Jordan Belfort – Lupul de pe Wall Street reînvie mediul de afaceri din România

În contextul în care Uniunea Europeana se confrunta cu o rata de somaj, în acest an, de 10,31%, fata de 6,37% cât are SUA, unul dintre cei mai de succes brokeri de pe Wall Street, Jordan Belfort, va sustine în tara noastra, în data de 18 noiembrie, o conferinta de business în care va dezvalui românilor reteta succesului sau în afaceri, dar si motivele pentru care mediul de afaceri din România nu reuseste sa progreseze.

header-inscrieri

Evenimentul de business al anului, organizat de Extreme Training, face parte dintr-un turneu de conferinte pe care Lupul de pe Wall Street le-a sustinut în aceasta perioada în Malaezia, Hong Kong, Taiwan, Shanghai, Beijing, Australia, Londra, Singapore si în 15 orase mari din Statele Unite ale Americii.

Românii vor avea ocazia sa deprinda tehnicile care l-au îmbogatit pe Jordan Belfort si l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învata trucuri esentiale pentru cresterea puterii de convingere, vor afla si cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzatoare o poate aduce. De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajati si profituri astronomice, de la cel care si-a instruit personal oamenii de vânzari si de la cel a carui viata a fost transformata în filmul de Oscar al lui Martin Scorsese, fiind intrepretat de Leonardo DiCaprio.

În zilele noastre, programul sau – Straight Line Persuasion – îi permite sa pregateasca orice companie sau individ, indiferent de vârsta, sex, pregatire educationala sau statut social si îi ajuta sa obtina reusite, abundenta si succes în afaceri fara sa-si compromita integritatea sau etica. La eveniment deja si-au rezervat locuri oameni de afaceri din România, dar si oameni care doresc sa-si îmbunatateasca arta si stiinta persuasiunii si vor sa dezvolte o afacere de succes.

Tara noastra are nevoie de o redresare, iar aceasta redresare trebuie sa înceapa de la mediul de afaceri. Trebuie sa învatam cum sa fim mai persuasivi, trebuie sa ne dorim mai mult sa avem initiative private deoarece, asa cum am tot auzit în ultima decada, mediul de afaceri reprezinta motorul unei economii nationale. Consideram ca venirea unuia dintre cei mai de succes oameni de afaceri din lume în tara noastra va avea un impact benefic asupra mentalitatii noastre si asupra atitudinii noastre referitoare la antreprenoriat si la independenta financiara a indivizilor. Românii trebuie sa se întrebe mai rar „Eu unde ma angajez?”  si mai des „Eu ce afacere îmi deschid?„, deoarece aceasta din urma a fost una dintre întrebarile pe care s Jordan Belfort si le-a pus la un moment dat, iar rezultatele au fost uluitoare”, declara Marian Rujoiu, organizatorul evenimentului si manager Extreme Training.

Pentru cei interesati sa participe la conferinta organizata de Extreme Training, înscrierile se pot face pe website-ul https://www.aisucces.ro/eveniment-jordan-belfort-inscriere/.

costiga50euro

Extreme Training este o companie de training fondata în 2005 si care, ca si AISucces.ro, si-a asumat misiunea de a-si sprijini clientii pentru a obtine rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clientilor corporate cât si persoanelor private) o gama larga de servicii de formare profesionala sau consultanta: de la leadership si management, pâna la negociere, vânzari, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management. În 2013, Extreme Training a organizat conferinta Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit parintele inteligentei emotionale.

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: