Esti in stare de flow sau de frustare? (video)

Shares

Bucuresti 25, Aprilie 2013 , o persoana – 190 lei ;  doua persoane – 220 lei    Înscrie-te acum!

In urma cu 2 saptamani participam la un seminar despre care nu am apucat sa scriu nimic, Personal Power, desi a fost unul care mi-a placut foarte mult si de la care am plecat cu certitudinea ca in cursul acestui an vom putea avea si la Iasi o sesiune de Firewalking mers descult pe carbuni incinsi! (apropo, daca iti doresti si tu „o experienta de putere personala si o metafora pentru posibilitati, o oportunitate ca oamenii sa produca rezultate despre care credeau pana atunci ca sunt imposibile” cum o numeste Anthony Robbins, nu ezita sa imi lasi un comentariu mai jos sau chiar sa ma contactezi)

In cursul acestui seminar, Bruno Medicina, un performance coach care de 30 de ani isi concentreaza atentia asupra imbunatatirii performantelor in orice domeniu, cu o atentie speciala asupra vanzarilor, sportului si muzicii, domenii în care actioneaza ca profesionist si trainer, a tinut o conferita despre starea de flux, ca si punctul cel mai important al performantelor. (voi reveni intr-un articol ulterior despre acest seminar, caci merita mai multa atentie).

Astazi dimineata am revazut un video, vechi de vreo 2 ani, cu Vishen Lakhiani, un tanar care si-a castigat o reputatie internationala (dar si o afacere cu venituri de 7 cifre!) prin modul aparte de gandire, atunci cand vine vorba de afaceri si de succes.

In inregistrarea pe care ti-o propun, si care mi-a adus aminte de cursul lui Bruno, Vishen explica la randu-i importanta a 2 elemente pe care noi, ca antreprenori, ne confruntam ades; dar mult mai important, te ajuta sa intri in starea de flux si sa pui STOP frustarilor!


Te invit sa savurezi acest video dupa care sa imi spui, printr-un comentariu, care crezi tu ca este partea cea mai puternica din tot ceea ce spune Vishen Lakhiani?

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: