Cum am obținut un interviu de la DEAN GRAZIOSI. În EXCLUSIVITATE!

Interviu EXCLUSIV cu Dean Graziosi

…Este primul interviu pe care multi-milionarul american l-a acordat cuiva din Estul Europei.

Pentru cine nu știe încă, Dean Graziosi, este recunoscut ca un antreprenor multimilionar de succes, un investitor în afaceri imobiliare, un filantrop și un autor a șase cărți New York Times best-seller, precum „Millionaire success habits” – carte vândută în milioane de exemplare, care îi învață pe cititori cum pot începe imediat implementarea unor obiceiuri care să le aducă succesul mult-dorit atât în viață, cât și în afaceri.

Underdog Advantage și Millionaire Success Habits, două cărți MUST READ
dacă vrei mai mult de la viața ta pe plan personal, profesional sau relaional

Personal, i-am citit doar ultimele două cărți, Millionaire success habits și Underachiever Advantage. Iar de Dean, am auzit pentru prima oară în urmă 5 sau 6 ani de la Tony Robbins și Joe Polish. Curios din fire și interesat de cele auzite, am căutat să aflu mai multe despre…

Iar în foarte scurt timp aveam să descopăr faptul că Dean Graziosi pune atât de multă pasiune în tot ceea ce face și este atât de dedicat în ai ajuta pe cei din jur, încât mi-am dorit și mi-am promis, într-un fel sau altul, să fac totul ca să îl cunosc și personal!

După ce i-am citit ultimele două cărți, după ce am început să îi urmăresc postările pe social-media, am devenit din ce în ce mai impresionat și interesat de activitatea sa. Și mi-am propus să fac totul posibilul să obțin de la Dean Graziosi un interviu.

Pentru că, sincer vorbind, m-am regăsit foarte mult în mesajele lui și în misiunea pe care și-a asumat-o alături de mentorul meu, Tony Robbins.

Cum am reușit să obțin acest interviu? Cât timp a durat?

Nu, nu a fost ușor! Din august, anul trecut, am trimis peste 50 de email-uri (53 mai exact) până să primesc un răspuns…

Iar răspunsul a venit pe 17 decembrie 2019 sub forma mesajului de mai jos:

Probabil că îți dai seama că pentru mine a fost cel mai frumos cadou de Crăciun…

Iar ce s-a întâmplat până la momentul propriu-zis al interviului (care a fost… ceva ce nu poți înțelege decât dacă îl vezi și îl asculți!) merită de asemeni povestit… Pentru că au mai fost câteva emoții trăite!

Chiar până în momentul planificat pentru a intra în direct! …

P.S. Vrei să vezi cum a fost? Click aici sau pe imaginea de mai jos și urmărește un interviu din care vei avea doar de câștigat! Îți promit! 👇👇👇

P.P.S. Cele 20 min. planificate au fost aproape… 40!!! Iar la final, te așteaptă și o surpriză! 😉

Interviu EXCLUSIV cu Dean Graziosi

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: