Flamand dupa o schimbare? Iti iubesti copiii? Trebuie sa vezi acest film! (video)

Shares

 Secretele frumusetii indelungate si super potenta sexuala,

copii frumosi si sanatosi? Se poate!

 

Dupa ce am vizionat acest film, cu un personaj care mi-e simpatic, Jamie Oliver am stat si mi-am analizat putin viata din punct de vedere al alimentatiei de pana acum,  a ceea ce am daruit copilului meu, copiilor rudelor sau prietenilor mei …  iar concluzia la care am ajuns, nu mi-a placut deloc! Caci imi plac, si ne plac  duciurile,  la nebunie! Cui nu-i plac? Nu-i asa?

Impartasindu-ne intamplari marcante de pe parcursul derularii campaniei „Invata fiecare copil sa manance sanatos„, Jamie Oliver, face pe parcursul a aprox. 20 de min. un adevarat show in stilu-i aparent stangaci, dar nostim, la finalul caruia parca nu-ti mai vine sa razi… Jamie Oliver sustine cu fervoare o lupta impotriva ignorantei noastre in ceea ce priveste alimentatia, iar aceasta prezentare a fost desemnata Castigatoare a Premiului TED!

Sunt sigur ca, continutul acestui  film v-a rezona cu multi dintre voi cei care cautati solutii pentru o viata sanatoasa,  plina de bucurii si de succese, dar mai ales atunci cand copilul v-a intreba: Ce imi dati astazi dulce, mami, tati??? 

Oferiti mai departe informatiile pe care le-ati aflat, impartasiti cu cei din jur, caci persoanele carora le vor folosi cel mai mult aceste informatii sunt cele care nu au resurse sau acces la tehnologie, nu au statut si nu au putere. Lor, oferitile aceste informatii caci,  cine stie, poate pentru unii dintre ei aceste  lucruri s-ar putea sa  le  schimbe semnificativ cursul vietii.

Update:

N ici nu am postat bine, caci primul supervizor 🙂 -fiica-mea, m-a si apostrofat: solutii, alternative, tati!  M-am conformat, am cautat si iata ce solutii am gasit:

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: