Gala Aniversară Business Days 2022

Shares

Miercuri, 03 Noiembrie 2012, la hotel Radisson Blue din București, va avea loc Gala Aniversară Business Days. Este cel mai așteptat eveniment din România în care prin premiile speciale aniversare se dorește celebrarea performanței în mediul de afaceri românesc.

Pentru că de peste 12 ani seria de evenimente Business Days și-a propus să ajute antreprenorii și managerii din România să ajungă oameni de succes, capabili să-și transforme afacerile în companii performante și competitive, la Gala Aniversară Business Days vor fi premiați antreprenorii și managerii români care prin viziune, inovație, creativitate, ingeniozitate, leadership, excelență, comunicare transparentă, munca temeinică și perseverență care au creat și conduc afaceri cu impact în economia și societatea româneasca.

Ei sunt acei „oameni ciudați și neînțeleși” (cum îi definea Steve Jobs) care generează inspirație și produc schimbări în bine.

Care acționează cu responsabilitate și care sunt pionieri în transformarea digitală și in tehnologizarea universului în care își desfășoară activitatea și în care au ales să trăiască, să întemeieze o familie și să-și crească copiii, lăsându-le moștenire o lume mai bună…

Vezi mai jos câteva imagini din edițiile prececente:

Filozofia în jurul careia s-a construit această serie de evenimente are la bază conectarea liderilor de azi la oportunitățile de mâine. De altfel, fiecare eveniment a oferit, chiar de la prima ediție, acces la resurse de învățare și dezvoltare profesională atat pe durata evenimentelor, cât și ulterior prin platforma online Business Days.

În această ediție ce aniversează 12 ani de activitate, în calitate de partener, ne bucură că avem oportunitatea de a putea oferi celor care doresc, posibilitatea de a

F. IMPORTANT DE REȚINUT!!!
Inscrierea se face pe DOAR pe link-urile de mai sus, pana cel tarziu luni seara, ora 22:00!

Alege să fii inspirat, alege să te dezvolți profesional și personal , să construiești relații și să fii deschis către oportunități.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: