5 motive pentru care recomand DotCom Secrets, de Russell Branson

– O carte de marketing online OBLIGATORIE oricarui freelancer, antreprenor sau companii care isi doreste o promovare eficienta, potentiali clienti bine targetati care pot fi transformati usor in cumparatori si in final, mai multe vanzari!

De e recomand „DotCom Secrets” ca ghid de marketing online obligatoriu pentru orice persoana sau companie care are un minim un produs sau serviciu de promovat?

Iata doar 5 motive:

  1. Pentru ca desi a aparut in urma cu un an este deja best-selling book pe Amazon, New York Times, Wall Street Journal si USA Today (conform Morgan James Publishing)
  2. Pentru ca s-a vandut deja in peste 300.000 de exemplare si conform testimonialelor a condus la cresterea vanzarilor si a profitului la zeci de mii de persoane fizice si companii
  3. Pentru ca este recomandata de personalitati care cu siguranta ca nu au fost „platite” in vreun fel pentru a-si pune renumele in joc pentru a recomanda ceva „doar de dragul unui castig suplimentar”. Iata cateva: Dan Kennedy (care scrie si Cuvantul Inainte) , Tony Robbins, Jeff Walker (Product Launch Formula), John Lee Dumas (EntrepreneurOnFire), Liz Benny (KAPOW)
  4. Pentru ca pentru urmatoarele 10 zile poate fi achizitionata GRATUIT platind doar cheltuielile de transport din State, $7,95 (aprox. 30 lei) (vezi aici cat costa pe Amazon)
  5. Pentru ca imediat dupa ce primesti pe mail confirmarea comenzii cartii „DotCom Secrets” primesti ca BONUS accesul gratuit instantaneu la inregistrarea unui Workshop de 3 zile intitulat, „DotCom Secrets Ignite – Proven Secrets to Double Your TRAFFIC, CONVERSION & SALES For Any Product or Service Online”. (Sunt 10 video-uri de cate 60 min/fiecare). Doar pretul acestui workshop inregistrat este de $497!

Iti recomand sa iti comanzi aceasta carte chiar acum, de (daca nu ai facut-o inca) pentru ca pe langa faptul ca este foarte valoroasa ca informatie, o poti aplica tu sau cel care se ocupa cu marketing-ul la tine in firma) 

A simple process that ANY company can use to geometrically improve their traffic, conversion and sales online.” (Un proces simplu pe care orice companie il poate implementa pentru a-si creste geometric traficul, conversiile si vanzarile online) ~ Tony Robbins

I've underlined something in almost every page!  I wish I wrote this book – it's REALLY THAT GOOD!” (Am subliniat cate ceva in fiecare pagina! Mi-as fi dorit sa fi scris eu aceasta carte – este CU ADEVARAT FOARTE BUNA) ~ Jeff Walker

Mai jos este un screenshot cu cateva review-uri de pe Amazon. (La momentul redactarii acestui articol erau 312 review-uri)

amazon-review

Daca tu consideri ca acest articol poate fi util si altcuiva impartaseste-l cu inima deschisa. Asa cum o fac si eu!

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: