Dr. OZ in România la Gala pentru excelenţă în sănătate

Shares

dr.oz

Intr-o premieră absolută pentru România, celebrul realizator al emisiunii „The Dr. Oz Show”, Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, unde, va participa la Gala pentru excelenţă în sănătate, unde va şi acorda însuşi premii

Gala se va desfasura in seara zilei de 25 mai, de la ora 19:00, fiind un eveniment dedicat exclusiv personalităţilor importante din lumea medicală din România!

Cu ocazia sosirii in România, Dr. Oz va participa însă şi la un eveniment LIVE adresat tuturor doritorilor, in care va vorbi despre:

  • preventia multora dintre bolile specifice acestui deceniu si nu numai, despre modalitati de hidratare si detoxifiere corecte pentru organismul nostru, va vorbi despre hipertensiune si boli pulmonare
  • hepatita, diabet si boli cardiovasculare, despre metode de preventie si tratament ale acestora.

askoz-badgeIn acest eveniment live, Dr. Oz ne va incanta cu cateva dintre demonstratiile sale practice in care ne prezinta ce putem face singuri pentru a fi mai sanatosi.

Si tot in acest eveniment, il poti auzi pe Doctor OZ raspunzand direct la intebarile ce privesc problemele noastre specifice de sanatate.

Ii poti pune si tu o intrebare legata de sanatate, intretinere sau preventie care are insemnatate pentru tine folositi formularul: Intreaba-l pe Dr. OZ (click pe imagine)

Si tot cu ocazia sosirii in Romania, Dr. Mehmet Cengiz Oz, alias, Dr. Oz a adresat un mesaj video românilor care il aşteaptă pentru prima dată la Bucureşti, pe 25 mai. Urmareste-l mai jos:

Dragi prieteni, abia aştept să ajung la Bucureşti, în România. Ştiu că sunteţi oameni ospitalieri şi că aţi oferit lumii mari personalităţi, cum ar fi Nadia Comăneci şi Ilie Năstase”. Cu aceste cuvinte îşi începe celebrul Dr Oz mesajul sau către românii care îl aşteaptă, pentru prima dată în România, pe scena de la Sala Palatului din Bucureşti.

Conferinţa “Take your life to the next level”, dedicată stilului sănătos de viaţă, va avea loc pe 25 mai 2016, începând cu ora 9:00. Pe scena de la Sala Palatului din Capitală, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health&Lifestyle şi ne va oferi sfaturi menite să ne ajute să ne îmbunătăţim viaţa. Gazda evenimentului, la care vor mai participa, ca invitati, Dr. Victor ClaticiAndy Szekely , Andreea Raicu si Conf.univ. Dr. Lygia Constantinescu, va fi Dragos Bucurenci.

Vei fi si tu prezent la Sala Palatului pe 25 mai?

Mehmet-Oz-Hero_0

 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: