Evenimentul de business al anului 2015: Robin Sharma la Bucuresti. Detalii complete!

dragos-bucurenciDragos Bucurenci va fi gazda celui mai important eveniment de business din Romania in 2015: Best performance tactics for success, sustinut de unul dintre cei mai renumiti specialisti din lume in domeniul leadership-ului: Robin Sharma. Seminarul va avea loc in data de 17 septembrie, incepand cu ora 8:30, inSala Events Hall de la Alexander Hotel, din Bucuresti.

Va fi o mare onoare pentru mine sa prezint cel mai important eveniment de dezvoltare personala al anului 2015 din Romania si sa-l introduc pe unul dintre cei mai de succes autori din acest domeniu la nivel mondial. Ii sunt recunoscator lui Robin Sharma pentru ca, datorita lui, milioane de oameni isi ridica in fiecare zi stacheta mai sus si reusesc sa fie mai buni”, a declarat entuziasmat Dragos.

Absolvent al programului de Master in Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business si certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP, Dragos Bucurenci a fost ales sa prezinte singurul eveniment public din Europa al lui Robin Sharma, in 2015.

Cei prezenti la eveniment vor afla de la Robin Sharma:

  • care sunt top 7 obiceiuri ale leaderilor extraordinari (Leaders Without Titles);
  • cele mai performante 8 tactici pentru a avea rezultate deosebite, mai ales in perioade foarte intense si pline de provocari;
  • tacticile specifice pe care companiile de succes le folosesc pentru a face o treaba extraordinara;
  • cele 4 unelte pentru a avea echipe foarte performante si o cultura organizationala castigatoare, dar si…
  • lectii de leadership personal pentru a rezista in perioade turbulente si arta de a fi focusati si in perioade incerte.

Agenda evenimentului cuprinde un moment energizant, in deschidere, cu trupa Drum Café, dar si discursurile motivationale despre leadership ale antreprenorilor romani de succes: Andy Szekely, initiatorul Fundației Alpha Leadership, Bogdan Comanescu, fondatorul Accelera si Andrei Rosu, romanul care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente.

Mai multe detalii despre eveniment pe www.robinsharmabucuresti.ro

Seminarul Best performance tactics for success este organizat de Anca Pascu, CEO Diamond Experience, si este sponsorizat de ALTEX,FLANCO si Accenture.

Parteneri: TVR, Romania Libera, Academia Catavencu, Casa mea, Caminul, Agerpres, Business Review, AmCham Romania,Business24, ziare.com, qmagazine.ro, calendarevenimente.ro, 9am.ro, romania-insider.com, citycompass.ro, business-adviser.ro, managerexpress.ro, manager.ro, thetrends.ro, eva.ro, ele.ro, leadershub.ro, stephanadrian.ro, talentkeepers.com, desprespa.ro, accelera.ro, aisucces.ro, andreearaicu.ro, revista Cariere, Happy Tour, Netopia Mobil pay,  Avocatura, Khastalia

Despre Dragos Bucurenci

Dragos Bucurenci este consultant, trainer de comunicare, jurnalist si activist civic. A format peste 1.000 de manageri romani in public speaking, storytelling si comunicare interpersonala si a primit Premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

A fost vreme de un an consilierul de comunicare al comisarului european pentru politici regionale, iar in Romania a construit doua organizatii de protectie a mediului, Asociatia “Salvati Dunarea si Delta” si Asociatia Mai Mult Verde.

2015-09-08_1714

Despre Robin Sharma

Robin Sharma este o autoritate universal recunoscuta in domeniul leadershipului, a performantei de varf si a organizarii vietii si autor a numeroase  lucrari foarte apreciate in toata lumea, printre care fenomenalul blockbuster „Liderul fara functie”, dar si a best-sellerului international “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul”.

Robin Sharma este o personalitate care a aparut in sute de publicatii de elita, de la USA Today si Succes Magazine, pana la Financial Post, The Glode and Mail. Robin a fost si protagonist in propria sa emisiune la PBS si a aparut in peste 1.000 de emisiuni la radio si televiziune (NBC, CBS, CTV). Este foarte solicitat in toata lumea ca orator si adesea se afla pe aceeasi scena cu personalitati precum Dr Phil, Deepack Chopra, Bill Clinton, Christopher Reeve, Jack Welch sau regretatul Dr.Wayne Dyer.

Printre clientii sai se numara corporatii majore din Fortune 500 (Microsoft, FedEx, IBM, General Motors, Kraft), asociatii si institutii de sanatate.

De asemenea, Robin Sharma este life coach pentru manageri, antreprenori si pentru unii dintre cei mai de success oameni de pe planeta (Richard Branson de la Virgin).

Sharma este in top 5 la nivel mondial, in domeniul leadership-ului,si a primit premiul Golden Gavel, acordat de Toastmasters International. Totodata, in anul 2013 a fost inclus pe locul 5 in lista celor mai buni profesionisti in leadership la nivel international (International Leadership Professional Gurus).

Citeste ultimul interviu aici, in care Robin Sharma vorbeste despre evenimentul din Romania.

banner

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: