Exemplu de Succes in SOCIAL MEDIA – Marta, Ana si Beck (video)

Shares
Aseara, dupa 24 de ore de la postarea videoclipului de mai jos, se adunasera peste 67.000 de vizualizari si multe, foarte multe aprecieri. Cu un concept, aranjament, voce si chitara, marca  Marta Cotuna, alaturi de alte doua voci extraordinare puse in valoare de Ana Hutu si Beck Corlan, acest filmulet postat pe YouTube, face o trecere in revista a muzicii usoare romanesti din anii 1930 pana in prezent, reprezentand  un model perfect de campanie VIRALA IN SOCIAL-MEDIA.
Desi ideea în sine este una extraordinara, acesta fiind doar un material de autopromovare pentru artistele aflate la început de cariera, poate insemna tot atat de bine o lectie de marketing si PR de care ar trebui sa tina cont si altii, si pentru care merita toata aprecierea, la fel ca si pentru prestatia artistica. Conform declaratiilor de pe pagina de Facebook a Martei, www.facebook.com/marta.cotuna  Acceptam criticile dar nu jignirile asa ca am dezactivat optiunea de comentarii de pe pagina de youtube. Voi continua sa promovez muzica buna româneasca.” 

Personal, cred ca vor fi multe aprecieri, caci fetele chiar canta bine-(mi-au amintit si mie de anii adolescentei :)) iar criticile, daca vor veni, vor fi in cea mai mare masura constructive. Sunt curios sa aflu ce parere aveti si voi?

Conform anuntului publicat in Libertatea, autorii acestui proiect inedit spun ca, „clipul evolutiei muzicii românesti este inspirat de Collective Cadenza si s-a nsscut din dragoste pentru România si din dorinta de a promova muzica româneasca. Concret, acest proiect se vrea a fi o reprezentare subiectiva a realitatii despre muzica usoara româneasca.

Numele artistilor interpreti au fost mentionate pentru ca, de regula, acestia sunt asociati cu piesele, chiar daca nu sunt neaparat si compozitori sau textieri, fara a submina însa contributia acestora din urma.
Dupa ce au dat dovada de creativitate si originalitate, fetele invita la un regal muzical, sâmbata, 19 octombrie, ora 21:00, în Daos, loc ales pentru prezentarea concertului de debut si pentru lansarea primului album al Martei, înregistrat si produs independent.
Biletul de intrare costa 10 lei. La reusita spectacolului vor contribui Marta (voce, chitara electrica, pian), Adrian Schiopu (tobe), Razvan Marcuci (chitara bas, voce), Johnny Kui (chitara electrica), Mihai Popa (chitara electrica), Ana Hutu (voce) si Beck Corlan (voce si clape).”
 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: