Jay Abraham, Expertul de Marketing #1 Mondial LIVE, la Londra, 4-5 Noiembrie 2015

„Billion Dollar Man” (Omul de 1 miliard de dolari) – JAY ABRAHAM, expert de renume mondial in marketing strategic recunoscut ca #1 Genius Marketing, va fi in Europa, la Londra, pe 4-5 Noiembrie pentru a sustine un training intensiv de 2 zile

Celebrul Jay Abraham, este fondator si CEO al Abraham Group, Inc. (Los Angeles, California), autor a 3 best-seller-uri si a mai multor programe audio dedicate marketingului si managementului. Este autorul a numeroase articole si interviuri in cele mai cotate reviste de business si marketing din lume.

Jay si-a dedicat intreaga cariera rezolvand probleme si salvand companii. Cu cei peste 10.000 clienti in cele peste400 de industrii din intreaga lume, cu care a lucrat, Jay a studiat si a gasit mereu rezolvarea oricarei provocari sau intrebari cu care s-a confruntat, pentru orice tip de afacere.

Jay-Abraham-Press-CoverageConsultant strategic pentru Kairos Society/Kairos Global Summit, dar si consultant permanent al unor celebritati precum Dave Asprey (Fondatorul si CEO-ul Bulletproof Coffee), Tony Robbins, Daymond John, Ramit Sethi s.a., Jay Abraham detine capacitatea indiscutabila de a mari cifra de afaceri si succesul oricarui business. De altfel, Forbes l-a numit „The Real Thing” si l-a listat in Top 5 Executive Coaches din America.

Punctul lui forte este abilitatea e a gandi „way outside the box” sau „way inside the box” pentru ca descopera active nebanuite, oportunitati trecute cu vederea si posibilitati subevaluate. Este autorul a peste 15.000 povesti de succes individuale, castigand pentru clientii sai miliarde de dolari.

Jay Abraham a sustinut seminarii in Anglia, Australia, Bali, Canada, China, Japonia, Malaezia, Singapore si mai mult de 100 de programe in Statele Unite. Anul trecut, in septembrie 2014, Jay Abraham a fost pentru prima oara si in Romania, la invitatia More than Pub — organizatorul Conferintei ‘Marketing in Direct' , unde a vorbit despre cele patru arii vitale ale imbunatatirii performantelor — Strategie, Inovatie, Marketing si Management.

Jay-Abraham-Tony-Robbins-Testimonial-269x300Ca lider recunoscut prin energie si viziune, Jay Abraham si-a demonstrat de fiecare data capacitatea critica de a stimula gandirea si executia avangardista atat in organizatiile mari, cat si in cele mici. El intelege cum sa se focuseze pe avantajele fiecarei organizatii, in timp ce controleaza si minimalizeaza dezavantajele riscului. Jay beneficiaza de o rara capacitate de a descoperi implicatiile, corelatiile, aplicatiile, oportunitatile si punctele slabe din orice plan de afaceri. A stabilit cu succes relatii benefice cu parteneri strategici importanti, si a dezvoltat planuri de afacere geniale pentru multe companii, prin conceptul strategic de „Power Partnering”.

Munca de o viata a lui Jay a fost dedicata afacerilor in crestere, a avansarii in cariera si a dezvoltarii personale. A cucerit o intreaga generatie de consultanti si experti in marketing, Investors Business Daily spunand probabil cel mai bine: „stie cum sa obtina rezultate maxime cu eforturi minime„. Iar Harvey MacKay (antreprenor legendar si NY Times Best Selling Author): ‘Jay este Magicianul Numarul Unu al Marketingului American.

Timp de 2 zile, la Londra, Jay Abraham, va fi la Londra, unde va sustine un training intensiv de 2 zile dedicat acelor care doresc sa-si dezvolta afacerea le un nivel superior, celor care vor mai mult profit si mai multi bani!

AISucces.ro a devenit partener oficial media si am negociat un pret mai mult decat interesant: £195 in loc de £495 . Poti economisi £300, bani castigati cu care iti platesti transportul dus-intors!!! 

Tichetele la seminariile si mai ales training-urile sustinute de Jay Abraham – Marketing Guru, se vand, de obicei imediat, astfel ca daca tu crezi ca poti sa faci din afacerea ta, in 2016, o afacere cautata de clienti, cu un profit dublu sau triplu, si cu mai multi bani in conturi, decat ti-ai imaginat, atunci beneficia acum de experienta lui Jay Abraham participand la Business RevolutionInscrierile se pot face online, accesand link-ul acesta, sau pe imaginea de mai jos!

banner FB

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: