INNOVENTURE – International Conference

Shares

Un eveniment îți oferă întotdeauna o singură șansă…


Pe 16-17 Mai 2019, la Iași, orașul culturii și inovației, se va desfășura
cea mai mare convenție de inovație și transfer tehnologic din regiune, INNOVENTURE 2019.

Cu acest prilej, AISUCCES.ro și Loop Operations te invită să participi la două zile de conferință care vor aduce inovația mai aproape de tine și de afacerea ta.

Înscrierea la Conferință este GRATUITĂ, se va asigura traducere simultană, iar participanții îi vor putea urmări pe cei 25 de speakeri români și internaționali – lideri în construcția de ecosisteme de inovație care vor veni să prezinte oportunități, bune practici, metode și instrumente utile în pregătirea afacerii în contextul provocărilor care urmează.

Inovaţia este noua dimensiune de bază a mediului antreprenorial. Adoptarea de tehnici şi instrumente noi, transferul tehnologic, antreprenoriatul în inovare, toate acestea sunt esenţiale pentru ca mediul de afaceri să prospere în mod sustenabil. Pentru a deveni competitivi în economia globală, antreprenorii români au nevoie de ghidare în obţinerea de finanţări, de sprijin din partea partenerilor publici şi sociali, de cercetare, inovare şi dezvoltare şi de informaţii relevante, în timp real.

RODICA LUPU, CEO Loop Operations

Poți PARTICIPA și tu la toate cele 4 panel-uri de dezbateri: 

  • Ecosisteme de inovatie,
  • Industria 4.0,
  • Managementul și Finanțarea Inovației și
  • Povești de Succes

Totodată, vei putea urmări cele 12 workshopuri de analiză aprofundată care îți vor fi puse la dispoziție.

Mai mult, te vei putea CONECTA cu mai bine de 200 de reprezentanți din toate zonele responsabile de promovarea și implementarea inovației: mediul academic, institute de cercetare , incubatoare, autorități publice, asociații de afaceri, intreprinderi mici și mijlocii și companii mari etc..

Conferința Internațională Innoventure îți oferă și posibilitatea de a face parte din rețeaua InGenius NET, care reunește stakeholders din toate zonele spiralei cvadruple al inovării: sectorul privat, mediul academic, autorități publice și ONG-uri.

Studiază aici Agenda Conferinței și înscrie-te, cât mai prinzi un loc!Împreună putem creiona o hartă coerentă pentru dezvoltarea unui ecosistem de inovare sănătos.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: