Cum sa-ti eficientizezi relatiile cu ajutorul comunicarii video de la iWowWe? GRATUIT!

Photo

Bun regasit!

De la bun inceput tin sa iti marturisesc ca o alta intalnire, un alt eveniment la care am participat, a avut rolul de a-mi intari convingerea ca nimic, chiar nimic din ce ti se intampla … nu este intamplator in lumea asta!

Probabil ca undeva, acolo sus, acel cineva care ne iubeste, stie el mai bine ca oricine altcineva, cand sa ne dea imboldul potrivit pentru ca pregatirea acumulata sa se intalneasca cu prilejul(oportunitatea) – cum spunea Seneca – pentru a rezulta SUCCESUL!

De ce afirm asta? 
Iti raspund imediat, in cateva cuvinte.

Toti cei care ma cunosc, stiu ca pana  in urma cu 5 ani, prins fiind in tumultul afacerilor off line, eram complet strain de calculator, stiinta sau tehnica precum si de tot ce insemna noutati ale tehnicii si tehnologiilor informationale! Aveam angajati care se ocupau de sectorul acesta! 🙂 Eu eram prins cu altele… Si probabil… nu era momentul sau nu eram pregatit suficient …(in opinia ingerasului!) 🙂

Treaba este ca, din moment ce am descoperit … tehnologia Internetului(cu toate ispitele si secretele ei, aplicatii, limbaje, afaceri online) … ce a urmat a fost, dragoste la prima vedere! Si asa a ramas! (avantajul e ca in loc sa imbatraneasca, mereu pare sa re-nasca si sa se reinventeze!) Aceasta dragoste a facut sa cresc si eu precum Fat Frumos intr-un an precum altii in 5, dandu-mi in acelasi timp posibilitatea de a cunoaste oameni frumosi, care mi-au devenit colaboratori sau clienti, mentori…

Astazi, pot afirma fara lipsa de modestie, ca sunt un specialist si ofer consultanta online in tot ce priveste initierea si dezvoltarea unei afaceri de la zero pornind de la descoperirea vocatiei si a pasiunilor proprii, impletite cu cerintele si nevoile pietii, cu toate etapele ce le presupune aceasta: planificare, implementare, promovare, monetizare si control!

investors

Dar sa las lauda la o parte, caci nu de mine vreau sa iti povestesc astazi, ci despre dezvoltarea unei afaceri noi de milioane de dolari, afacere careia m-am alaturat, si care este condusa de un grup de oameni de invidiat! Si cand spun asta, nu sunt vorbe in vant, caci  de Bill Starkey (30 de ani experienta in afaceri si marketing), Dick Conrad (investitor si board manager in companiile DELL si Hp), Michael Stewart(un inginer investitor in IBM si INTEL si care a facut parte din echipa  ce a inventat cipul) si Rod Cannion, fondatorul celei mai mari firme din domeniul tehnologiei de calcul, COMPAQ, nu cred sa existe IT-ist de care sa nu fi auzit!

Dupa cum iti spuneam, cei patru au pus bazele unei companii de miliarde  de dolari in domeniul tehnologiei informationale, in 2007, fiind prima companie care dezvolta tehnologia de comunicare video. Dupa patru ani de activitate pe piata americana, perioada in care datorita serviciilor inovatoare de inalta clasa au castigat peste 2.000 de parteneri (si nu orice fel de parteneri, ci companii mari, precum American Airlines, Johnson&Johson, Procter&Gamble, Ford, Wells Fargo s.a.), s-a hotarat intrarea pe alte piete, astfel ca, in mai putin de doi ani, a reusit sa patrunda in peste 100 de tari!!!

Asta este si normal, caci trebuie sa fii orb ca sa nu vezi cat de repede si inteligent avanseaza tehnologia. Si daca iti voi mai spune ca in doar 3 ani, din 2007, doar domeniul comunicarii video a generat un profit de 5 milioane $, dupa inca 1 an, acesta s-a dublat la 10 miliarde $, iar in 2012 s-a atins suma de 100 miliarde de $, o sa zici ca oau!!! Asta este imposibil!

Insa eu o sa iti spun ca este perfect posibil si adevarat, iar tentativa de crestere se pare ca nu se va termina in curand! Dezvoltarea video-comunicarii pe Internet se pare ca de-abia acum incepe! Iar conform specialistilor in urmatoarele 24 luni acest segment preconizeaza o crestere de 300%!!!

Din cate stiu eu, pana acum nu a mai existat in nici un domeniu, niciodata si nicaieri o asemenea crestere in toata istoria omenirii!

In urmatorii 2 ani, modul de comunicare al lumii se va schimba radical, iar compania de care iti vorbesc, iWowWe si careia Better Business Bureau  i-a atribuit in 2011 premiul pentru excelenta , va avea o parte semnificativa din rezultatele acestei schimbari.

Dupa cum iti spuneam, iWowWe este proprietarul primului sistem de video-email, dezvoltand aceasta tehnologie in 2007, acest serviciu GRATUIT personalizabil fiind recunoscut ca unic pe piata. A aparut pe piata un serviciu concurent, Talk Fusion, insa cu un abonament lunar destul de piparat zic eu, 35 $/luna !!!

Click aici sau pe imagine si trimite primul Video-Email personalizat. E GRATUIT!

free-video-email

Ti-am spus ca orice video-email se poate personaliza, iar asta inseamna ca, atat ca persoana cat si ca si companie, iti poti schimba cand vrei si cum vrei, atat fundalul (cu o imagine proprie sau cu un template profesionist realizat existent) cat si mesajul video pe care il trimiti. Imagineaza-ti de exemplu, ca deschizi emailul si descoperi o imagine cu un slogan placut insotite de un mesaj personal, o urare sau o declaratie de dragoste! Nu suna interesant?

Sau, daca te ocupi cu partea de marketing intr-o companie, stii cu siguranta ce ai de facut! Nemailuand in considerare faptul ca acest serviciu are functie de integrare Youtube si Facebook, neexistand, practic, nici un domeniu al vietii unde sa nu-i gasesti intrebuintare!

Tot ce am spus pana aici ar putea sa sune a reclama, dar … chiar imi place si sunt entuziasmat sa vorbesc despre asta. Imi da un sentiment de Wow! 🙂

Conform specialistilor, 93% din comunicare este nonverbala, formata din 7% comunicarea interumana reprezintata de cuvinte, 55% de limbajul corporal…. si 38%  din tonalitatea vocii… . Adica, mimica fetei, tonul vocii, sclipirea ochilor, rictusuri ale fetei, elemente ce pot aduce un plus(sau un minus) in transmiterea unui mesaj al cuiva.

Acum, imagineaza-te entuziasmat si bucuros, stand in fata calculatorului (laptop, iPhone, iPad, tableta sau orice dispozitiv mobil inteligent) si inregistrand un mesaj prietenilor… Sau folosind broadcastingul intretinandu-va LIVE! Nu e minunat?

La fel poti proceda si ca propietar de afacere in cazul cand doresti sa trimiti un video-newsletter, o oferta sau pur si simplu un mesaj prin care sa tii legatura cu clientii! Cunoscand pretul unui minut de reclama tv, radio sau mass-media, vei aprecia imediat imensele beneficii pe care le poti avea cu aceste servicii pe care le pune la dispozitie compania iWowWe.

Sondajele efectuate in SUA scot in evidenta faptul ca doar 1% din populatie raspunde la e-mailurile sub forma de text venite de la companii pe cand in cazul video-emailurilor, rata de raspuns este intre 10-12%!!! Mai mult decat semnificativ!

De aceea, eu cred ca orice om de afaceri ar trebui sa foloseasca acest instrument gratuit unic, video-emailul – ca pe cel mai eficient instrument de marketing online, pentru mai multe motive din care voi enumera doar cateva:

  • o foarte buna comunicare cu clientii si cu partenerii de afaceri,
  • a ajunge la noi clienti mai usor si a economisi bani,
  • conectare usoara si reinventarea modului in care au acces la piata.

La fel pot spune si despre inca 3 servicii online noi dezvoltate de iWowWe: autoresponderul, video-conferinta si broadcastingul (transmisiunea directa bazata pe web), solutia dominanta a comunicarii video!

Aceste servicii stau la baza comunicarii profesionale atat in afaceri cat si in viata de zi cu zi!

La inceput, serviciul de video-conferinta a fost creat pentru a usura comunicarea in afaceri, insa, compania iWowWe a inteles ca produsul poate fi aplicat si in sfera privata cunoscandu-se cazuri in care partenerii au dorit sa tina conferinte chiar si cu 30 de persoane deodata!  De exemplu, pe Skype, 30 mil. de persoane sunt in permanenta online, in convorbiri personale, majoritatea desfasurandu-se intre 2 persoane. iWowWe a dezvoltat aceasta idee, astfel ca a ajuns sa ofere posibilitatea la 5o de utilizatori online sa desfasoare o conferinta prin 8 canale, simultan, deci o video-conferinta nu se reduce doar la 2 persoane!

Cu ajutorul broadcastingului – transmisiune directa, o persoana poate tine o prezentare sau poate transmite prin video informatii care pot fi vizualizate in acelasi timp de sute de persoane. Pe langa moderator, mai pot participa inca patru in transmisiune, din care 2 persoane, sunt simultan auzite si vizualizate chiar in sistem HD cu voce si imagine perfecta. Chiar daca se afla in locatii diferite!

Ce iti mai pot spune e ca serviciul de video-conferinta si broadcastingul nu sunt doar niste servicii noi sau branduri pe Internet, ci sunt sisteme de comunicare foarte complexe si de maxima siguranta, oferind mult mai multe decat ti-am spus eu aici sau orice alt sistem de pe piata!

Cam atat am avut de spus legat de unul dintre proiectele in care m-am implicat recent ca Membru Fondator cu tot sufletul si de care sunt foarte entuziasmat, dar de care nu vreau sa iti spun mai multe decat daca vei alege sa ma intrebi tu printr-un comentariu mai jos sau printr-un replay la newsletter, cu titlul iWowWe!

Pana data viitoare, te salut cu drag si iti urez sa … ai succes in tot ce faci!

Si…apropo, click aici si beneficiaza si tu acum de Video-Emailul GRATUIT de la iWowWe!

Sanatate, Bogatie, Prosperitate!

P.S. Daca ti-a placut acest articol sau daca consideri ca poate fi util si altora, ajuta-ma sa-l facem cunoscut in ce modalitate consideri tu mai potrivita: mail, share, tweet, etc. Iti multumesc!

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: