Asculta-ma ca sa ma intelegi! De Dragobete

Shares

Cum sa construiesti parteneriate sanatoase, în familie si în viata!

Unele relatii pornesc de la faptul ca oamenii se plac si… atat…

Relatiile pe termen lung functioneaza, însa, împreuna cu un ingredient absolut esential, pe care putini oameni sunt dispusi sa îl ia în considerare de la început, mai ales daca au chimie cu persoana de care se apropie. E vorba de RESPECT!

Din acest punct de vedere, s-au identificat doua tipuri de relatii care esueaza:

» Relatiile bazate doar pe simpatie care, din pacate, sunt ca focul de paie… se sting foarte repede!

» Relatiile în care oamenii se respecta reciproc, însa nu ajung niciodata la o apropiere reala pentru ca cei doi se tin la distanta cu acest respect care devine o piedica în calea aprofundarii relatiei.

În realitate, orice parteneriat – de cuplu sau de munca, aduce cu sine probleme care fac necesara aprecierea si respectul reciproc, dar si bucuria de a construi ceva durabil, împreuna.

De Dragobete, reputatul trainer si coach Andy Szekely, autor a 4 carti si a peste 40 de CD-uri si DVD-uri pentru educatia adultilor, iti recomanda sa afli cum poti construi parteneriate sanatoase prin pachetul special alcatuit de sarbatori, ce contine urmatoarele 3 produse (în total, 6 cd-uri audio si 3 booklet-uri):

 

dragobete

ASERTIV VS AGRESIV
2 CD-uri plus booklet

(produs ne-lansat, disponibil exclusiv în oferta!)

Pret de lista: 65 lei

Îti doresti sa ai relatii valoroase si pe termen lung, dar nu stii cum sa comunici asertiv?

Prin definitie, sa fii asertiv înseamna sa comunici autentic si eficient, construind, în timp real, o relatie pe termen lung.

Un comportament asertiv te va ajuta sa :

» dobândesti mai multa motivatie.

» te pui în starea potrivita pentru a crea relatii pe termen lung.

» ai mai multi prieteni si mai putini dusmani.

» fii mai popular si, totodata, sa fii TU însuti.

» îi faci pe ceilalti sa accepte, mai usor, ceea ce tu le spui.

Materialul ”Asertiv versus Agresiv” te va ajuta sa descoperi drumul cel mai rapid de la agresivitate la asertivitate si sa devii un maestru al comunicarii, începând de-acum!

Iata, simplu si practic, ce îti ofera acest material:

» Te vei putea exprima cum esti tu cu adevarat si vei sti sa ceri, fara a-i leza pe cei din jur.

Ne lovim, adesea, de „rusinea” de a cere, atunci când simtim ca trebuie sa facem asta. Multi oameni nu îndraznesc „sa ceara” salariul ce li se cuvine la timpul potrivit, de teama sa nu îsi enerveze seful. Asculta CD-urile incluse în acest material si scapa de „rusinea de a cere”!

» Vei deveni un maestru al comunicarii!

Un maestru al comunicarii este subtil si eficient. Un amator, în schimb, este ferm si direct. Exista multe diferente între un maestru al comunicarii si un amator. Toate aceste diferente si le descopar si le gasesti explicate în materialul prezentat.

» Vei sti cum sa aprofundezi relatia de comunicare cu interlocutorul tau.

În viata, te ajuta mult sa ai parteneri influenti, prieteni de calitate, relatii cu oameni din diferite categorii sociale si un partener de cuplu care sa te completeze. Toate astea le poti avea daca înveti cum sa aprofundezi relatia de comunicare cu interlocutorul tau.

» Atât tu, cât si interlocutorul tau va veti atinge mai repede obiectivele comune.

Învatând sa comunici asertiv îti vei atinge mai repede si mai usor obiectivele. La fel si interlocutorul tau.

» Vei descoperi exemple practice de comunicare asertiva.

Teoria îti descopera lucruri necunoscute pâna acum, însa practica este mama învatarii! Dupa ce vei face câteva exercitii practice (pe care le vei gasi în acest material), vei sti, concret, cum sa comunici asertiv.

» Vei sti sa dai vesti proaste fara ca „beneficiarul” sa se supere pe tine.

Modul în care comunicam vestile e mai important decât vestea în sine. În acest material, vei învata cum sa comunici vesti, fara a-i rani sentimentele celuilalt si fara a-i diminua stima de sine.

» Vei sti cum sa-i faci pe ceilalti sa-si doreasca sa comunice mai mult cu tine.

Exista tehnici de ”ambalare a mesajelor” care îi fac pe oameni sa te stimeze si sa-si doreasca sa vorbeasca mai mult cu tine. Sunt vreo 5,5 tehnici (ai citit corect)… Eu le-am încercat pe toate si merg excelent! Te invit sa deschizi acest pachet, sa vezi care sunt tehnicile si sa le încerci si tu!

» Vei dobândi motivatie si vei afla cele mai bune cai prin care poti sa obtii ceea ce vrei.

Una dintre cele 5,5 tehnici de ambalare îi da creierului tau mai multa motivatie, pentru a cauta cele mai bune cai ca sa obtii ceea ce vrei.

» Vei învata cum sa fii într-o stare de calm si de creativitate atunci când comunici.

Când te afli într-o stare de calm, ideile creative îti vin mai repede în minte. Cel putin o idee poate fi valoroasa pentru interlocutorul tau. Daca simte ca i-ai oferit ceva de valoare, interlocutorul tau va fi tentat sa-ti ofere si el, la rândul lui, ceva de valoare. Asta poate fi benefic pentru amândoi.

» Vei avea mai multe relatii pe termen lung.

Sa fii asertiv înseamna sa comunici autentic si eficient. Asta îti construieste, practic, o relatie pe termen lung.

Eu cred ca tu esti pe drumul spre maiestrie în comunicare, asa ca acest material te va ajuta sa îti accelerezi evolutia pe acest drum!

Iata si o reprezentare grafica a asertivitatii:

Asertiv

INTELIGENTA EMOTIONALA
2 CD-uri plus booklet

(produs ne-lansat, disponibil exclusiv în oferta!)

Pret de lista: 65 de lei

Probabil ai auzit de termenul ”inteligenta emotionala”. Probabil acesta este si motivul pentru care citesti acest review: vrei sa aprofundezi termenul si, mai mult de-atât, vrei sa-ti maresti EQ-ul, adica nivelul de inteligenta emotionala!

Acesta e un motiv suficient de puternic care ma determinat, pe mine, sa vin în ajutorul tau cu informatii importante despre acest subiect:

În acest material,  Andy Szekely si cu Adrian Raulea – trainer si coach în domeniul inteligentei emotionale, îti vorbesc despre întreg procesul de consolidare al inteligentei emotionale.

Printre altele, îti recomand sa nu ratezi interviul pe care Adrian i l-a acordat lui Andy, în exclusivitate, deoarece, ascultându-l, vei afla care este legatura dintre emotii, fiziologie si minte

« Inteligenta emotionala » este un produs ce cuprinde 2 CD-uri (plus booklet), din care vei învata:

» Ce este, de fapt inteligenta emotionala.

Vei afla ce înseamna « inteligenta emotionala » si ce vor sa-ti comunice emotiile tale (îti vei întelege, mai bine, emotiile).

» Cum te prinzi ca o persoana este inteligenta emotional.

Chiar daca esti începator în studiul inteligentei emotionale, îti vei da seama, foarte usor, care este nivelul inteligentei emotionale al oamenilor cu care interactionezi.

» Câte emotii simte omul într-o zi.

Vei sti cam câte emotii trec prin corpul uman pe parcursul unei zile.

» Cum poti deveni mai inteligent emotional.

Vei afla metode care te ajuta sa întelegi cauza emotiilor negative, astfel încât acele emotii sa nu se mai repete.

» Ce sa faci atunci când o serie de emotii negative te invadeaza.

În interviul cu Adrian Raulea, acesta îti dezvaluie solutii bune pentru ca tu sa iesi din situatiile de criza din viata ta. Aceste solutii te vor ajuta sa-ti gasesti echilibrul si sa te ridici de jos, putin câte putin.

» Cum sa iesi dintr-o stare nepotrivita si sa te transpui într-o stare buna.

Vei afla care sunt primele 2-3 lucruri pe care sa le faci dimineata, pentru a iesi dintr-o stare de stres, nervozitate si oboseala psihica

» 1 tehnica ce te ajuta sa-ti învingi orice teama ai avea.

Este vorba de o tehnica ce îti aduce lucrurile în sfera ta de control si care te face sa actionezi, deblocându-te din starea de teama.

» Ce rol joaca inteligenta emotionala în mentinerea starii de sanatate.

Vei vedea cum inteligenta emotionala te poate ajuta sa ramâi sanatos – sau, daca esti bolnav, sa te vindeci.

» Cum te ajuta inteligenta emotionala în vânzari, leadership sau în comunicarea cu grupurile.

Vei afla unde gresesc unii vânzatori, manageri sau lideri de echipe în procesul de comunicare si cum sa eviti greselile lor. Vei câstiga mai multa energie si o vei canaliza exclusiv pe scopurile tale.

» Cum sa-ti gestionezi emotiile înainte de a aparea si a vorbi în fata unui grup.

Vei constata ca doar TU poti alege ce sa gândesti ! Dupa ce vei parcurge acest material, înainte sa iesi în public, te vei muta într-o zona de emotii pozitive, care îti sunt dragi si care te umplu de bucurie.

Este bine sa stii ca, fara inteligenta emotionala, nu poti fi un lider bun nici acasa, nici la serviciu, nici în timpul liber si nici în orice grup te-ai afla. Însa, vestea buna este ca inteligenta emotionala se poate cladi, caramida cu caramida de la zero (si în timp, bineînteles).

PARTENERIATE PROFITABILE SI RELATII AUTENTICE
2 CD-uri plus booklet

(unul dintre cele mai bine vândute 3 produse marca Andy Szekely!)

Pret de lista: 65 lei

parteneriate-profitabile-si-relatii-autentice_1_fullsize

Prin networking de calitate si prin prezenta ta la diferite evenimente sociale, poti ajunge, rapid si simplu, sa închei relatii si parteneriate. Daca sunt pe plan sentimental, amicitial, de afaceri si asa mai departe, ramâne de vazut… Tu trebuie sa stii cum sa gestionezi aceste legaturi si sa vezi daca pot fi transformate în parteneriate profitabile sau nu.

Daca vrei sa afli cum se stabilesc relatiile, cum sa-ti gasesti prieteni potriviti, un partener de afaceri potrivit sau un partener de viata compatibil, acest produs – „Parteneriate profitabile” – te învata, de la zero, cum sa faci acest lucru.

Cele doua CD-uri ce compun acest produs, împreuna cu booklet-ul de 80 de pagini, contin informatii importante despre cum poti tu sa performezi în planul relational.

Afla cum poti strânge în jurul tau persoanele si partenerii care sa te inspire si care sa te tina la un nivel competitiv de rang înalt!

Îti doresti sa ai relatii de succes pe termen lung?

Vrei sa te înconjori de prieteni potriviti, de parteneri profitabili si vrei sa cunosti un partener de viata compatibil?

« Parteneriate profitabile » este exact ceea ce ai nevoie! El reprezinta un ghid care îti propune sa te ajute în plan relational!

Iata ce subiecte vei gasi incluse în acest produs:

» Cum poti avea relatii de succes pe termen lung?

Vei afla care este Cheia Relationarii si vei descoperi lucruri interesante si utile pentru orice om care vrea sa dezvolte relatii.

» Cum se stabilesc relatiile?

Afli, concret, cum se stabilesc relatiile, cum sa-ti gasesti prieteni potriviti, un partener de afaceri potrivit sau un partener de viata compatibil.

» Cum sa stabilesti relatii cu clientii?

Vei sti cum sa intri în relatie cu un viitor client al tau care, poate, este un om foarte important pentru tine (un prospect esential pentru viitorul afacerii tale).

» Cum sa-ti cresti valoarea în ochii unui om?

Vei învata cum sa faci în asa fel încât valoarea ta perceputa sa creasca în ochii oamenilor. Vei afla ingredientul secret ce te ajuta sa interactionezi mai bine si mai des cu oamenii.

» Ce fac oamenii care nu reusesc sa aiba relatii de succes?

Vei sti, concret, ce fac oamenii care nu au relatii de succes, astfel încât sa faci invers decât ei. Vei cunoaste 3 principii pentru stabilirea relatiilor de succes, care pot fi aplicate cu mare usurinta de catre oricine.

» Cum obtii curajul de a-ti schimba mediul si de a intra în cercuri sociale noi?

Vei afla ce trebuie sa faci pentru a diminua stresul legat de schimbare. Vei învata strategii de crestere a curajului, inclusiv atunci când vine vorba sa abordezi oameni noi.

» Care sunt avantajele de a avea relatii de succes?

Relatiile de succes îti aduc oportunitati, bani si o stare de bine interioara. În materialul „Parteneriate profitabile” vei gasi, explicit, ce câstiguri personale ai tu de pe urma relatiilor de succes.

» Cum te ajuta relatiile în business?

Relatiile de succes în business îti elimina stresul, te fac sa te simti mai puternic, esti mai eficient si, metaforic vorbind, „prinzi aripi”, adica dispui de mai multa energie. În acest material, Andy ti-a pregatit o serie de întrebari care, daca vei raspunde la ele, te vor ajuta sa ai o afacere mai prospera, mai dezvoltata, mai evoluata.

» Cum se selecteaza prietenii?

Vei învata cum sa identifici tipul de om pe care ti-l doresti ca prieten. Îti va arata cum sa identifici valorile celuilalt si cum sa-ti dai seama daca merita sa investesti timp si alte resurse în relatia ta cu el.

» Cum sa te prezinti astfel încât, celalalt sa vrea sa legati o relatie?

Vei afla secretul functionarii unei relatii, precum si secretul care îi face pe oameni sa valorizeze si sa pastreze anumite relatii.

Educa-te, asa cum doar TU stii ca ai nevoie, si poti avea propriile tale Parteneriate Profitabile! Asculta ca sa intelegi! De Dragobete!!!

dragobete

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: