DE LA OBIECTIV LA REZULTAT – Workshop de Implementare CADOU de la ANDY SZEKELY

Iata ca si la inceputul acestui an, ANDY SZEKELY, probabil cel mai bun trainer si coach pentru performanta din Romania, pana la acest moment, ofera un cadou, un workshop de implementare a rezultatelor intitulat: DE LA OBIECTIV LA REZULTAT.

Acest worshop va fi LIVE si va avea loc in 5, dintre marile orase ale tarii: Iasi, Timisoara, Cluj, Bucuresti si Constanta, si se adreseaza … tuturor! 🙂

Unii oameni citesc cărți și au impresia că, dacă le-au citit, e ca și cum ar fi realizat ce scrie în ele…

Alții ascultă materiale audio și cred că asta îi face, automat, mai buni…
Alții merg la seminarii în care li se toarnă în cap tone de informație…

Secretul nu este, însă, DOAR să studiezi non-stop, ci … să ȘI implementezi non-stop ceea ce studiezi, iar această implementare poate începe din secunda în care ai aflat informația respectivă.

De fapt, cu cât aștepți mai mult momentul potrivit, cu atât mai mici sunt șansele de reușită.

Uite ce si-a propus Andy să faca pentru tine:

Va ţine un workshop de implementare în care vei putea sa îți scrii obiectivele și să le treci prin toate mecanismele necesare ca să aduci „informația în mușchi”… și să o faci acționabilă!

La capătul lui, vei avea lista clară cu obiective pentru următoarele 6 luni, planul de acțiune și toate elementele clasice ale obiectivelor puse la punct… Dar, vei avea mult mai mult decât atât:

Vei avea codificate ”în mușchi”, la nivel neurologic, acțiunile pe care urmează să le întreprinzi în perioada pe care ți-ai stabilit-o.

In acest workshop, Andy va folosi o tehnologie pe care o cunoaste și o aplica de 20 de ani, dar pe care nu a stăpânit-o niciodată la un asemenea nivel de rafinament ca acum.

Experienţa din ultima perioadă i-a adus, însă, piesa lipsa din puzzle și doreste să o împărtășeasca cu tine.

Te așteptam cu bratele deschise la acest workshop focalizat pe rezultatele tale în 6 luni, 2017… sau pentru anii care vor urma.

Este aproape gratuit…

Este cadoul mentorului meu, Andy Szekely, pentru tine.

Inspiratie,

Click aici, sau pe imagine, si rezerva-ti locul, in locatia cea mai apropiata pentru tine.
harta-eveniment-obiective

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: