GERRY ROBERT FREE CONFERENCE: THE MASTERING GROWTH

Shares

1

3MartieÎn weekendul 30 ianuarie – 1 februarie mai multi cunoscuti de-ai mei au participat la seminarul Publish A Book & Grow Rich, seminar ce a avut loc la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti si a fost sustinut de GERRY ROBERT, un tip exceptional declarat de New York Times drept „cel mai bine vandut autor” pentru cartea sa, The Millionaire Mindset. Acest seminar mai avusese loc odata, in 12 noiembrie anul trecut si de la doua cunostinte(Eliza Nitescu si Florin Pasat) auzisem doar lucruri demne de lauda.

Nici de aceasta data nu am reusit sa ajung, desi eram inscris, pentru ca am ales cursul de Mastering Public cu Amalia Sterescu (si am ales bine!). Si afirm asta din  2 motive:

  1. Am avut ocazia sa particip la unul dintre cele mai bune si mai concentrate cursuri livrate intr-un stil elegant si extrem de profesionist.
  2. Exista posibilitatea sa ajung la Bucuresti si sa nu pot intra la eveniment!!!

De ce?

Pentru ca, asa cum spuneam, au fost mai multi cunoscuti de-ai mei, insa cativa dintre ei au ramas pe afara, sala de 200 de locuri de la Mariott dovedindu-se neîncapatoare pentru cei aproximativ 500 de oameni care venisera la eveniment si doreau sa intre!!! Iar o mare parte dintre acestia veneau din provincie(Craiova, Constanta, Iasi…)

Este drept ca la sfarsitul primei zile de seminar, Gerry Robert a inregistrat un scurt mesaj video in care isi cere scuze pentru aceasta situatie si in care promite sa se „reintoarca” cat de curand, dupa consultarea agendei.

Au fost trei zile extraordinare, în care am învatat foarte multe lucruri despre cum sa folosesti o carte ca ai instrument de marketing, si sa îti promovezi activitatea. Este uluitor ce idei ne-a împartasit Gerry Robert, autorul best-sellerului The Millionaire Mindset si totodata omul care conduce compania Black Card Books.

Asa se face ca pe 3 Martie, Gerry Robert va reveni la Bucuresti pentru un eveniment de o zi in care, alaturi de echipa sa iti va oferi cateva strategii pentru sanatate si prosperitate in 2015, strategii si metode prin care sa faci fata noii economii si care s-au dovedit a fi foarte eficiente pentru toti cei care le-au folosit.

Toti participantii la seminariile lui Gerry Robert afirma in unanimitae ca este uluitor ce idei si solutii geniale poate oferi acest om. Si toate acestea GRATUIT!!!

„Au fost trei zile extraordinare, în care am învatat foarte multe lucruri despre cum sa folosesti o carte ca ai instrument de marketing, si sa îti promovezi activitatea. Este uluitor ce idei ne-a împartasit Gerry Robert, autorul best-sellerului The Millionaire Mindset si totodata omul care conduce compania Black Card Books.” – Florentina Berlan, autor „Povestind matematica

Astfel ca, daca vrei si tu sa afli …
– cum iti poti creste productivitatea,
– cum sa te folosesti in mod eficient de publicitatea gratuita,
– cum sa te folosesti cu eficienta de social-media si sa iti cresti semnificativ vanzarile,
– … si multe alte secrete si strategii care te pot conduce la a castiga cat mai multi bani, NU trebuie sa iti permiti sa ratezi aceasta UNICA ocazie!

Inregistreaza-te acum caci locurile sunt limitate iar cerintele sunt mari!
http://bit.ly/TheMasteringConference

succes-ACUM

ATENTIE! Organizatorii au dat garantia ca nu se va mai intampla ce s-a intamplat in ianuarie, si ca in momentul in care se vor ocupa cele 200 de locuri sistemul de inscrieri se va inchide automat!

 

Asa ca, daca vrei sa fii in sala, intra acum si rezerva-ti locul: http://bit.ly/TheMasteringConference

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: