.

Castiga o bursa GRATUITA la primul Curs Online de Public Speaking din Romania(val.999 lei) ce incepe pe 1 iunie 2015!

Bursa include si o strategy session de 60 min(val.149 lei), pe care de asemeni o primesti GRATUIT! Detalii despre cursul online de 3 luni – public speaking ca afacere, gasesti pe link-ul de mai jos:

http://feedforward.ro/curs-online-public-speaking/

psa-ukPublic Speaking Mastery Program de Training si Coaching este prezentat de Adrian Niculescu si livrat in decursul unei perioade de 3 luni in sesiuni saptamanale online de 60 de minute, sesiuni live cu intrebari si raspunsuri de 90 de minute la fiecare doua saptamani, materiale scrise si alte formate transmise saptamanal.

Adrian este membru al Asociatiei Speakerilor Profesionisti din Anglia, zona Londra, vorbeste in public din 2009 sustinand prezentari, panel-uri training-uri si workshop-uri in Romania, Anglia, Franta, Panama, Dubai, Olanda si Croatia.

Ce trebuie sa faci?

Nimic complicat! Concursul se desfasoara pe Facebook si tot ce trebuie sa faci este sa dai un LIKE si un SHARE la postarea de aici, insotita de o imagine similara cu cea de mai jos!

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului Random.com. sambata, 30 mai, 2015, ora 12.00 am si va fi anuntat pe Facebook prin mesaj privat!

Scapa de a vorbi in public si devino un profesionist bine-platit GRATUIT, economisind 1.148 lei, cu un singur LIKE si SHARE! Intra in concurs cu un click AICI. SUCCES!!! 🙂

Self-Confidence-Public-Speaking-Skills

 

UPDATE

…. Si castigatorul unei burse GRATUITE la primul Curs Online de Public Speaking din Romania(val.999 lei) si a unei strategy session de 60 min(val.149 lei) este ….. APARASCHIVEI ADRIAN!
FELICITARI!
Multumim si felicitari tuturor concurentilor pentru participare!

 

 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: