Intalneste-o GRATUIT pe Lise Bourbeau!

Dupa cum ai auzit probabil, deja, celebra scriitoare canadiana LISE BOURBEAU, autoare a nenumarate best seller-uri – va sustine in primul week-end al lunii noiembrie, un atelier UNIC la Bucuresti – „Asculta-ti Sufletul„. Mai multe detalii despre acest atelier poti afla aici.
Vanzarile cartilor Lisei Bourbeau au depasit 3 milioane de exemplare iar metoda ei terapeutica este apreciata si implementata in 22 de tari!!!

Joi insa, pe 30 octombrie, in intervalul 17.30-18.00, Lise Bourbeau va fi prezenta si in cadrul Festivalului de spiritualitate si terapii Complementare A NOUA DIMENSIUNEocazie in care cine doreste, are  sansa speciala de a o cunoaste personal pe Lise Bourbeau si de a afla raspunsul la intrebarea ce nu o data te-a tulburat: Ce vreau sa se transforme in viata mea?

Evenimentul are loc la Unirea Shopping Center, etaj 2, aripa Calarasi, iar INTRAREA ESTE LIBERA!

asculta-ti corpul

Intr-o prezentare scurta dar plina de esenta pe care celebra autoare o va face , iti poti gasi un raspuns cautat demult!

Iar raspunsul poate fi unul, mai multe sau toate cele de mai jos, la a caror descoperire va contribui decisiv intalnirea cu Lise Bourbeau.

– vreau sa stiu daca relatia de cuplu in care ma aflu este cea care ma ajuta sa evoluez sau dimpotriva, ma tine in loc
– vreau sa gasesc care este directia potrivita pentru mine acum cand sunt la o rascruce de drumuri si nu stiu incotro sa merg
– vreau sa pot lua o decizie atunci cand fiecare din solutii par a fi in acelasi timp potrivite si gresite si nu ma pot opri asupra niciuneia
– vreau sa descopar daca activitatea profesionala pe care o defasor este sau nu in acord cu misiunea mea de viata
– vreau sa constientizez care stil de viata si de alimentatie imi sustine cel mai bine obiectivele pe termen lung si ma ajuta sa ma reincarc cu energie si vitalitate
– vreau sa inteleg ce valori, principii de viata, credinte ma propulseaza pe spirala ascendenta a evolutiei mele si ce prejudecati, mentalitati, tipare de gandire sau emotionale ma tin in loc sau chiar ma trag in jos.

Aceste teme vor fi dezvoltate pe larg, in atelierul Asculta-ti Sufletul, sustinut de Lise Bourbeau in 31 oct-1,2 noiembrie.  Detalii despre acest atelier de exceptie puteti afla de aici, dar si joi, chiar de la autoare.

Cui se  adreseaza intalnirea speciala de joi seara:
Fiecarei persoane care doreste sa isi intalneasca sufletul, sa isi cunoasca nevoile reale si sa isi inteleaga menirea si propria ratiune de a fi.

Cartile autoarei publicate de Editura Ascendent, www.edituraascendent.ro le puteti rasfoi si cumpara si la Standul Editurii Ascendent aflat in cadrul Festivalului de Spiritualitate A NOUA DIMENSIUNE pe toata durata desfasurarii acestuia, in perioada 29 oct – 2 nov, la Unirea Shopping Center, etaj 2, aripa Calarasi: https://www.facebook.com/aNouaDimensiune

La intalnirea de joi seara cu Lise, aveti ocazia sa cereti si sa primiti un autograf de la celebra autoare!

Lise Bourbeau, are, pana la ora actuala, 21 de carti publicate si traduse in 20 de limbi, in Romania fiind disponibile 16 titluri. Printre cele mai bine primite si cautate dintre acestea amintesc doar cateva:Asculta-ti corpul, prietenul tau cel mai bun de pe pamant“, “Un an de constientizari prin metoda Asculta-ti corpul“, “Cine esti tu?“, “Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine“, “Despre frici si credinte“, “Corpul tau iti spune: IUBESTE-TE!“, “Despre cancer. O carte care da speranta“, “Iubire, iubire, iubire. Puterea acceptarii“, “Despre bani si abundenta“, s.a.

Vanzarile cartilor Lisei Bourbeau au depasit 3 milioane de exemplare iar metoda ei terapeutica este apreciata si implementata in 22 de tari!!! Ceea ce spune mai mult decat cuvintele!

Pentru ca locurile la  intalnirea cu Lise Bourbeau din data de  joi, 30 octombrie ora 17.30   sunt limitate, rezervarile se fac in ordinea confirmarii scrise a participarii la adresa de e-mail:claratoma@exprimari.ro sau la office@edituraascendent.ro . Mai multe detalii puteti obtine si la numarul de telefon 0747085371

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: